A H2O Sellőmesék sorozat sztárját igazi kihívás elé állították, hiszen a The Secret Circle forgatása előtt meg kellett szabadulnia ausztrál akcentusától.
A teljes cikkhez kattints ide!
Phoebe Tonkin megküzdött az akcentusával
2011. szeptember 12. 17:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem hangzik rosszul a sorozat.én szeretem phoebe-t,de csak mint modellt(márha annak lehet nevezni,de szerintem az).nekem valahogy színésznőként soha nem volt kedvenc,de lehett belepillantok ebbe,kiváncsi vagyok hogyan alakít más szerepeket.
2011. szeptember 12. 17:34
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Grat neki.
A sorozat érdekesnek tűnik!
A sorozat érdekesnek tűnik!
2011. szeptember 12. 17:47
Idézet (sharkey @ 2011.09.12. 17:34)
Hát én nagyon kihallottam az ausztrál akcentusát az előzetesekben, de ettől függetlenül szerintem a legmegfelelőbb ember kapta Faye szerepét 
Én is így vagyok vele. Jobb ember nem is kaphatta volna. Phoebe bár inkább ifjúsági - valljuk be -, kicsit bugyuta sorozatokban szerepelt - legalábbis a H2o az volt, mondjuk én abban szerettem meg -, de szerintem TWTWB-óta rengeteget fejlődött, emellett kiskorában is nagyon jó iskolákba járt, nem véletlenül. Szerintem kasszasiker lesz a sorozat, annak meg csak jobban örülnék ha még a TVD-t is lehagyná...
2011. szeptember 12. 18:09
Bármilyen meglepő,de sosem gondoltam,hogy hallok még Phoebe-ről híreket.De úgy látom igen
Hajrá Phoebe!
2011. szeptember 12. 18:14
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
kíváncsi leszek rá:ppp várom:3 xd
2011. szeptember 12. 18:29
Szerintem biztos sikerrel járt, legalábbis hihetlenül tehetséges lány.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

2 felhasználónak tetszik: