Selena új tetoválást csináltatott
2011. szeptember 16. 16:10
|
|
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline
|
Hát én remélem nem csináltat igazit!
És Justinnak van de neki nem muszáj hogy legyen!
Én nem fogok csináltatni!
És Justinnak van de neki nem muszáj hogy legyen!
Én nem fogok csináltatni!
2011. szeptember 16. 16:20
|
|
WereInHeavenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160658 offline
|
Nekem nem tetszik :S
2011. szeptember 16. 16:34
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Szerintem a tetoválás ma már egyáltalán nem valami menő dolog. Most gondoljuk bele, hogy 60 évesen is ott lesz az aszott bőrén. Fújj, még belegondolni is hányinger. Hülye az, aki örökre megpecsételi magát. Most itt nem Selenát fikázom, mert őt imádom, de az agyi szintje néha egy 7 éves kislányéval egyezik meg.
2011. szeptember 16. 20:04
|
|
Maryseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 159223 offline
|
Ez normális, nem ugy mint MILEY CYRUS, aki vagy 10 tetkót csinál azért hogy jelképezzen vagy támogasson valamit!
ha támoatni akar akkor szervezzen vmi estet nem muszáj miatta tönkre tenni a bőrét!!
2011. szeptember 17. 10:45
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Szerintem nem lett jó.olyan mintha az lenne oda írva hogy seb
2011. szeptember 17. 11:31
|
|
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline
|
Toxic
Szerintem a tetoválás ma már egyáltalán nem valami menő dolog. Most gondoljuk bele, hogy 60 évesen is ott lesz az aszott bőrén. Fújj, még belegondolni is hányinger. Hülye az, aki örökre megpecsételi magát. Most itt nem Selenát fikázom, mert őt imádom, de az agyi szintje néha egy 7 éves kislányéval egyezik meg.
Eggyet értek veled viszont szerintem béna lett tényleg olyan mintha b lenne a végén
Eggyet értek veled viszont szerintem béna lett tényleg olyan mintha b lenne a végén
2011. szeptember 17. 14:24
Csak szerintem furcsa dolog a saját nevét magára íratni? Nem igazán láttam még olyat, aki a becenevét tetováltatta volna magára. Furi egy dolog..
Az pedig nem abszurd dolog, ha valaki egy jelentőségteljes, kisebb tetoválást rakat magára, na de a saját nevét. Nem szeretem Selenát, de annál kicsit több esze lehetne, hogy ne a rózsaszín lovakon túl a csillagos, csicsás tetoválásig gondolkozzon. Kicsi ízlése, és korához illő esze lehetne.
2011. szeptember 17. 14:53
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Seb??
Elég béna lett a tetkója. Nem gondoltam volna hogy már ő is...-.-" Amúgy sem szeretem a csajt... Sokan mondják, hogy alaptalanul fikázom, de az ilyen húzásainál, el kell ismerni nem valami értelmes...:||
Elég béna lett a tetkója. Nem gondoltam volna hogy már ő is...-.-" Amúgy sem szeretem a csajt... Sokan mondják, hogy alaptalanul fikázom, de az ilyen húzásainál, el kell ismerni nem valami értelmes...:||
2011. szeptember 17. 16:40
én szeretem selenát de ez a tetkó (henna) nagyon béna lett mért nem csináltat egy igazi tetoválást???
2011. szeptember 18. 00:27
ez nagyon szép lett szerintem és jól is áll neki(:
2011. szeptember 18. 10:42
Huh,én úgy ahogy szeretem Selena-t,de ha én csináltatnék magamra egy tetkót,niztos hogy nem a saját nevemet írnám oda
2011. szeptember 18. 11:05
|
|
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 offline
|
Szerintem fog csinálni tetkot ami nem henna de nem hiszem h a nagy ok justin lenne hisz kijelentete nem változna meg még justin kedvéért sem ennyi
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: