Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 14. 00:53
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Istenem, a sok okos ember... Mileyról mondogatják, hogy milyen botrányos életet él, de mit csinált, könyörgöm? Bulizott, szórakozott, mint akárki más. Az olyan ostoba kislányok akik meg sztárokon lógnak ennyire, hát mit ne mondjak, alapból nem kezdenek jól....
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. szeptember 14. 09:43
Hát, nem tudom, ha nem tetszik neki, tűnjön el a képernyőről. Lehet, igaza van, de basszus, ilyen a sztárok élete. Folyton kritizálják őket, akárhányszor felszólalnak ellenük (tudok mondani konkrét példát), akkor is bántják őket, meg esetleg olyat állítanak róluk, ami nem is igaz.
Amúgy meg személy szerint nagyon örülnék, hogyha besokallna és eltűnne az arcocskája mindenhonnan.
Amúgy meg személy szerint nagyon örülnék, hogyha besokallna és eltűnne az arcocskája mindenhonnan.
2011. szeptember 14. 16:46
|
|
Demifan12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 461 Csatolások: 66 Azonosító: 135218 offline
|
Egyetértek vele meg nem is!!! Ha ennyire elege van akk hagyja ott a Los Angelest és menyen vissza Nashville-be!! Ám viszont téll rossz lehet, h a paparazzók ennyire követnek!!!
2011. szeptember 15. 12:12
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Igaza van Miley-nak. Amúgy nem értem hogy jönnek ahhoz hogy megparancsolják neki hogy térjen vissza a régi életéhez? Nem szólhatnak bele, ez Miley élete, azt csinál vele amit akar. Ha neki ez a stílusa akkor ez a stílusa, el kell fogadni, már nem gyerek. A törpéknek meg még ott vannak a régi számai, én is azokat szoktam hallgatni ha nincs kedvem az új stílusához. a Hannah Montana-t is bármikor újra tudják nézni a neten vagy akár le is tölthetik.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. szeptember 15. 18:17
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Teljesen igaza van..És amúgy is,ha valaki annyira szereti akkor egy ilyen semmiség miatt ne utállja,hanem álljon ki mellette.. 
Én megértem és még most is szeretem.
<3
Én megértem és még most is szeretem.
2011. szeptember 15. 18:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Igaza van.
Egyik legnagyobb kedvencem,mégse tekintettem soha példaképemnek.Miért nem?
Azért mert nem kell,hogy a sztárokat tekintsük példa képünknek.Ha mégis akkor azért amilyen színész,vagy énekes,ne azért ahogyan az életben viselkedik.
Ő is csak ember aki néha rossz döntéseket hoz.
Rendesen kitudok akadni amikor a szülők kezdenek el arról papolni,hogy milyen rossz példakép.
Könyörgöm nem neki kell a gyerekeket nevelni,hanem a szülőknek.
Egyik legnagyobb kedvencem,mégse tekintettem soha példaképemnek.Miért nem?
Azért mert nem kell,hogy a sztárokat tekintsük példa képünknek.Ha mégis akkor azért amilyen színész,vagy énekes,ne azért ahogyan az életben viselkedik.
Ő is csak ember aki néha rossz döntéseket hoz.
Rendesen kitudok akadni amikor a szülők kezdenek el arról papolni,hogy milyen rossz példakép.
Könyörgöm nem neki kell a gyerekeket nevelni,hanem a szülőknek.
2011. szeptember 15. 21:11
|
vikikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 160595 offline
|
Én sztem igaza van mindenkinek aki itt előttem írt.
Miley igaz hogy megváltozott de akkor is ö marad (majdnem)mindenki Miley Cyrus-a aki 2006-ban robbant be a Hannah Montánával akkor volt 12-éves de már nem gyerek sztem ezt mindenkinek be kéne látnia.
Már 18-éves azt csinál amit akar :
e hogy mindenkinek világos legyen én most nem dicsérem Miley csak úgy éreztem hogy ezt a pár sort le írjam (talán) némelyik rajonkonak igaza van ahogy most néztem Miley videó klipjeit van egykét szám ahol elég merész ruhába van mint pl.Who Owns My Heart de attól én gy szeretem. (l) Akki meg csak azért utálja Miley mert más lett az elég furcsa ember....
Én akkor is fogom szeretni ha agyon tetoválja magát vagy tele rakja magyát pirszingel.Akkár felőlem nézhet úgy ki mint a bátya Trace én akkor is szeretni fogom.
+ még egy mondat Miley már nem az a 12 éves gyerek aki volt már 18 éves felnőtt ember ezen egy kicsit gondolkozón el azok a fanok akik a hogy már írtam csak azért utálják mert más lett..
Miley igaz hogy megváltozott de akkor is ö marad (majdnem)mindenki Miley Cyrus-a aki 2006-ban robbant be a Hannah Montánával akkor volt 12-éves de már nem gyerek sztem ezt mindenkinek be kéne látnia.
Már 18-éves azt csinál amit akar :
Én akkor is fogom szeretni ha agyon tetoválja magát vagy tele rakja magyát pirszingel.Akkár felőlem nézhet úgy ki mint a bátya Trace én akkor is szeretni fogom.
+ még egy mondat Miley már nem az a 12 éves gyerek aki volt már 18 éves felnőtt ember ezen egy kicsit gondolkozón el azok a fanok akik a hogy már írtam csak azért utálják mert más lett..
2011. szeptember 15. 22:05
|
vikikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.15. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 160595 offline
|
De amúgy nagyon bírom ez a számát:Fly on the wall(pók a falon):
2011. szeptember 16. 10:46
|
vikikibabyúj tag |
|
Másrészt meg h jönnek ahhoz h megszabják mit csináljon.[én most ezt a fanokra értem többnyire]
Ez épp olyan mit hogy én most oda megyek egy emberhez aki egyáltalán nem ismerek és megszabom h csináljon...
"Általában az van a fanokal h el olvasnak egy sztárol valamit mit most pl. Miley-ról h az apja Billy Ray Cyrus meg tudja/tudják ki a többi családtagja meg h ki a barátja a legjobb barátnője és már azt hiszi tudja ki ö milyen ember.
Közben egyáltalán nem tud semmit csak annyit amennyit le ír az újság vagy az ilyen oldal ahol Miley-ról van szó.
Ez épp olyan mit hogy én most oda megyek egy emberhez aki egyáltalán nem ismerek és megszabom h csináljon...
"Általában az van a fanokal h el olvasnak egy sztárol valamit mit most pl. Miley-ról h az apja Billy Ray Cyrus meg tudja/tudják ki a többi családtagja meg h ki a barátja a legjobb barátnője és már azt hiszi tudja ki ö milyen ember.
Közben egyáltalán nem tud semmit csak annyit amennyit le ír az újság vagy az ilyen oldal ahol Miley-ról van szó.
2011. szeptember 16. 14:11
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Tisztázzuk: Nem azért adok neki igazat, mert ő a példaképem, hanem azért, mert teljes mértékben igaza van. Most milyen lenne, ha valaki odaállna Eléd és azt mondaná, hogy "Bazmeg, ne ezt csináld, mert ez nem jó hanem csináld inkább azt!" Na? Szar lenne, mi?
2011. szeptember 16. 14:16
Szerintem is igaza van. Nem mondhatják meg neki, hogy hogy éljen.
2011. szeptember 16. 15:08
Nekem még mindig Ő a példaképem és Ő is Marad!! és nem kéne bántani azért mert vannak hibái hiszen mindenkinek vannak!! !!
2011. szeptember 16. 16:27
|
vikikibabyúj tag |
|
Sztem Miley-nak igaza van.
Olyan legyen amilyen akar lenni ne változon meg.
Ha kopasz lesz akor is fogom szerteni ["love"]
Olyan legyen amilyen akar lenni ne változon meg.
Ha kopasz lesz akor is fogom szerteni ["love"]
2011. szeptember 16. 18:42
|
|
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline
|
Nagyon igaza van!!! és akármit csinál én mindig szeretni fogom őt!!
2011. szeptember 16. 18:47
végülis igaza van de egy interjúban nem fog mindent egyből megváltoztatni. vagyis mielőtt sztár lett átgondolhatta volna hogy mik lesznek a következményei de végülis egyet értek vele mert nem látni manapság olyan 18 éveseket akik nem piáltak, cigiztek volna. ha egy átlagos 14-15 éves kipróbálhatja (pl.osztálytársaim) akkor ő 18 évesen miért nem?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.