Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től
2011. szeptember 13. 16:30
"azt kérte, hogy senki ne sajnálja őt a sok munkája miatt, mert a látszat ellenére egyáltalán nem fog megszakadni"
Most őszintén, van itt bárki is aki megsajnálta szegénykét?
Most őszintén, van itt bárki is aki megsajnálta szegénykét?
2011. szeptember 13. 16:32
Akkor neki nem volt elég Szandika és Anikó újj*zása
2011. szeptember 13. 16:57
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (rachella @ 2011.09.13. 16:54)
"Sebestyén Balázs több erotikát vár a VV5-től"
Hát én meg értelmesebb műsort várok az Rtl-től, de hát arra aztán várhatok.
Hát én meg értelmesebb műsort várok az Rtl-től, de hát arra aztán várhatok.
Nagyon nagy.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2011. szeptember 13. 18:36
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát, ahogy elnézem...az erotika kipipálva...X"D
2011. szeptember 13. 19:13
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
Nem mondott újat, mivel amikor bejelentették, hogy lesz VV5, már elmondták, hogy több erotika kell, ezt sugallják a kategóriák is. A beszavazót sem néztem, nem is akarom, eddig láttam az összes szériát, most valahogy nem tud már lekötni.
2011. szeptember 13. 19:25
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
nem tom XD mi lesz ebből
2011. szeptember 14. 19:53
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
Én meg azt várom amikor vége lesz .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.