Végóráit éli az Esti Showder
2011. szeptember 11. 19:48
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
Ezt már a cikk olvasása nélkül is érezte az ember... Már nem volt egyszerűen vicces. Imádom őt, kisgyerek korom óta nézem, de szerintem már egy kicsit elfáradt. Vegyes érzésekkel gondolok arra, hogy leválthatják, mert végül is ő Magyaroszág Fábryja, de örülnék, ha Kiss Ádám vehetné át a helyét. Mint hű padeván, méltó lenne rá
2011. szeptember 11. 19:49
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
nemár
nélküle nem is lenne jó a műsor
szerintem vihetnének kicsit híresebb sztárokat, meg egy-két extrát
2011. szeptember 11. 19:50
|
Natashaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 159634 offline
|
Én valahogy nem is bánom... nem voltam rajongója a műsornak, talán egy "részt" néztem meg belőle... szerintem amit csinál, az csak mások kritizálása, amit az elején még poénosnak találunk, de mikor már megszokjuk, inkább idegesít.
2011. szeptember 11. 19:56
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Igazából azóta nem bírom Fábryt, mióta a nagymamámat elég szépen elküldte a fr*ncba egy autogram miatt, meggyanúsította, hogy csak eladási céllal kéri. Ilyen bunkó emberrel még nem találkoztam, húzzon elfele, megérdemli.
2011. szeptember 11. 19:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.09.11. 19:44)
megértem...nagyon szar lett..Fábry sem vicces már az állandó Fidesz zászló lengetéssel, és a Gyurcsány fikázással..unalmas..nem is baj hogy befejezik.
Akkor a Heti hetest is levehetik az ellenkezője miatt és mivel az amúgy is csak 50 perc, meg is szünhetne.
Amúgy szerintem nem a műsorral és nem is a Fábryval van baj, hanem azokkal a szánalmas és köcs*g vendégekkel, mint a fluorid - akit ráeröltetnek a műsorszerkesztők meg a retekklub. Látni rajta, hogy azt sem tudja kik ők, mivel foglalkoznak. Láthatóan feszengett ő is amikor valaki olyannal kellett beszélnie akinek nem követi a pályáját. Fel lehet készülni valakiből, de ha nem tartja semmire, akkor minek eröltetni. Amíg az ő elképzeléseihez mérten hívták a vendégeket nem is volt semmi baj, néhány tucat adástól eltekintve fél szemmel néztem/hallgattam a műsorait, de amikor kertészgézákat, fluoridokat reklámoztak az előzetesben - már engem sem érdekelt. Nem csak rajta múlik a szinvonal, hanem a vendégeken is.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 11. 20:05
Nem lenne jó Fábry nélkül.. :/
Kiss Ádámot nem ismerem de nem is akarom megismerni..Nem tudom miért de nem..
Kiss Ádámot nem ismerem de nem is akarom megismerni..Nem tudom miért de nem..
2011. szeptember 11. 20:12
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
igazából nem értem miért csökkent ennyit a nézettsége!
2011. szeptember 11. 20:34
Ezen a műsoron nőttem fel.Minden csütörtökön este ezt vártam.Most pedig meg akarják megszüntetni.Ahelyett,hogy az értelmetlen műsorok szűnnének meg.Sajnos az embereknek a Való Világ féle "műsorok" kellenek.Hát egészségükre!
Mást erre nem lehet mondani.
Mást erre nem lehet mondani.
2011. szeptember 11. 20:42
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Sosem rajongtam ezért a műsorért, de régebben még nézhetőbb volt. Mostanában eléggé leesett a színvonala, főleg a tehetségtelen, feltűnési viszketegséggel rendelkező vendégei miatt.
2011. szeptember 11. 20:44
|
|
H_Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 251 Csatolások: 46 Azonosító: 156848 offline
|
néha szoktam nézni. vannak jó poénjai, de néha unalmas. :|
lehet ha előbbre tennék a műsort nagyobb lenne a nézettség.
én speciel mindig bealszom rajta.
lehet ha előbbre tennék a műsort nagyobb lenne a nézettség.
2011. szeptember 11. 21:05
Én tudtam, hogy egyszer ez is bekövetkezik... Egyrészt, későre van téve, másrészt Fábry olykor már morbid viccekkel jön, harmadrészt pedig a vendégei sem az igaziak.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.