A Google+ lehet az új Facebook?
2011. szeptember 12. 17:47
Elég nekem a Facebook. Bár arra is heti egyszer megyek fel...
2011. szeptember 12. 18:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.09.12. 17:32)
Pontosítanom kell az általad idézett mondatot. Bárkinek lehet egy-két, sőt akár háromezer ismerőse/barátja is.
De én egészen pontosan arra gondoltam, hogy fizikai képtelenség, hogy egy ember ekkora mennyiségű ismerőssel rendelkezzen, olyanokkal, akiket valójában ismer, akár iskolai idejéből, akár a munkája kapcsán.
Röviden, ki van zárva, hogy valaki ennyi emberrel álljon jobbára napi kapcsolatban.
De én egészen pontosan arra gondoltam, hogy fizikai képtelenség, hogy egy ember ekkora mennyiségű ismerőssel rendelkezzen, olyanokkal, akiket valójában ismer, akár iskolai idejéből, akár a munkája kapcsán.
Röviden, ki van zárva, hogy valaki ennyi emberrel álljon jobbára napi kapcsolatban.
úgy akkor nem vitatkozom.szerintem is képtelenség,hogy valaki tényleg ismerjen többezer embert személyesen,hiába ˝barátja˝ az általánosban/gimiben/egyetemen minden második ember.aki pedig ilyesmit állít magáról,hogy ennyi embert ismer személyesen, szerintem az igencsak nagyképű.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2011. szeptember 12. 18:12
Google= Unalom/ Mit lehet rajta keresni vagy csinálni? Regisztrálva vagyok de nem csinálok rajta semmit.
2011. szeptember 12. 18:45
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Szeressük a Facebook-ot
)
<3
2011. szeptember 12. 18:51
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hát én mind kettőt szeretem
2011. szeptember 12. 19:13
Szerintem a G+ egy nagy kalap semmi, ugyan úgy, ahogy a féjszbúk is. Vesszen mind
2011. szeptember 12. 19:16
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
már most jobban szeretem mint az FBt
2011. szeptember 12. 19:48
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
A facebook egy éve volt érdekes, és említésre méltó. Most már egy agyonsztárolt valami, és a csapból is ez a fészbúk mánia folyik. Nekem már egy ideje az agyamra megy, szóval nálam a twitter a nyerő
Pár napja regisztráltam erre a Google+-ra, de szinte az első lépésnél meguntam, ráadásul egyik ismerősömnek sincsen még, így pedig értelmét vesztette.
2011. szeptember 12. 19:54
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
én is regiztem G+-ra de abba is hagytam,1 azért mert angol2 mert nem volt senki ismerősöm,szerintem a facebook uralma sem lesz állandó,de egy darabig még biztos h elulmarad a G+,a facebbok ellen meg csak két ellenvetésem van: néha tök lassú,és az a sok reklám
2011. szeptember 12. 19:57
Mint már az előttem lévőek is írták,a facebook szó nélkül szinte már nem is létezik az ember.Én személy szerint már unom hogy folyton azzal van tele az üzenőfal hogy épp ki kivel szakított vagy kivel jött össze,semmi köze a másik embernek hogy én épp mit csinálok,vagy kivel járok vagy kik a barátaim vagy miket szeretek.Sőt nagyon hülyeségnek tartom azt ha valakinek 2-3 ezer ismerőse van,és csak írogatja ki az üzenőfalra hogy x-y jelőld...az meg lájkolja.Egy kicsit unalmas a dolog.Bevallom régebben én is sűrűn facebook-tam,de most már egyre inkább nem használom,kb. 2-3 hónapja voltam fent utoljára,de őszintén nem is hiányzik.megvagyok nélküle.Sokkal inkább jövök fel ide és írok egy-két hozzászólást vagy éppen véleményt,mert itt jobban érzem magam mint a közösségi portálokon.
És erről a Google+-ról csak annyit,szerintem ez is egy nagy hülyeség mint a facebook,nem tudom ki találta ki,de nagyot hibázott.Az emberek többsége így is facebook függő most csináltak egy másik oldalt ami nagyon népszerű lesz,de nem tudom mi értelme.
És erről a Google+-ról csak annyit,szerintem ez is egy nagy hülyeség mint a facebook,nem tudom ki találta ki,de nagyot hibázott.Az emberek többsége így is facebook függő most csináltak egy másik oldalt ami nagyon népszerű lesz,de nem tudom mi értelme.
2011. szeptember 12. 20:04
Előbb utóbb leáldoz a facebook csillaga is. Kezdem már egy kicsit unni ezt a hisztériát ekörül az egész körül, meg úgy minden körül is, ami ezzel kapcsolatos. Tényleg elég unalmas lehet azt látni nap, mint nap, hogy szakítottam ezzel, azzal meg össze jöttem. Meg, hogy "jaj, de szomi vagyok :'(" aztán meg el nem mondja, hogy miért... -.-" Emberi elme, csodás dolog.
Nekem amúgy nincsen facebookom, kemény 6 percet bírok ki rajta általánosságában, mert halálra unom magam. Igaz, hogy nem a sajátom, de ez nem is baj, mivel magamnak minek csináljak, ha szerintem az egész egy semmi?...
A Google+, hát attól sem várok sokkal többet, és arra sem fogok felregisztrálni.
Nekem amúgy nincsen facebookom, kemény 6 percet bírok ki rajta általánosságában, mert halálra unom magam. Igaz, hogy nem a sajátom, de ez nem is baj, mivel magamnak minek csináljak, ha szerintem az egész egy semmi?...
A Google+, hát attól sem várok sokkal többet, és arra sem fogok felregisztrálni.
2011. szeptember 12. 20:07
Én még most sem tudom eldönteni, mije volt/van, és mije nem a Google-nak.
2011. szeptember 12. 20:25
|
|
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline
|
De azért vannak feltételek hogy regiszttrálhass:
1: Legyen gmail-ed
2: Min. életkor 13, amin nem tudsz változtatni gmailen
3: Meghívót kell kérned valakitől hogy regizhess
Én inkább maradok a facebook-nál : D
1: Legyen gmail-ed
2: Min. életkor 13, amin nem tudsz változtatni gmailen
3: Meghívót kell kérned valakitől hogy regizhess
Én inkább maradok a facebook-nál : D
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.