Starity

A Google+ lehet az új Facebook?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 12. 15:09 #21
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
hát kíváncsian várom !! biggrin.gif
2011. szeptember 12. 15:10 #22
Nikee98
Nikee98

Státusz☆ ♥♥♥ ♡♡♡ ▶ happy ◀ ♡♡♡ ♥♥♥ ☆
Hozzászólás: 596
Csatolások: 0
Azonosító: 130049
éniis kivi voik.smileeee.gif
2011. szeptember 12. 15:15 #23
Gossip Girl Fan
Gossip Girl Fan
visszatérő vendég

StátuszRendet rakni egy két évig elhanyagolt adatlapon nem is olyan egyszerű:)
Hozzászólás: 109
Csatolások: 28
Azonosító: 158506
az iwiw nem ment tönkre csak inkább a felnőttek használják...
2011. szeptember 12. 15:22 #24
- törölt felhasználó -    
hát én is kivi vok, ez érdekes lesz..
2011. szeptember 12. 15:28 #25
- törölt felhasználó -    
Hát kíváncsi vagyok, hogy mivel lesz jobb ez, mint a Facebook. De sztem biztos, h nem lesz népszerűbb. Én maradok a jól megszokott Facebook-nál.
2011. szeptember 12. 15:45 #26
SuperRusso
SuperRusso
visszatérő vendég

Státusz"By the power of truth, I, while living, have conquered the universe"
Hozzászólás: 170
Azonosító: 159230
googléból kinézem hogy lenyomja a facebookot tongue.gif
2011. szeptember 12. 15:58 #27
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.12. 09:40)

Ez engem még mindig nem hat meg. Okos telefonom nincs, nem is kell, úgy se használja ki az ember. Chatelni msn-en vagy egyéb helyen és programmal is lehet. Flashjátákokat is 1 kattintással találok a világhálón. Az ismerőseim benne vannak a nem okos telefonomban is, meg a fejemben is. Továbbra sem érdekel, hogy a sztárok vagy mások mit twittelnek magukról, mert lesz@rom, hogy éjjel összehányta magát, hogy megbüntette a kalauz vagy lógott a suliból/munkából. Képeket továbbra sem akarok megosztani nyilvánosan, akivel meg igen, annak kiírom cdre vagy elküldöm mailben.
Ilyen hülyeségekkel teszik függövé az embereket, akik egész nap lógnak a szeren (szaron) és nem lesznek képesek tudomást venni az őket körülvevő öket érintő problémákról, csak amikor már régen késő.
Régen a vezetők, királyok nem engedtek tanulni mindenkit, jobb és könnyebb volt nekik úgy írányítani a birka népet. Most a nemtanulás helyét átvették a közösségi oldalak. Ennyi.

A kedves moderátor kolléga hozzászólásást akár én is írhattam volna, mert én is nagyon hasonlóan vélekedek erről az egész agymenésről, amit ma Facebook-nak nevezünk.

Nekem csak iwiw-em van, már amit viszonylag aktívan is használok. Meg van myvip-em is, de az szó szerint csak azért, hogy legyen, mert évente, ha két-három alkalommal belépek, akkor sokat mondtam.
És az iwiw-et is jobbára csak arra használom, hogy az imserőseimet születés-, és névnapjukon felköszöntsem. És csak azért nem fogok regisztrálni a Facebook-ra, hogy azokat is fel tudjam köszönteni, akik törölték magukat iwiw-ről.

Okostelefonom szintén nincs, mert én a mostani telefonomat is arra használom, amire eredetileg kitalálták a mobilt, hogy bárhol elérhető legyek, vagy elérjek bárkit. Plusz évente írok rajta kb. 5 sms-t, és jó napot.

A cikk írója mondta nekem lassan egy éve, hogy "Aki nincs fent a Facebook-on, az nem is létezik." Én meg azt válaszoltam erre, hogy nekem ez így tökéletesen meg is felel. Alapvetően pedig a Facebook, és most a Google+ is ugyanarra az emberi tulajdonságra épít, nevezetesen, hogy az emberek szeretnek gyűjtögetni. Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy a sztárokat leszámítva, az átlag embernek 1000, vagy annál több ismerőse/barátja legyen.

Nem tartom magam a múltban élő, vagy a technika fejlődését ellenző embernek, de attól egészen konkrétan rosszul vagyok, mikor mást sem olvasok/hallok, hogy like-olj - (igen, angolul, mert a magyarosított verzióját nem vagyok hajlandó sem leírni, sem használni, ellenben azt, aki ezt engedte, hogy elterjedjen, addig ütném, míg mozog) - mert, ha nem teszed meg, akkor senki vagy.

És ha valakivel tartósan szeretném tartani a kapcsolatot, akkor azt nem egy olyan felületen fogom megtenni, ami gyakorlatilag mindenkinek elérhető, hanem msn, e-mail, telefon segítségével, vagy személyesen.

Az meg különösen fáraszt, amikor a média minden szegletéből azt égetik bele az emberek agyába, hogy ne egyéniségek legyenek, mert az egyéni vélemény nem ér annyit, mint a közösség szava, ahol jellemzően uralkodik a csorda effektus. Miszerint van egy (önjelölt) vezető, és mindenki csak az ő gondolatait mondja vissza, még akkor is, ha egyénileg nem is értene egyet az adott dologban.
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Adri98
2011. szeptember 12. 16:10 #28
Wanda
Wanda
visszatérő vendég

StátuszJennifer <3
Hozzászólás: 103
Azonosító: 159655
Szerintem a Google+ lenyomja a Facebook-ot biggrin.gif
2011. szeptember 12. 16:12 #29
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Tuti nem fogom regisztrálni magam. Hogy miért? Mert nem akarok függő lenni. A facebookból is elegem van már. Nem mondom, hogy semmire se jó, de vannak hátulütői. Szóval én még csak kíváncsiságból sem regisztrálok.
2011. szeptember 12. 16:12 #30
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
személy szerint én nemnagyon hiszem,hogy lesz akkora sikere ennek a google+ nevű valaminek.már mindenki be van állva a facebook-ra,órán az osztálytársaim folyamatosan azt nyomják az érintőképernyős okostelefonjukon.már szinte a tinik kilencven százalékának a ˝like˝ szó benne van minimum egy hosszabb beszélgetés egy mondatában,ha nem többben.amint hazaérek,én először megtanulok,de amikor fellépek megnézni,hogy kinek felejtettem el a születésnapját,minimum 50 ember biztosan fenn van elérhető állapotban.
én klönösképp nem tartom magam függőnek,megvagyok nélküle akár hetekig is,hogy nem lépek fel egyszer sem.
visszatérve erre az új közösségi oldalszerűségre,nemhiszem,hogy akkora sikere lenne,mint a facebook-nak.valahogy nem tudom elképzelni.
az viszont nagyon kezd zavarni,ahogyan páran előttem is írták,hogy már nemsok ember akar önálló gondolatokkal bíró ember lenni,vagyis MÁS.aki nem megy a ˝csordával˝ az eleve halálra van ítélve.
például a közösségünkben,a gimiben,aki nincs fenn facebook-on,azt szó szerint addig cikizik,amíg nem csinál magának az illető egy fiókot.szerintem ez tiszta hülyeség,attól nem lesz kevesebb az illető,hogy nem az internetes üzenőfalán éli az életét.
2011. szeptember 12. 16:14 #31
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Azonosító: 123558
Háát nem is toom, van facebookom, amit elég aktívan használok is. Myvipemre évente ha 4-6-szor felmegyek és az iwiw-re meg szintén...és ezzel sokat is mondtam.Twitterem is van, amit imádok!! Én szeretem az fb.-t de nem vok megszállott, nem tom, ha jó akk lehet, h erre is regizek, de máár annyi mindenem van!!!
2011. szeptember 12. 16:19 #32
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (joe_r @ 2011.09.12. 15:58)
Alapvetően pedig a Facebook, és most a Google+ is ugyanarra az emberi tulajdonságra épít, nevezetesen, hogy az emberek szeretnek gyűjtögetni. Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy a sztárokat leszámítva, az átlag embernek 1000, vagy annál több ismerőse/barátja legyen.

sajnos ez nincs így..sad.gif egyik osztálytársam,akit felvettem ismerősnek(mert szerintem azért az illik valamennyire,elvégre személyesen ismerem) szó szerint a gyűjtögetésből ˝él˝.már van neki több,mint 2000(!) ismerőse ohmy.gif megkérdeztem tőle,hogy tényleg ennyi embert ismer,vagy mégis micsoda?erre lazán válszolt azzal,hogy neki ez tetszik,szeret gyűjtögetni ha ismeri az illetőt ha nem,mindenkinek visszajelöl.ettől menőnek érzi magát. blink.gif
érdekes hozzáállás,a lényegét nemnagyon értem.. dry.gif
2011. szeptember 12. 16:24 #33
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Én már regisztrált vagyok egy pár hónapja és nagyon szeretem! És REMÉLEM, hogy nem lesz olyan népszerű, mint a Face, mert most még értelmes emberek használják, értelmes dolgokra! Nem úgy mint a fészt!
2011. szeptember 12. 16:25 #34
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
még nem is hallottam róla. ohmy.gif
2011. szeptember 12. 16:32 #35
orianthi25
orianthi25
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 37
Azonosító: 117371
még nem hallottam róla..de lehet regisztrálok majd smileeee.gif
2011. szeptember 12. 16:46 #36
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Nekem teljesen mindegy, hogy a többi ember ezen lóg egész nap, vagy a másikon lóg egész nap. Értelme nincs sokkal több. Egyiket sem szeretem, biztos, hogy én nem leszek függő.
2011. szeptember 12. 17:05 #37
csakpp
csakpp
Little Monster & Carrie Bear

StátuszNyár! :)
Hozzászólás: 1365
Azonosító: 123111
Nekem nem jön be jelenleg a Google plusz. Facebook- függő meg nem vagyok. Inkább twitter biggrin.gif
2011. szeptember 12. 17:18 #38
- törölt felhasználó -    
kívácsi vagyok smileeee.gif
2011. szeptember 12. 17:32 #39
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (An_d_a @ 2011.09.12. 16:19)

sajnos ez nincs így..sad.gif egyik osztálytársam,akit felvettem ismerősnek(mert szerintem azért az illik valamennyire,elvégre személyesen ismerem) szó szerint a gyűjtögetésből ˝él˝.már van neki több,mint 2000(!) ismerőse ohmy.gif megkérdeztem tőle,hogy tényleg ennyi embert ismer,vagy mégis micsoda?erre lazán válszolt azzal,hogy neki ez tetszik,szeret gyűjtögetni ha ismeri az illetőt ha nem,mindenkinek visszajelöl.ettől menőnek érzi magát. blink.gif 

Pontosítanom kell az általad idézett mondatot. Bárkinek lehet egy-két, sőt akár háromezer ismerőse/barátja is.
De én egészen pontosan arra gondoltam, hogy fizikai képtelenség, hogy egy ember ekkora mennyiségű ismerőssel rendelkezzen, olyanokkal, akiket valójában ismer, akár iskolai idejéből, akár a munkája kapcsán.

Röviden, ki van zárva, hogy valaki ennyi emberrel álljon jobbára napi kapcsolatban.
2011. szeptember 12. 17:44 #40
MadamA
MadamA
visszatérő vendég
Hozzászólás: 263
Azonosító: 134451
biztos jó ez a google+ is de amíg nincs fent elég ismerősöm, felesleges regisztrálni... MEg annyival azért nem több, mint a facebook, de annyira nem ragaszkodom a fb-hoz, úgy hogy akár még én is lehet, hogy regisztrálok...
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok