Nem lehet ráismerni Lindsay Lohan húgára
2011. szeptember 24. 10:42
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
szerintem jól áll neki a barna haj de az arcán teljesen lehet látni h tiszta sovány az arca megcsúnyúlt amugy meg Lindsay nem az anyával smárolt 1x? ugyh szerintem nem sok normális ember van a családjukba ...
2011. szeptember 24. 16:13
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Sajnos szinte minden modell csontkollekciót mutat be,nem egy valódi nőt
ez van.Egyszerűen imádom a mai világot!Feláldozni az egészséget a munkáért!(Jó ő pénzes/gondolom/de ha az átlag embereket nézzük,akik nincsenek tömve pénzzel...)Pedig nagyon csinos volt
2011. szeptember 25. 10:46
|
|
kittykeh.14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 159304 offline
|
Tisztára mint egy zombi:S,nem normális ez a család,mindent megtesznek azért hogy híresek legyenek és velük foglalkozzon a sajtó:/
2011. szeptember 25. 12:11
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Szerintem ő is tisztában van azzal,hogy régen szebb volt...
2011. szeptember 25. 12:12
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Legalábbis remélem,hogy tisztában van vele.
2011. szeptember 25. 13:07
|
LenaLia21visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.22. Hozzászólás: 121 Csatolások: 38 Azonosító: 158991 offline
|
hűű, ez a csaj tényleg jó sokat változott..am régebben sokkal szebb volt... szerintem már nem jó az ha csintsovány vagy..lehet rajtad egy kicsi felesleg.. jó énis vékony vagyok, de nem mint egy piszkafa..
2011. szeptember 25. 14:01
Az orra tényleg máshogy néz ki...
Mármint a plasztikai sebészettel kapcsolatosan, alapjáraton meg sokkal rondább :"DDD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: