VV5: Gergő az első villalakó!
2011. szeptember 13. 08:09
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Remélem nem csinálnak neki adatlapot!Ezzel a szenny cuccal akar sztár lenni?Grat!Tehetség semmi,nagyképűség:100%...
Nem méltó,hogy a Starity oldalán sztár legyen!
Nem méltó,hogy a Starity oldalán sztár legyen!
2011. szeptember 13. 08:40
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyszerű. Cirkuszt a népnek. Nehogy már valódi problémákkal kelljen foglalkozniuk! Lefoglalják őket ilyen trágya műsorral, hagy csámcsogjanak rajta. Ráadásul az egész előre le van zsírozva, aki képes sms-t küldeni, az tényleg nagyon naiv.
2011. szeptember 13. 08:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én jót röhögök az egészen, bevallom őszintén. Sok hülye, aki küldözgeti a szavazatokat meg hasonló. Ez is mutatja, hogy hol tart a színvonal nálunk. Kígyót békát kiabálunk a valóság show-ra de közben nézzük ki (tisztelet a kivételnek). Én pont ezért nem nézek magyar médiát. Ez rosszabb, mint bárhol máshol a világon, még Amerikában is hamarabb lecseng a valóságshow műsorok iránti érdeklődés, az pedig nagy szó. Látom, hogy igaza volt Kolosi Péternek, amikor azt írta az egyik régebben megjelent, kereskedelmi televíziózásról írt könyvében, hogy a magyar egy vezethető nép, a médiánk pedig tökéletesen másolja a német és amerikai példát, mert erre vagyunk a legfogékonyabbak.
2011. szeptember 13. 09:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.09.13. 07:38)
A cikk nem előre lett megírva. A műsor ideje alatt íródott folyamatosan. Freeze kérése volt, hogy gyorsak legyünk és amint lehet, legyenek is kint a friss infok. De mindegy is. Már megszoktam, hogy van akiknek soha semmi nem jó...
Egy választásnál, olimpiánál, Oscar-díj átadónál vagy egyéb nívós rendezvény, esemény esetében még meg is értem - de egy beszavazó show? Ezen én csak röhögni tudok, i'm sorry
Bolhából elefántot ...
Idézet (dave095 @ 2011.09.13. 08:05)
Valahogy éreztem, hogy ez a 'szép ember' fog bekerülni... Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy hányan szavaztak most.
Nem értem az embereket. 
Pont ezt mondtam Szavynak, nézegettem a jelöltek képeit az újságban és beikszeltem a képek mellett, hogy szerintem pofára kik fognak bekerülni. Egy találatom már van. Kiszámítható, egyszerű és primitiv ez az egész műsornak nevezett valami.
2011. szeptember 13. 09:53
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.13. 09:43)
Egy választásnál, olimpiánál, Oscar-díj átadónál vagy egyéb nívós rendezvény, esemény esetében még meg is értem - de egy beszavazó show? Ezen én csak röhögni tudok, i'm sorry
Bolhából elefántot ...
Bolhából elefántot ...
Vannak esték, amikor ha akarom - ha nem néznem kell. Tök mindegy, hogy érdekel - e vagy sem. Akkor meg miért ne hasznosítsam a dolgot? Igen, a VV5 nem egy értelmiségi műsor, de az ország zabálja... ha nem tenné, akkor nem készítenének még egyet.
2011. szeptember 13. 10:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.09.13. 09:53)
Igen, a VV5 nem egy értelmiségi műsor, de az ország zabálja... ha nem tenné, akkor nem készítenének még egyet.
Én nem így látom és nem így fogalmaznék, hanem: nesztek, ez van, nincs más, nézzétek. Teljesen eltüntek az értelmes, tartalmas műsorok a képernyőről, súllyed a színvonal és vele együtt a nézők igénye és értelmi képességei is. Ezek a fajta műsorok nem országos kereskedelmi adók főműsor idejébe valók.
Akik meg ezen és a hasonló műsorokon nőnek fel, megnézhetik magukat késöbb, mert semmit nem fognak tudni a (kinti) való világról.
2011. szeptember 13. 10:31
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Évek hosszú során keresztül lehetne érvelni pro, és kontra a VV, és a hozzá hasonló műsorokról. De úgy őszintén, mégis minek?
Még be sem fejeződött a VV4, az RTL Klub jelezte, hogy lesz ötödik széria is. Mindenki tudta jól, hogy a csatorna ki fog facsarni mindent ebből a mesterségesen generált őrületből. Mindenkinek volt szűk öt hónapja arra, hogy petíciót indítson, nyílt levélben megkeresse a médiahatóságot, és kérje, hogy ne engedélyezze a VV5 indulását. Történt ilyen? Nem. Akkor miért van mindenki meglepődve ennyire?
Ha még senki nem mondta volna, ez a média-kapitalizmus, ahol nem az a legfőbb cél, hogy Te, a néző jól szórakozzon, pláne nem tartalmas, valamilyen értéket közvetítő műsorok sugárzása. Itt az a cél, hogy a műsor vége után minél nagyobb bevételt realizáljon a csatorna. Mert abban egészen biztos vagyok, hogy pl. a beszavazás közben leadott reklámokért nem ugyan azt az összeget kéri el az RTL, mint amit mondjuk délután háromkor. És nem mellesleg, amíg az emberek hagyják magukat agyat mosni, mert hisznek abban, hogy egy beszavazás nincs előre lefixálva, és az ő sms(ei) számítanak valamit, addig minden kereskedelmi csatorna hülyére fogja magát keresni az ilyen műsorokkal.
Nem azon kell háborogni, hogy van ilyen műsor, és szerintem a cikkírót sem kellene azért kérdőre vonni, hogy a szavazás vége után pár perccel már kész cikket prezentál. Nagyon egyszerűen meg lehet oldani, hogy az ember amennyire csak lehet, kimaradjon az egész VV-ből, egyszerűen nem kell nézni. És ha nem lenne érdeklődés, akkor nem lenne műsor sem, ugyanis egyik kereskedelmi csatorna sem ellensége a pénznek.
A magam nevében pont magasról teszek rá, hogy ki került be elsőként, és hogy ki fog bekerülni utolsónak. Ezt sem fogom nézni, mint ahogy a VV4-et sem néztem, a X-Faktort, a Csillag születiket, vagy az összes Megasztárt, és egyéb franckarikát sem néztem. És mindezek után még mindig ott tartok, hogy élek, nem lett semmi bajom, hogy távol tartottam magam az összes ilyen mesterségesen túlsztárolt őrülettől.
Még be sem fejeződött a VV4, az RTL Klub jelezte, hogy lesz ötödik széria is. Mindenki tudta jól, hogy a csatorna ki fog facsarni mindent ebből a mesterségesen generált őrületből. Mindenkinek volt szűk öt hónapja arra, hogy petíciót indítson, nyílt levélben megkeresse a médiahatóságot, és kérje, hogy ne engedélyezze a VV5 indulását. Történt ilyen? Nem. Akkor miért van mindenki meglepődve ennyire?
Ha még senki nem mondta volna, ez a média-kapitalizmus, ahol nem az a legfőbb cél, hogy Te, a néző jól szórakozzon, pláne nem tartalmas, valamilyen értéket közvetítő műsorok sugárzása. Itt az a cél, hogy a műsor vége után minél nagyobb bevételt realizáljon a csatorna. Mert abban egészen biztos vagyok, hogy pl. a beszavazás közben leadott reklámokért nem ugyan azt az összeget kéri el az RTL, mint amit mondjuk délután háromkor. És nem mellesleg, amíg az emberek hagyják magukat agyat mosni, mert hisznek abban, hogy egy beszavazás nincs előre lefixálva, és az ő sms(ei) számítanak valamit, addig minden kereskedelmi csatorna hülyére fogja magát keresni az ilyen műsorokkal.
Nem azon kell háborogni, hogy van ilyen műsor, és szerintem a cikkírót sem kellene azért kérdőre vonni, hogy a szavazás vége után pár perccel már kész cikket prezentál. Nagyon egyszerűen meg lehet oldani, hogy az ember amennyire csak lehet, kimaradjon az egész VV-ből, egyszerűen nem kell nézni. És ha nem lenne érdeklődés, akkor nem lenne műsor sem, ugyanis egyik kereskedelmi csatorna sem ellensége a pénznek.
A magam nevében pont magasról teszek rá, hogy ki került be elsőként, és hogy ki fog bekerülni utolsónak. Ezt sem fogom nézni, mint ahogy a VV4-et sem néztem, a X-Faktort, a Csillag születiket, vagy az összes Megasztárt, és egyéb franckarikát sem néztem. És mindezek után még mindig ott tartok, hogy élek, nem lett semmi bajom, hogy távol tartottam magam az összes ilyen mesterségesen túlsztárolt őrülettől.
2011. szeptember 13. 11:11
Mér mit vártatok? Egy ex-börtönlakó, akinek van egy országosan is ismert celeb nővére.
Kész ennyi elég is bejutni..
Kész ennyi elég is bejutni..
2011. szeptember 13. 11:30
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Freeze @ 2011.09.12. 23:27)
Erről szól az újságírás szavy! 
Igen, tudom. Meg a neves magazin.
De az viszont a többi cikkel és cikkíróval szemben nem fair dolog, hogy lassan egy napja ez az ostoba fajankó vigyorog ránk, a többi cikk meg alapból csak másodrangú, mellékes irományként kerül ki a főoldalra. (Már ha egyáltalán kint van. Mert most például a Sarah Lancasteres cikkem nincs sehol sem a főoldalon, pedig azóta nm került ki annyi cikk, hogy ez lecsússzon az egész főoldalról.)
2011. szeptember 13. 11:52
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Amikor a jelentkezőket mutogatták a tv-be, és még kategóriák sem voltak, már akkor sejtettem, hogy a Regike tesója biztosan bekerül. Egyébként szégyen, nem szégyen, én is néztem a beszavazót, mivel sajnos nincsen más a tv-be, és még a csapból is ez folyik. Hozzátenném, akár sittes a csávó, akár nem, a 3-ból még mindig ő volt a legértelmesebb. Jókat nevettem a hosszú hajú csávón, aki előadta, hogy 1000 nővel volt már, aha persze abból vonjunk le 999-et.
2011. szeptember 13. 11:56
Színvonal. -.-" Csak azért, mert a nővére híres, még egy börtöntöltelékből is sztárt kell csinálni. Jó kis világban élünk, mondhatom... :@
2011. szeptember 13. 12:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (DoRiNe @ 2011.09.13. 11:56)
Színvonal. -.-" Csak azért, mert a nővére híres, még egy börtöntöltelékből is sztárt kell csinálni. Jó kis világban élünk, mondhatom... :@
Ezzel csak magát és a családját égeti le. Nekem amúgy mindig antipatikus volt Regina is, nem esett messze az alma a fájától
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. szeptember 13. 12:57
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
na tessék..büntetett előítéletű a villában.jól kezdődik,már az első bohóc értelmi szintje is igen magas
a többit már nem is akarom tudni,hogy ki kerül be.de úgyis meg fogom tudni,mindenhonnan ez fog szólni:tv,internet,stb..nem értem,hogy miért erre van szüksége a sok embernek.
a többit már nem is akarom tudni,hogy ki kerül be.de úgyis meg fogom tudni,mindenhonnan ez fog szólni:tv,internet,stb..nem értem,hogy miért erre van szüksége a sok embernek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.