Kid Cudi saját magával harcol
2011. szeptember 11. 17:37
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Nekem ez a klip nem tetszik! A zene az igen...nem illik össze a zene a klip-el. Ebbe a klipbe ez a sok ember lassan már mátrix méreteket ölt! XDDD de nem tetszik ez a vérengzős ölés a klip-ben :S
2011. szeptember 11. 18:40
Nekem tetszik,főleg a klip állati jó lett!Jó ötlet volt hogy két Cudi szerepel benne,akárki akármit mond nekem ez most tetszik!!!
2011. szeptember 11. 19:30
Hát igen a Memories meg ezek után érthető hogy furán nézitek a képernyőt.Úgynézki Cudi most felvette ezt a művészi,és megbotránkoztató dolgot.Ami nem is baj mert jól áll neki.A szám szerintem nem unalmas,valószínűleg ezért mert nem először hallom és már megszokta a fülem.Az meg hogy durva...hát már a szám a promóképeiből rá lehetett jönni,hogy nem lesznek benne rózsaszín pónik.És ettől sokkal durvább rap klipek is vannak,amin itt szerintem páran be is pisilnétek.Vagy pedig jönne róka rudi.
Értelmetlennek biztos nem értelmetlen,mivel a művészi dolgoknak a jelentését nem könnyű megérteni.Gondolom tele van metafórákkal,meg minden szóval Cudi biztos nemcsak ráütött a hasára aztán leírt minden hülyeséget a szövegbe ami eszébe jutott.Mert akkor nem lenne értelme. Szóval jóez csak szeleníta után nem ehhez vagyunk hozzászokva.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. szeptember 12. 19:03
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
a szám jó, a klip elmegy
2011. szeptember 13. 17:51
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
a zene nem rossz, de azért a klip kicsi véresre sikeredett.."kicsit"... XD
2011. szeptember 20. 21:51
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
visszatért..!!!!!:DDDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.