Elhunyt Cliff Robertson Oscar-díjas színész, akit mostanában a Pókember-filmekből ismerhetett meg a közönség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhunyt a Pókember-filmek sztárja
2011. szeptember 12. 17:43
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Legalább a születésnapját megérte. Sajnálom, mert nagyon kedveltem a karakterét az első részben. Nyugodjék békében!
2011. szeptember 12. 17:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj ne!!!
Hihetetlen, amikor azt gondoltam, hogy Andy halála után nem lehet rosszabb, tévedtem.
Annyira utáltam a Pókember első részében azt a jelenetet, amikor Ben bácsi meghalt. Olyan kis aranyos, idős ember volt, semmit sem ártott senkinek. Mindig azzal nyugtattam magam, hogy ő csak egy színész, a való életben pedig él és virul. Akkor most milyen indokkal fogom nézni?!?!
Nyugodj békében!
Hihetetlen, amikor azt gondoltam, hogy Andy halála után nem lehet rosszabb, tévedtem.
Annyira utáltam a Pókember első részében azt a jelenetet, amikor Ben bácsi meghalt. Olyan kis aranyos, idős ember volt, semmit sem ártott senkinek. Mindig azzal nyugtattam magam, hogy ő csak egy színész, a való életben pedig él és virul. Akkor most milyen indokkal fogom nézni?!?!
Nyugodj békében!
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. szeptember 12. 17:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Hagyjuk már a pókemberezést. Az utolsó filmjei közé sorolnám amit forgatott életében és már 1968-ban Oscar-díjat kapott amikor még a Pókembert alakító Tobey Maguire sem született meg ...
Sokkal színvonalasabb és maradandóbb alkotások miatt emlékezhetünk rá, mint pl a Keselyű három napja, a Midway-i csata, A rázós futam vagy a már említett Oscart érdemlő alakítása a Virágot Algernonnak című filmben.
Az a legmegdöbbentőbb, hogy szombaton még mutatta a tv, hogy születésnapja van, szegény vasárnapra meg meghalt
Sokkal színvonalasabb és maradandóbb alkotások miatt emlékezhetünk rá, mint pl a Keselyű három napja, a Midway-i csata, A rázós futam vagy a már említett Oscart érdemlő alakítása a Virágot Algernonnak című filmben.
Az a legmegdöbbentőbb, hogy szombaton még mutatta a tv, hogy születésnapja van, szegény vasárnapra meg meghalt
saii
2011. szeptember 12. 17:52
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
A 88 év egy szép kor! Gratulálok neki, hogy ennyit meg sikerült élnie! Egyébként egy nagyon jó színésszel lett szegényebb a világ... Nyugodjon Békében!
MycySmiley
2011. szeptember 12. 17:53
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Mikor a címet elolvastam, majdnem szívinfarktust kaptam, először azt hittem Tobey Maguire-rel történt valami.
Persze ez így is rettenetes hír. Kiváló színész volt, 60 film az nem semmi.
Nyugodjon békében, maradandót alkotott, így senki nem fogja őt elfelejteni.
Persze ez így is rettenetes hír. Kiváló színész volt, 60 film az nem semmi.
Nyugodjon békében, maradandót alkotott, így senki nem fogja őt elfelejteni.
2011. szeptember 12. 17:53
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nyugodjék békében!
2011. szeptember 12. 18:03
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.12. 17:49)
Hagyjuk már a pókemberezést. Az utolsó filmjei közé sorolnám amit forgatott életében és már 1968-ban Oscar-díjat kapott amikor még a Pókembert alakító Tobey Maguire sem született meg ...

Tényleg az a legszörnyűbb az egészben,hogy a születésnapja után halt meg.
2011. szeptember 12. 18:10
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
MycySmiley
igazad van.ez elég szörnyű :SSS
nyuugodjék békében
:$
igazad van.ez elég szörnyű :SSS
nyuugodjék békében
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.