Az énekesnő alig mondta ki a boldogító nemet, de máris új vizekre hajózott. Együtt ebédelt a Másnaposok sztárjával. Már csak az a kérdés, hogy vajon jó helyen kötött ki?
A teljes cikkhez kattints ide!
JLo a Másnaposok sztárjával randizott
2011. szeptember 13. 06:27
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Lol, már J.Lo is. Nem egyszer nyilatkozta Bradley, hogy nem volt együtt se Jennifer Anistonnal, se Cameron Diazzal (de ez utóbbit e cikk nem említi), Olivia Wilde-dal pedig ha jól emlékszem látták együtt táncolni egy partin, majd állítólag, 'szemtanúk' szerint (azaz újságírók szerint) együtt távoztak a buliból. Most meg J.Lo is. Hiába, Bradley, túl jó pasi vagy!
2011. szeptember 13. 07:55
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
2011. szeptember 13. 07:56
JLo nem William Levy-vel van most együtt? Vagy én maradtam le valamiről?
2011. szeptember 13. 09:00
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
A méhecske száll virágról virágra. És a virág is várja az új méhecskéket. Mi ezzel a probléma???
Jlo hivatalosan még el sem vált. Miért gondolja mindenki, hogy új férjet keres? Vagy komoly, hosszú távú kapcsolatot? Talán egyszerűen csak bepasizna. 7 év monogámia után (mindig ugyanazzal a fickóval, de szörnyű is lehetett neki!) végre élvezheti a vadászat örömeit. Ne sajnáljuk tőle! A házasság egyébként sem neki való.
Jlo hivatalosan még el sem vált. Miért gondolja mindenki, hogy új férjet keres? Vagy komoly, hosszú távú kapcsolatot? Talán egyszerűen csak bepasizna. 7 év monogámia után (mindig ugyanazzal a fickóval, de szörnyű is lehetett neki!) végre élvezheti a vadászat örömeit. Ne sajnáljuk tőle! A házasság egyébként sem neki való.
2011. szeptember 13. 10:16
Egyre ellenszenvesebb Bradley Cooper. Nem bír azzal a bizonyossal? Vagy ez is csak újabb kacsa.
2011. szeptember 13. 13:12
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
JLo-t nem szeretem, de Bradley Cooper-t nagyon..remélem nem fognak összejönni.
2011. szeptember 13. 14:09
|
|
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline
|
azért jennifer várhatott volna még egy kicsit a válás után, mert így az emberek mit gondolnak róla, elég érdekel h napokkal ezelőtt vált el, de már mással vacsorázik
Ráadásul pont egy olyan emberrel aki nem a hűségéről híre, de hát ő tudja:D majd lesz ami lesz
2011. szeptember 13. 14:15
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Hát remélem nem járnak,mert nem mintha nem örülnék Jennifer boldogságának,csak találjon mást aki illik a személyiségéhez vagy mit tudom én.(...)
Bradley az enyém...
Bradley az enyém...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: