Miért élvezzük a szexet? (18+)
2011. szeptember 13. 21:42
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
benne van a három alap ösztönbe ezért fontos
2011. szeptember 13. 22:49
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Szerintem az emberek túl kiváncsiak. mi vesz rá valakit,hogy ultrahanggal kövessen végig egy orgazmust,tulajdonképpen? azért mindennek van határa,szerintem:D törődjünk bele,jó,és még fenn is marad tőle az emberiség,a szex ezért fontos. nem szabad túlboncolni a témát,meret annyi olyan dolog van,amit nem értünk,és soha nem is érthetünk meg ezzel kapcsolatban....
mellesleg,az állatok pontosan tudják,mire való a szex. nem tudom ki írta hogy nem,de ez hülyeség.
mellesleg,az állatok pontosan tudják,mire való a szex. nem tudom ki írta hogy nem,de ez hülyeség.
2011. szeptember 14. 16:22
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
CandUs egyetértek
2011. szeptember 14. 17:06
Idézet (nore<P @ 2011.09.13. 22:49)
Állatok nem tudják, az nekik csak ösztön, semmi több. Az állatok nem azért létesítenek aktust, mert élvezni akarják, hanem a fajfenntartás miatt. Bele van kódolva a genetikájukba. Az ember is csak azért élvezi, mert állítólag felsőbbrendűek. Tudunk gondolkodni és mi állunk a tápláléklánc legcsúcsán. Az ősember is csak a fajfenntartás miatt szexelt, nem azért, hogy a szexuális étvágyát csillapíthassa, bár ebben nem vagyok annyira teljesen biztos.
2011. szeptember 14. 22:27
Igazából nem tudhatjuk, hogy az állatok mit tudnak és mit nem, mivel nem vagyunk állatok. Eléggé felületes egyszerűsítés az, amikor azt mondjuk, hogy az állatok nem tudnak gondolkodni: ha így lenne, nem tudnának dönteni bizonyos helyzetekben, márpedig tudnak. Amikor pl. a tengerimalac felugrik a ketrecben lévő faház tetejére és onnan pedig le a szabadba, tudja, hogy így juthat ki onnan a legkönnyebben, mert rájött, ehhez pedig valami vezetett. Minek neveznénk ezt, ha nem gondolkodásnak? Az állat valószínűleg szintén nem tudja, hogy az ember mit miért csinál. De ugyanezzel el lehetne játszani, ha léteznének nálunk felsőbb rendű lények: ugyanúgy nem tudnánk velük kommuninálni, és nem értenénk, hogy mit szeretnének, pedig tudunk gondolkodni. Az embernél az a legnagyobb probléma, hogy nem tud elszakadni a saját világától, a saját viszonyítási alapjaitól. Abban van igazság, hogy sok mindent nem tudunk, de egy biztos: valószínűleg azért van úgy kódolva minden magasabb rendű élőlény genetikailag, hogy élvezi a szexet, mert ha nem így lenne, akkor veszélyben lenne a fajfenntartás.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 15. 10:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.13. 14:56)
Remélhetőleg nem együtt 
Ezt most találtam, gondoltam, csak a poén kedvéért...
A linkben 4 db 0 van, majd tessék kipótolni, és akkor majd látszik.
2011. szeptember 15. 10:50
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.14. 22:27)
de egy biztos: valószínűleg azért van úgy kódolva minden magasabb rendű élőlény genetikailag, hogy élvezi a szexet, mert ha nem így lenne, akkor veszélyben lenne a fajfenntartás.
Mindennel egyetértek, kivéve ezt...
2011. szeptember 21. 11:28
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
mostanában egyre több +18 -as cikk jelenik meg a starityn XD
2011. szeptember 21. 11:34
|
|
|
Idézet (Mirtill.Demi98 @ 2011.09.21. 11:28)
mostanában egyre több +18 -as cikk jelenik meg a starityn XD
Igen. Te viszont még nem vagy 18, szóval mit is keresel itt..?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.