Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 24. 16:18
igaza van valamilyen szinten, és békén hagyhatnák már szegényt...
2011. szeptember 24. 16:26
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
igaza van!...
2011. szeptember 24. 17:12
Sellybaby mellesleg hany eves vagy 2,ilyen hozzaszolasokat sem ir senki mas , csak te:))
2011. szeptember 24. 22:33
Hát, mostanában Miley már unalmas se egy új dal, klipp, film, sorozat, olyan semmilyen
2011. szeptember 24. 23:45
Igaza van és nagyon sajnálom őt.Régen néztem a Hannah Montanat és nekem szörnyű volt olyan műnek hatott.De most látszik Mileyn,hogy önmaga,örülök,hogy nem olyan akar lenni mint amit elvárnak hanem saját maga.És szerintem minden mai tinilánnyal ez van folyamatban mint vele(kicsit hülyén fogalmaztam,bocsánat).Hajrá Miley én melletted állok:D
2011. szeptember 24. 23:48
A másik meg,hogy Miley nem csinál semmi rossz dolgot nem értem mért bántják..Mert ha például olyan lenne mint Lindsay Lohan akkor megérteném,hogy piszkálják,de most Istenem mindenki változik..
2011. szeptember 25. 14:40
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
Sally95
Én a régi énét jobban szerettem mint a mostanit remélem h megváltozik mert ez nem igazán felnőttes viselkedés inkább gyerekes. Szedje össze magát és mutassa meg h még mindig van oka az embereknek szeretni őt, Bizonyítsa be h felnőtt de ne úgy h cigizek meg stb. hanem úgy h segít másokon meg hasonlók és ne a botrányiról legyen híres hanem arról h milyen jót tett. Én nem bántani akarom csak azt szeretném ha megint olyan lenne mint akkor mikor elkezdődött a karrierje.
Miaz hogy miley gyerekes mert kilépett a hannah montanábol? 19 éves és te kajak elvárod hogy szőke parókába ugrándozzon? mert ez aztán télleg érett... 19 évesen főleg.. -.-" amugy emellett még jótékonykodik... szoval erre se mondhatod hogy gyerekes..csak 3 cikk volt róla itt starytin hogy adományoz a rászorulóknak de nembaj..
Én a régi énét jobban szerettem mint a mostanit remélem h megváltozik mert ez nem igazán felnőttes viselkedés inkább gyerekes. Szedje össze magát és mutassa meg h még mindig van oka az embereknek szeretni őt, Bizonyítsa be h felnőtt de ne úgy h cigizek meg stb. hanem úgy h segít másokon meg hasonlók és ne a botrányiról legyen híres hanem arról h milyen jót tett. Én nem bántani akarom csak azt szeretném ha megint olyan lenne mint akkor mikor elkezdődött a karrierje.
Miaz hogy miley gyerekes mert kilépett a hannah montanábol? 19 éves és te kajak elvárod hogy szőke parókába ugrándozzon? mert ez aztán télleg érett... 19 évesen főleg.. -.-" amugy emellett még jótékonykodik... szoval erre se mondhatod hogy gyerekes..csak 3 cikk volt róla itt starytin hogy adományoz a rászorulóknak de nembaj..
2011. szeptember 25. 16:11
|
|
ZsoZsóxDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160124 offline
|
istenem-.- na látjátok ezért nem szeretem ezt a csajt... régen jobb volt
most már ***** lett belőle.. sajnos...
a régebbi számai jók... de a mostaniak...
No Comment
a régebbi számai jók... de a mostaniak...
No Comment
2011. szeptember 25. 16:16
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én szeretem Miley-t de ennek az "elegem van a támadásokból" nem sok értelme van. Mármint emberek , ő egy énekes. Egy olyan hírességet nem tudtok mondani akit mindenki kizárólagosan szeret. Ez a hírnév egyik legnagyobb hátránya és úgy gondolom ha vállalta hogy ezen a pályán fog dolgozni akkor a rossz oldalát is vállalja. Ennyi erővel minden egyes sztár elkezdhetne ilyen vagy ehhez hasonló kijelentéseket tenni. Le kell nyelni és pont , nem kell elolvasni a kritikákat és nem kell közösségi portálokra menni , mert ha sztár vagy és megnézed saját magadat az ilyen oldalakon hát akkor bizony elmegy a kedved az egésztől
Ezért nem kel tudomást venni róla , Miley , lépj tovább
2011. szeptember 25. 17:50
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Jól mondja értse már meg mindenki,hogy Miley felnőtt és elege van a támadásokból!
2011. szeptember 25. 19:03
Miley végeredménybe már szinte felnőtt. Joga van ahhoz, hogy azt tegye amit akar. Már nem ugyanaz a 12 éves csaj akit a Hannah Montanaban megismertünk. És szerintem ez így van rendjén.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: