Miss Angola nyerte el a Miss Universe címet
2011. szeptember 13. 15:48
|
|
BarbieGirlkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 158704 offline
|
Nem is tudom, nekem szimpi, de nem találom olyan szépnek, de azért gart neki:))
2011. szeptember 13. 16:02
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
gratula,bár szerintem nem annyira szép
2011. szeptember 13. 17:58
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Örültem volna, ha magyar lány nyer, de azért voltak Bettánál sokkal szebbek, és Leilánál is.
Például szerintem:
Luo Zilin (Miss China), Natalie Rodriquez(Miss Argentina), Alyssa Campanella (Miss USA) és Xhesika Berberi (Miss Albania)
Például szerintem:
Luo Zilin (Miss China), Natalie Rodriquez(Miss Argentina), Alyssa Campanella (Miss USA) és Xhesika Berberi (Miss Albania)
2011. szeptember 13. 18:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Tavalyi győztes, azaz Miss Mexico Jimenia Navarrate nekem jobban tetszett, de kétségtelen, hogy ez a leányzó is hogy is mondjam, van benne valami királynői...:)Lehet, h nem olyan babaarcú, talán ezért lehet egy kicsit megosztó, annál karakteresebbenek (látom én) a vonásait. Örülök, h nem 17 éves nyert, bennük én nem látom azt a pluszt ami királynőnek kell,ugyebár...Drukkoltam Bettának, de a népviseleti felvonulás után biztos voltam benne, h nem nyerhet..Iszonyú volt az a ruha, fertelmes...Abban mindenki rémesen nézne ki, igen, még egy szépségkirálynő is..És az alakja messze nem tökéletes, bár én mindig az arcát nézem az embereknek, neki gyönyörű az arca, de hát bizony, egy szépségversenyen az alakot is nézni kell. Igen, Miss Usa is és Miss Kína is gyönyörűek voltak, de összességében mégis örülök, mert, ahogy előttem már írta valaki, Angola is olyan noname oszág mint mi!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: