Biztos vagyok benne, hogy nem csak neki van elege a támadásokból. Arról mégsincs cikk írva, hogy másnak elege van. Csak azért kellett ezt megírni, mert ő Miss Cyrus.
Én pedig ezzel a témával kapcsolatban már számtalanszor kifejtettem a véleményem, és nem fogom újra megtenni, mivel 1. minden degenerált Miley rajongó a nyakamnak fog ugrani 2. teljesen fölöslegesen szajkózok itt bármit is, mivel a többség annyira naiv, hogy arra sem veszi a fáradtságot, hogy végigolvassa a mondandómat. Úgyhogy köszönöm, én ebből nem kérek, nem fárasztom magam.
Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 12. 21:55
Teljesen igaza van! Nem maradhat örökre a kis Hannah Montana!
2011. szeptember 12. 22:13
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Én is ezen szoktam megborulni, mikor a legnagyobb k*vák kezdik, hogy Miley mekkora egy ribi... Csak az ítélje meg, aki szent életet él... És ne gyertek nekem a 'de ő sztár' dumával... Még mindig nem egy Lindsay Lohan, vagy Paris, vagy a nagyon csodálatos és tehetséges Britney, akiknek szintén mennyi rajongójuk van... Sokkal többre tartom Miley-t, mint más... álszentebb, ma istenített személyeket... mert Miley sokkal egyenesebb személynek tartom. Gondolom mindenki tudja kire gondolok... csak már nem akarom hogy mindenhol az ő neve legyen...
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. szeptember 13. 06:43
num1Kolosszus igazad van.A többi hírességről sosem szokott megjelenni mindennap egy cikk hogy ő most hogy érzi magát.Ez is csak azért volt,hogy újra a címlapokon lehessen meg az újságokban.Ezt nem azért mondom mert nincs igaza,valamennyi mértékben igen de nem teljesen.Talán nem kellett volna ilyen gyorsan megváltoznia.
2011. szeptember 13. 08:29
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Már ez le van rágva nagyon szerintem.
Hiába szeretem és tisztelem őt,de már nagyon sok volt ebből!Bár szerintem csak azért mondja ennyiszer,mert akad 1-2 emberke,akinek ez még mindig nem tetszik és felhozza újra és újra...
És igaza van,hisz már nem 12 éves kislány,hanem egy felnőtt nő!Vak aki nem látja!
Bár ez a sokak szerint "vad" stílus nagyon nem volt jó,szerintem sem a legjobb lépés volt!
És már nem hinném,hogy olyan,mint akkor.Attól sokkal érettebb.
Bár ő legalább nem jutott arra a szintre,hogy egy gyönyörű felnőtt nőből visszaesik a vattacukrok közé
(sztem tudjátok,kire gondolok....ha nem S.G.... szerintem elég ennyi,ha nem Justinka bnője
)
Hiába szeretem és tisztelem őt,de már nagyon sok volt ebből!Bár szerintem csak azért mondja ennyiszer,mert akad 1-2 emberke,akinek ez még mindig nem tetszik és felhozza újra és újra...
És igaza van,hisz már nem 12 éves kislány,hanem egy felnőtt nő!Vak aki nem látja!
Bár ez a sokak szerint "vad" stílus nagyon nem volt jó,szerintem sem a legjobb lépés volt!
És már nem hinném,hogy olyan,mint akkor.Attól sokkal érettebb.
Bár ő legalább nem jutott arra a szintre,hogy egy gyönyörű felnőtt nőből visszaesik a vattacukrok közé
(sztem tudjátok,kire gondolok....ha nem S.G.... szerintem elég ennyi,ha nem Justinka bnője
2011. szeptember 13. 10:13
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Nem értem miért várják el tőle, hogy megint 12 vagy 14 évesen viselkedjen! Ez az ő élete és azt csinál vele amit akar. Most éppen a lázadó tinikort végét éli és ki kell használnia. Ez szerintem igazságtalan, sajnálom őt :S
2011. szeptember 13. 12:20
Nem várná tőle senki se, hogy "kislányként" viselkedjen, ha nem lett volna a Hannah Montana szereplője. Amikor még abban játszott, egy teljesen normális ember volt, aki nagyon hálás az életnek azért, hogy szerepelhet. De hirtelen fordult vele egyet a világ, és egy beképzelt hadd ne írjam le mivé változott. És szegény kislányok most aztán hiába keresik a kedves és aranyos példaképüket, mert eltűnt. Nincs többé. Ha holnap én is elhatároznám, hogy emós leszek, vagy hasonló, ki ne nézne rám rosszallóan? Ki tudja legközelebb mi lesz Mileyból, talán csak rózsaszín cuccokat hordó plázacica ölebbel a táskájában? Simán előfordulhat...
2011. szeptember 13. 12:47
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
imádom miley-t és már nem gyerek csak ne kábító szerezzen tőlem mást csinálhat I love miley <3
2011. szeptember 13. 13:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.12. 21:41)
Biztos vagyok benne, hogy nem csak neki van elege a támadásokból. Arról mégsincs cikk írva, hogy másnak elege van. Csak azért kellett ezt megírni, mert ő Miss Cyrus.
Én pedig ezzel a témával kapcsolatban már számtalanszor kifejtettem a véleményem, és nem fogom újra megtenni, mivel 1. minden degenerált Miley rajongó a nyakamnak fog ugrani 2. teljesen fölöslegesen szajkózok itt bármit is, mivel a többség annyira naiv, hogy arra sem veszi a fáradtságot, hogy végigolvassa a mondandómat. Úgyhogy köszönöm, én ebből nem kérek, nem fárasztom magam.
én is így gondolom.de az viszont tény,hogy ezt egyrészt magának köszöneti,másrészről pedig feltűnőbb módot nem is választhatott volna ahhoz,hogy ˝felnőjön˝.
már előre nevetnem kell,ha belegondolok szelike helyzetébe,aki még mindig játsza a jókislánykát.előbb-utóbb ő is miley ˝sorsára˝ jut,legközelebb már őt fogják szidni,miley meg feledésbe merül ilyen szinten.
én nem hozok ki különösképpen semmit a dologból,mindenkit támadnak.
num1Kolosszus
2011. szeptember 13. 13:26
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Jó lenne hogy ha valaki kedvel valakit,és kiáll érte,nem lenne lemondva
én sem kritizálom a te/ti kedvenceiteket,mert ha szereted/szeretitek annak jobban örülök mint te/ti,de akkor ez legyen kölcsönös
2011. szeptember 13. 13:36
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
teljesen egyetértek vele! nem értem,h a barátnőim is,meg másoktól is hallom,meg látom neten,h mekkora r*banc lett,meg már nem jó példakép.Holott,nehogy már elvárják,h ugyan úgy viselkedjen mint,mikor 13 volt és csak a kislány fanok miatt.. :||| alap,h már kész nő szinte,és kipróbálja a dolgokat...nála fiatalabb lányok sokkal durvább dolgokat csinálnak..
Pixie Buue
2011. szeptember 13. 14:11
igaza van!!! de mondjuk párszor egy kicsit túlmegy a határokon,,
2011. szeptember 13. 14:36
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Remek példakép.!*_* én imádom ugy ahogy van. attol még hogy keresi "önmagát" nem kell leszolni... ti is változtok. ő se kivétel.. én így imádom és igaza van.
2011. szeptember 13. 14:51
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem igaza van Miley-nak.Egyszer mindenki felnő és különböző változásokon esik át.Ezen most ő is keresztül megy.Nincs ebben semmi különös.Szerintem Miley csodálatos példakép.
2011. szeptember 13. 15:27
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Megértem Miley-t, mert a saját élete, joga van ahhoz, amit csinál saját magával. Engem is kifejezetten ingerelne, ha megmondanák, hogy mit kell csinálnom, meg mit nem. Persze ugye neki is ki kellett a Disney imidzséből jönni, úgyhogy ha követett el botrányos dolgokat, én túltettem magam ezen, nem szóltam be neki. Az ő dolga. Viszont meg kell értsem azokat az embereket is, akik szeretnék Miley-t irányítani, mert azért ott vannak a kicsik is, akik nem sok mindent értenek a felnőttek dolgaiból, és nekik ezt így nem tudja megmagyarázni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.