Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 16. 20:15
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Mileynak teljesen igaza van! komolyan én akkor is szeretni fogom, ha drogozik, vagy valami, most cigizik, basszus és akkor mivan? a fele osztályom cigizik, a volt pasim cigizik, a legjobb barátnőm cigizik, most utáljam meg Mileyt mert elkezdett cigizni. Az az igazi rajongó aki ki áll a kedvence mellett akármit csinál
2011. szeptember 17. 09:07
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Nehogy már a kis 10 éves rajongói mondják meg, hogy mit tegyen és mit ne! Miley igenis azt csinálhatja, amit csak akar!! A szülők dolga lenne, hogy a gyerekek tudják mi a jó és mi a rossz. Rendben, nézzék a Hannah Montana-t, szerintem egy nagyon jó sorozat volt, de attól a mostani, érett Miley-t még ne vegyék a példaképüknek! Miley nem csinál(t) semmi rosszat. Könyörgöm, 19 éves lesz lassan! Kipróbálta egyszer azt a bongot vagy mit! Na és akkor?! cigizett egy párszor. Úristen, tényleg "szörnyű". A szexi ruhái a színpadon meg nekem személy szerint tetszenek. Keresd a korosztályodnak való példaképet, és szállj le Miley-ról, ha csak kritizálni tudod. Mert ő se tökéletes, követett el hibákat, de ki nem?
2011. szeptember 17. 21:25
|
MammaMia19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 132532 offline
|
még nincs 19 éves...
2011. szeptember 17. 21:26
|
MammaMia19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 132532 offline
|
am nem tudom miért kritizálják egyesek, sztem nagyon jó stílusa van és rendes lány. őszintén nem volt semmi hűdenagy botránya csak ilyen felfújt semmiségek. am meg én nagyon szeretem. legyen az, aki ő valójában és legyen boldog. smile on!
2011. szeptember 18. 10:59
|
|
rencsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 154444 offline
|
SZERIN TEM MILEY EGY PICIT TULIBA ESET ÉN IS SZERETEM DE MÁR GYÜLÖLÖM
2011. szeptember 18. 20:14
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Szerintem igaza van. Senkinek semmi köze ahhoz hogy mit csinál. A rajongói vele együtt kéne nőjjenek és elfogadják amilyen,aki nem ezt teszi az nem rajongó. A kicsik úgysem tudják ki is az a MIley... nézzék a Hannah MOntana-t elejétől végig amíg csak kívánják,de MIleyt hagyják békén. Fel fog nőni,és kész. Senki nem szólhat ebbe bele...
2011. szeptember 18. 20:32
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Szerintem igaza van mindenben!Csak egy vaj van.
HOGY ROHATTUL BEKÉPZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOGY ROHATTUL BEKÉPZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szeptember 18. 20:41
|
|
wickystar98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 155322 offline
|
Én is utálnám ha folyamatosan beszólogatnának -.-" Igaza van!
2011. szeptember 19. 21:19
TbRéku igazad van ha nem lenne ilyen beképzelt biztos nem bántanák elsőnek is gondolkodjon el azon , hogy mért bántják biztos van valami oka -.--.-.-.-.-.-
2011. szeptember 21. 09:21
|
|
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline
|
Az összes olyan diseny sztár akik vállalták évekkel ezelőtt h egy sorozatban/filmben játszanak azok most már bánják h így cselekedtek. Nézzük meg a HSM szereplőit. Vanessa is alig tud megvállni a kicsi Gabrielltől ugyan így Zac és Ashley is. Mindig próbálnak olyan dolgokat tenni h ez a régi énjük leszálljon róluk. Így van ezzel Miley is. Ha azt mondjuk MILEY CYRUS mindenkinek Hannah montana jut az eszébe mert Miley azzal a karakterrel lett híres és a sok kisgyerek aki imádja a kis Hannah-t nagy változás az h miley manapság olyan videoklippet add ki ahol csajokkal pasikkal egyaránt van.
2011. szeptember 21. 17:00
|
|
virii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 138597 offline
|
én nekem a példaképem és teljes mértékben igazavan!
már mingyárt 19 éves ezek a fiatalfelöt évei hadcsinálja azt amitakar.és szerint semmi durva dolgot nem csinált eddig ami annyira botrányos lenne....
!!!
!!!
2011. szeptember 21. 18:16
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Nekem ő a példaképem és az is marad! Nem tudom hogy az emberek miért akarják megváltoztatni! Nem csinál semmi rossz dolgot! Ha meg igen akkor az az Ő dolga!!!!! Senkinek semmi köze hozzá! Van egy sztár élete amiben a rajongók is részt vehetnek, de az már sok hogy a magánéletébe is beleturnak egyesek.....
2011. szeptember 22. 20:16
Én a régi énét jobban szerettem mint a mostanit remélem h megváltozik mert ez nem igazán felnőttes viselkedés inkább gyerekes. Szedje össze magát és mutassa meg h még mindig van oka az embereknek szeretni őt, Bizonyítsa be h felnőtt de ne úgy h cigizek meg stb. hanem úgy h segít másokon meg hasonlók és ne a botrányiról legyen híres hanem arról h milyen jót tett. Én nem bántani akarom csak azt szeretném ha megint olyan lenne mint akkor mikor elkezdődött a karrierje.
2011. szeptember 23. 09:03
|
demi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 71647 offline
|
És az nem jutt eszébe a kritizáló embereknek hogy lehet h már elege van abból hogy olyat várnak el tőle ami lehetetlen, nem viselkedhet 19 évesen úgy mint 12 évesen!!!Semmi olyat nem tesz amit egy átlagos 19éves ne tenne, csak annyi a különbség h ő híres, és mindenki azt lesi mikor tesz vmi olyat ami miatt kritizálni lehet!:S
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.