A Google+ lehet az új Facebook?
2011. szeptember 12. 15:09
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát kíváncsian várom !!
2011. szeptember 12. 15:15
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
az iwiw nem ment tönkre csak inkább a felnőttek használják...
2011. szeptember 12. 15:28
Hát kíváncsi vagyok, hogy mivel lesz jobb ez, mint a Facebook. De sztem biztos, h nem lesz népszerűbb. Én maradok a jól megszokott Facebook-nál.
2011. szeptember 12. 15:45
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
googléból kinézem hogy lenyomja a facebookot
2011. szeptember 12. 15:58
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.12. 09:40)
Ez engem még mindig nem hat meg. Okos telefonom nincs, nem is kell, úgy se használja ki az ember. Chatelni msn-en vagy egyéb helyen és programmal is lehet. Flashjátákokat is 1 kattintással találok a világhálón. Az ismerőseim benne vannak a nem okos telefonomban is, meg a fejemben is. Továbbra sem érdekel, hogy a sztárok vagy mások mit twittelnek magukról, mert lesz@rom, hogy éjjel összehányta magát, hogy megbüntette a kalauz vagy lógott a suliból/munkából. Képeket továbbra sem akarok megosztani nyilvánosan, akivel meg igen, annak kiírom cdre vagy elküldöm mailben.
Ilyen hülyeségekkel teszik függövé az embereket, akik egész nap lógnak a szeren (szaron) és nem lesznek képesek tudomást venni az őket körülvevő öket érintő problémákról, csak amikor már régen késő.
Régen a vezetők, királyok nem engedtek tanulni mindenkit, jobb és könnyebb volt nekik úgy írányítani a birka népet. Most a nemtanulás helyét átvették a közösségi oldalak. Ennyi.
A kedves moderátor kolléga hozzászólásást akár én is írhattam volna, mert én is nagyon hasonlóan vélekedek erről az egész agymenésről, amit ma Facebook-nak nevezünk.
Nekem csak iwiw-em van, már amit viszonylag aktívan is használok. Meg van myvip-em is, de az szó szerint csak azért, hogy legyen, mert évente, ha két-három alkalommal belépek, akkor sokat mondtam.
És az iwiw-et is jobbára csak arra használom, hogy az imserőseimet születés-, és névnapjukon felköszöntsem. És csak azért nem fogok regisztrálni a Facebook-ra, hogy azokat is fel tudjam köszönteni, akik törölték magukat iwiw-ről.
Okostelefonom szintén nincs, mert én a mostani telefonomat is arra használom, amire eredetileg kitalálták a mobilt, hogy bárhol elérhető legyek, vagy elérjek bárkit. Plusz évente írok rajta kb. 5 sms-t, és jó napot.
A cikk írója mondta nekem lassan egy éve, hogy "Aki nincs fent a Facebook-on, az nem is létezik." Én meg azt válaszoltam erre, hogy nekem ez így tökéletesen meg is felel. Alapvetően pedig a Facebook, és most a Google+ is ugyanarra az emberi tulajdonságra épít, nevezetesen, hogy az emberek szeretnek gyűjtögetni. Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy a sztárokat leszámítva, az átlag embernek 1000, vagy annál több ismerőse/barátja legyen.
Nem tartom magam a múltban élő, vagy a technika fejlődését ellenző embernek, de attól egészen konkrétan rosszul vagyok, mikor mást sem olvasok/hallok, hogy like-olj - (igen, angolul, mert a magyarosított verzióját nem vagyok hajlandó sem leírni, sem használni, ellenben azt, aki ezt engedte, hogy elterjedjen, addig ütném, míg mozog) - mert, ha nem teszed meg, akkor senki vagy.
És ha valakivel tartósan szeretném tartani a kapcsolatot, akkor azt nem egy olyan felületen fogom megtenni, ami gyakorlatilag mindenkinek elérhető, hanem msn, e-mail, telefon segítségével, vagy személyesen.
Az meg különösen fáraszt, amikor a média minden szegletéből azt égetik bele az emberek agyába, hogy ne egyéniségek legyenek, mert az egyéni vélemény nem ér annyit, mint a közösség szava, ahol jellemzően uralkodik a csorda effektus. Miszerint van egy (önjelölt) vezető, és mindenki csak az ő gondolatait mondja vissza, még akkor is, ha egyénileg nem is értene egyet az adott dologban.
2011. szeptember 12. 16:12
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Tuti nem fogom regisztrálni magam. Hogy miért? Mert nem akarok függő lenni. A facebookból is elegem van már. Nem mondom, hogy semmire se jó, de vannak hátulütői. Szóval én még csak kíváncsiságból sem regisztrálok.
2011. szeptember 12. 16:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
személy szerint én nemnagyon hiszem,hogy lesz akkora sikere ennek a google+ nevű valaminek.már mindenki be van állva a facebook-ra,órán az osztálytársaim folyamatosan azt nyomják az érintőképernyős okostelefonjukon.már szinte a tinik kilencven százalékának a ˝like˝ szó benne van minimum egy hosszabb beszélgetés egy mondatában,ha nem többben.amint hazaérek,én először megtanulok,de amikor fellépek megnézni,hogy kinek felejtettem el a születésnapját,minimum 50 ember biztosan fenn van elérhető állapotban.
én klönösképp nem tartom magam függőnek,megvagyok nélküle akár hetekig is,hogy nem lépek fel egyszer sem.
visszatérve erre az új közösségi oldalszerűségre,nemhiszem,hogy akkora sikere lenne,mint a facebook-nak.valahogy nem tudom elképzelni.
az viszont nagyon kezd zavarni,ahogyan páran előttem is írták,hogy már nemsok ember akar önálló gondolatokkal bíró ember lenni,vagyis MÁS.aki nem megy a ˝csordával˝ az eleve halálra van ítélve.
például a közösségünkben,a gimiben,aki nincs fenn facebook-on,azt szó szerint addig cikizik,amíg nem csinál magának az illető egy fiókot.szerintem ez tiszta hülyeség,attól nem lesz kevesebb az illető,hogy nem az internetes üzenőfalán éli az életét.
én klönösképp nem tartom magam függőnek,megvagyok nélküle akár hetekig is,hogy nem lépek fel egyszer sem.
visszatérve erre az új közösségi oldalszerűségre,nemhiszem,hogy akkora sikere lenne,mint a facebook-nak.valahogy nem tudom elképzelni.
az viszont nagyon kezd zavarni,ahogyan páran előttem is írták,hogy már nemsok ember akar önálló gondolatokkal bíró ember lenni,vagyis MÁS.aki nem megy a ˝csordával˝ az eleve halálra van ítélve.
például a közösségünkben,a gimiben,aki nincs fenn facebook-on,azt szó szerint addig cikizik,amíg nem csinál magának az illető egy fiókot.szerintem ez tiszta hülyeség,attól nem lesz kevesebb az illető,hogy nem az internetes üzenőfalán éli az életét.
2011. szeptember 12. 16:14
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Háát nem is toom, van facebookom, amit elég aktívan használok is. Myvipemre évente ha 4-6-szor felmegyek és az iwiw-re meg szintén...és ezzel sokat is mondtam.Twitterem is van, amit imádok!! Én szeretem az fb.-t de nem vok megszállott, nem tom, ha jó akk lehet, h erre is regizek, de máár annyi mindenem van!!!
2011. szeptember 12. 16:19
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.09.12. 15:58)
Alapvetően pedig a Facebook, és most a Google+ is ugyanarra az emberi tulajdonságra épít, nevezetesen, hogy az emberek szeretnek gyűjtögetni. Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy a sztárokat leszámítva, az átlag embernek 1000, vagy annál több ismerőse/barátja legyen.
sajnos ez nincs így..
érdekes hozzáállás,a lényegét nemnagyon értem..
2011. szeptember 12. 16:24
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Én már regisztrált vagyok egy pár hónapja és nagyon szeretem! És REMÉLEM, hogy nem lesz olyan népszerű, mint a Face, mert most még értelmes emberek használják, értelmes dolgokra! Nem úgy mint a fészt!
2011. szeptember 12. 16:32
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
még nem hallottam róla..de lehet regisztrálok majd
2011. szeptember 12. 16:46
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nekem teljesen mindegy, hogy a többi ember ezen lóg egész nap, vagy a másikon lóg egész nap. Értelme nincs sokkal több. Egyiket sem szeretem, biztos, hogy én nem leszek függő.
2011. szeptember 12. 17:32
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.09.12. 16:19)
sajnos ez nincs így..
Pontosítanom kell az általad idézett mondatot. Bárkinek lehet egy-két, sőt akár háromezer ismerőse/barátja is.
De én egészen pontosan arra gondoltam, hogy fizikai képtelenség, hogy egy ember ekkora mennyiségű ismerőssel rendelkezzen, olyanokkal, akiket valójában ismer, akár iskolai idejéből, akár a munkája kapcsán.
Röviden, ki van zárva, hogy valaki ennyi emberrel álljon jobbára napi kapcsolatban.
2011. szeptember 12. 17:44
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
biztos jó ez a google+ is de amíg nincs fent elég ismerősöm, felesleges regisztrálni... MEg annyival azért nem több, mint a facebook, de annyira nem ragaszkodom a fb-hoz, úgy hogy akár még én is lehet, hogy regisztrálok...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: