Adam Lambert a minap Twitter-fiókján keresztül számolt be a rajongóinak: A következő kislemeze már a jövő hónapban érkezik!
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben érkezik Adam új kislemeze
2011. szeptember 13. 15:55
"Nem fogsz csalódni"? Lol, nem inkább nem fogtok? Egyébként örülök végre egy értelmes hírnek, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber megvakarta a farát.
2011. szeptember 13. 16:04
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Júj de jó. 
Már nagyon várom. (L) ^^
Már nagyon várom. (L) ^^
2011. szeptember 13. 16:17
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Jujj de jó!!!
Már annyira várom, biztos nem fogok Adamben csalódni most sem.
A lemez nagyon sokára lesz, pedig már úgy vártam.
Ez pedig aranyos kép róla!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. szeptember 13. 16:27
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.13. 15:55)
"Nem fogsz csalódni"? Lol, nem inkább nem fogtok? Egyébként örülök végre egy értelmes hírnek, ami nem arról szól, hogy Justin Bieber megvakarta a farát.
There is still lots of work to be done but I promise: you won't be disappointed!
Szerintem ez az, hogy TE nem fogsz csalódni.
2011. szeptember 13. 16:34
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
@Glamster: azt ti-nek is lehet fordítani, mert ugyanaz a kettő az angolban, ezért tényleg talán több értelme lenne a ti-nek
de így sem értelmetlen
Amúgy örülök neki
Amúgy örülök neki
2011. szeptember 13. 16:34
Glamster
A 'you' az azt is jelenti, hogy 'te', de többes számban is használják, akkor azt jelenti, hogy 'ti'. Angol, első osztály. Szerintem Adam nem személyre szabva egyvalakinek mondta ezt, hanem a rajongóinak összességében véve. Ezért nem 'te', hanem 'ti'.
A 'you' az azt is jelenti, hogy 'te', de többes számban is használják, akkor azt jelenti, hogy 'ti'. Angol, első osztály. Szerintem Adam nem személyre szabva egyvalakinek mondta ezt, hanem a rajongóinak összességében véve. Ezért nem 'te', hanem 'ti'.
2011. szeptember 13. 16:50
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.13. 16:34)
Glamster
Szerintem teljesen mindegy, mert itt nem egyértelmű.
Mindkettő értelmes. Nekem a szövegkörnyezet személyesebbnek hatott, mintha direkt külön címezné, az olvasónak.
Ez fordítás kérdése, tök mindegy hogy érted - a lényeg ugyanaz.
Amúgy sejtem, 8 éve angolos vagyok XDD
2011. szeptember 13. 17:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
én nemnagyon tudom mit várjak.adam eléggé jó énekes,igaz,nem kedvenc,csak 1-2 száma olyan ami tetszik is.
kiváncsi vagyok a kislemezre,hátha jobban megszeretteti magát velem
rachella
2011. szeptember 13. 17:47
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet
An_d_a An_d_a
én nemnagyon tudom mit várjak.adam eléggé jó énekes,igaz,nem kedvenc,csak 1-2 száma olyan ami tetszik is.
2011. szeptember 13. 17:54
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (An_d_a @ 2011.09.13. 17:09)
Remélem én is
Remélem mérlegelte azt is, hogy a mai fiatalok inkább a builzósabb számokat kedvelik az albumon, mint azt, ha tele van nyomva mélyreható balladákkal (bár én épp ezeket a típusú számokat kedvelem..)
Mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok, mind az albumra, mind a kislemezre egyaránt
An_d_a
2011. szeptember 13. 18:01
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Már várom!!
olyan sokáig nem volt látható a médiában :/ DE remélem most egy kicsit ő is "férfiasodott" és nem azt a közönséges pop zenéket alkotja, hanem valami igazán egyedit, és egetrengetőt!
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.