Miss Angola nyerte el a Miss Universe címet
2011. szeptember 14. 18:56
|
adriii050visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 303 Csatolások: 176 Azonosító: 156044 offline
|
Szerintem nem szép!Nekem Ukrajana tetszett neki kellett volna megnyernie!Jaj istenem Jimena nagyon gyönyörű volt!nekem mindig a miss universe 2010 fog tetszeni amit Jimena nyert meg!az egész miss universe közül ő volt a legszebb!
2011. szeptember 17. 20:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nagyon szép az angolai hölgy gratulálok neki. Jó, hogy nem az anorexiás USA nyert, mert azt hittem ő fogja. Nekem Costa Rica és Mauritius volt a favorit, főleg az utóbbi akinek olyan gyönyörű hatalmas szemei vannak.
2012. július 25. 13:18
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Értünk adriii050, hogy neked Ximena tetszik a legjobban, de ez a pillanata is eljött, mikor át kellett adnia a koronáját. Szerintem Leila gyönyörű, nagyon szép arca van. Nem azt mondom, hogy Ximena nem szép, mert ő is szép, de nem csak ő lehet szép. Én személy szerint örülök, hogy egy afrikai nő lett a Miss Universe 2011-ben. Hát Bettáról pedig annyit, hogy tőle nem vártam különösebb eredményt. Idén hajrá Ági!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: