Miss Angola nyerte el a Miss Universe címet
2011. szeptember 13. 15:48
|
|
BarbieGirlkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 158704 offline
|
Nem is tudom, nekem szimpi, de nem találom olyan szépnek, de azért gart neki:))
2011. szeptember 13. 16:02
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
gratula,bár szerintem nem annyira szép
2011. szeptember 13. 17:58
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Örültem volna, ha magyar lány nyer, de azért voltak Bettánál sokkal szebbek, és Leilánál is.
Például szerintem:
Luo Zilin (Miss China), Natalie Rodriquez(Miss Argentina), Alyssa Campanella (Miss USA) és Xhesika Berberi (Miss Albania)
Például szerintem:
Luo Zilin (Miss China), Natalie Rodriquez(Miss Argentina), Alyssa Campanella (Miss USA) és Xhesika Berberi (Miss Albania)
2011. szeptember 13. 18:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Tavalyi győztes, azaz Miss Mexico Jimenia Navarrate nekem jobban tetszett, de kétségtelen, hogy ez a leányzó is hogy is mondjam, van benne valami királynői...:)Lehet, h nem olyan babaarcú, talán ezért lehet egy kicsit megosztó, annál karakteresebbenek (látom én) a vonásait. Örülök, h nem 17 éves nyert, bennük én nem látom azt a pluszt ami királynőnek kell,ugyebár...Drukkoltam Bettának, de a népviseleti felvonulás után biztos voltam benne, h nem nyerhet..Iszonyú volt az a ruha, fertelmes...Abban mindenki rémesen nézne ki, igen, még egy szépségkirálynő is..És az alakja messze nem tökéletes, bár én mindig az arcát nézem az embereknek, neki gyönyörű az arca, de hát bizony, egy szépségversenyen az alakot is nézni kell. Igen, Miss Usa is és Miss Kína is gyönyörűek voltak, de összességében mégis örülök, mert, ahogy előttem már írta valaki, Angola is olyan noname oszág mint mi!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: