Legyen szexi a hajad ősszel is!
2011. szeptember 11. 17:13
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
nekem nagyon sokáig egyenes volt és anyámnak göndör mindig állmodoztam a göndör hajról nah egyszer tök rövidre levágattam szinte fiúsra és utána göndörödött
2011. szeptember 11. 17:49
Nekem sajnos inkább inkább az egyenes ja áll jól :/.
2011. szeptember 11. 18:02
Nekem is göndör és én is utálom 
Leginkább hajmosás után,megszárítom,majd hajsütővassal loknikat csinálok,mert az azért mennyivel szebb,mint az eredeti göndör.
Amúgy nagyon jók a tippek.
Leginkább hajmosás után,megszárítom,majd hajsütővassal loknikat csinálok,mert az azért mennyivel szebb,mint az eredeti göndör.
Amúgy nagyon jók a tippek.
2011. szeptember 11. 18:09
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nekem hullámos,de van amikor eléggé begöndörödik.Régebben vasaltam mert utáltam,de mostanában annyira megszerettem,hogy eszem ágában sincs használni a hajvasalómat.Szerintem sokkal szebb a természetes haj.
2011. szeptember 11. 18:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ilyet még nem hallottam... A haj szexi?!
Nekem mindig ugyanolyan a séróm, hol rövidebb, hol hosszabb. Életemben egyszer sem jártam fodrásznál és nem is nagyon szándékozok. A legegyszerűbb hajvágásért is mennyi pénzt elkérnek?!
Megcsinál(tat)om magamnak itthon és kész.
Ami pedig a hajvasalást illeti... Egyik dolog, ami a leginkább roncsolja a hajat. Én elfogadtam olyannak magam, amilyennek a Jóisten megteremtett, jó ez így. Festeni sem festem a hajamat, mert minek?! Még csak nem is őszülök...
És nem akarok másnak látszani, mint ami vagyok.
Nekem mindig ugyanolyan a séróm, hol rövidebb, hol hosszabb. Életemben egyszer sem jártam fodrásznál és nem is nagyon szándékozok. A legegyszerűbb hajvágásért is mennyi pénzt elkérnek?!
Ami pedig a hajvasalást illeti... Egyik dolog, ami a leginkább roncsolja a hajat. Én elfogadtam olyannak magam, amilyennek a Jóisten megteremtett, jó ez így. Festeni sem festem a hajamat, mert minek?! Még csak nem is őszülök...
2011. szeptember 11. 18:26
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Hát most nem azért, de szerintem a szép hullámos haj mindig is divat volt és "sexi" ahogy a cikkben van fogalmazva!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 11. 18:55
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Nekem alapból egyenes a hajam, de néha begöndörítem.
Nekem bejön a loknis hajviselet!
2011. szeptember 11. 19:50
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Nekem is hullamos a hajam, nehez vele banni!
)
2011. szeptember 11. 20:32
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
Nekem is hosszú hullámos hajam van, de én mindig megszárítom mivel rohadt sok hajam van és egy óra lenne míg megszárad
örülök, hogy végre divat, talán nem fogja mindenki agyonvasalni, hogy aztán 40-50 éves korára kihulljon
örülök, hogy végre divat, talán nem fogja mindenki agyonvasalni, hogy aztán 40-50 éves korára kihulljon
2011. szeptember 11. 20:56
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Én viszonylag szerencsés vagyok...Hosszú, egyenes, nagyon sötétbarna (szinte fekete), szögegyenes hajam van. Begöndöríteni nem nagyon lehet, mert annyira egyenes :/ Úgyhogy kb megszoktam hogy ilyen...néha levágatom de maúgy mindenki csodálja, mert erős szálú, dús.
Amúgy én szeretem csak az a rossz hogy nem lehet göndöríteni..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.