Starity

Anna Kendrick & Jake Gyllenhaal - out for a lunch to Subway restaurants (September 5, 2011)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 10. 21:51 #1
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Bocsánat, van egy ilyen tag a közepén, de nem muszáj voltam feltölteni, plusz sajnos nem is egyforma méretűek a képek. blush.gif

Hát, nem egészen ilyen fotókat képzeltem el első közös képnek Dóri és az én kedvencemről...

5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, Domcicc, tothbianka, tya04, duracell
2011. szeptember 10. 22:47 #2
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Hozzak olyat, aminek csak az alján van kisebb tag? Napok óta várom a tagmentest, de sehol semmi sad.gif
Szerintem tök aranyosak. smileeee.gif Forgatás közben bedobtak egy kis kaját, úgy látszik eléggé összemelegedtek. Végre valaki normális Jake szerelmi életében. És a mi kedvenceink igen happy.gif Hogy érted, hogy nem így képzelted az első közös képeket? unsure.gif
2011. szeptember 10. 23:51 #3
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.09.10. 22:47)
Hozzak olyat, aminek csak az alján van kisebb tag? Napok óta várom a tagmentest, de sehol semmi sad.gif

Persze. Alig várom wink.gif Egyszer belefér egy ilyen kis tagos, szerintem. Én is körbenéztem ma mindenhol, hogy hátha valami, de semmi. Plusz Annának az elmúlt egy hétben két rendezvénye is volt, amin részt vett, de azokból is csak LQ találtam eddig sad.gif
Pedig aztán nagyon jó képek lennének HQ-ban, nem baj, ha még várni kell rá, csak valaki adja ki.
Szerintem tök aranyosak. smileeee.gif Úgy látszik eléggé összemelegedtek. Végre valaki normális Jake szerelmi életében.

Jah igen, mondjuk a mostani palijával összehasonlítva, hát, bár én nem nyilatkozok ilyenekben, de Jake nekem szimpatikusabb. smileeee.gif
Tényleg Anna holdjáróját láttad? És még így is milyen kis picurka. Nagyon tetszik, hogy ilyen picike. blush.gif
Az biztos, hogy normális. De még mennyire. blush.gif
a mi kedvenceink igen happy.gif

friends.gif wink.gif
Hogy érted, hogy nem így képzelted az első közös képeket? unsure.gif

Hát nem tudom, én ezeken kicsit meglepődtem. Persze, szerintem nincs semmi köztük (mondjuk, ha lenne se zavarna), de igazság szerint csak a féltékenység beszélt belőlem laugh.gif
Cserélnék a sráccal, micsoda mázlista, de legalább rendesen magához ölelgette Annát. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 11. 00:33 #4
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (Boscorelli @ 2011.09.10. 23:51)
Persze. Alig várom wink.gif Egyszer belefér egy ilyen kis tagos, szerintem. Én is körbenéztem ma mindenhol, hogy hátha valami, de semmi. Plusz Annának az elmúlt egy hétben két rendezvénye is volt, amin részt vett, de azokból is csak LQ találtam eddig sad.gif 
Pedig aztán nagyon jó képek lennének HQ-ban, nem baj, ha még  várni kell rá, csak valaki adja ki.

Így szokott ez lenni, a legjobbakból nincs tagmentes HQ dry.gif
Akkor feltöltöm, amim van. smileeee.gif
Jah igen, mondjuk a mostani palijával összehasonlítva, hát, bár én nem nyilatkozok ilyenekben, de Jake nekem szimpatikusabb. smileeee.gif

Ja, hogy Annának van valaki konkrétja, hmmm. Nem bánnám, ha inkább Jake-kel lenne. blush.gif Főleg, ha még te is azt mondod, hogy jobb a mostaninál. laugh.gif Jake-nek volt pár barátnője életében, de az utóbbi időben Anna az első, akire azt tudom mondani, hogy tényleg semmi bajom vele. Nem mintha az én véleményem számítana, és örülök, ha boldog, akárkivel van, csak jó lenne, ha végre megtalálná a "nagy Őt". (Ha már én nem lehetek az rohog.gif )
Tényleg Anna holdjáróját láttad? És még így is milyen kis picurka. Nagyon tetszik, hogy ilyen picike.  blush.gif

Jót nevettem, mikor megláttam, hogy ekkora a cipő talpa és Jake még így is magasabb rohog.gif Aranyos wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Lady Suzy, tothbianka, gasolina, duracell
2011. szeptember 16. 20:39 #5
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.09.11. 00:33)
Akkor feltöltöm, amim van. smileeee.gif

Remek új képek és szerintem ez-az icipici tag nem is zavaró. wink.gif
Köszi Dóri air_kiss.gif

Ja, hogy Annának van valaki konkrétja, hmmm. Nem bánnám, ha inkább Jake-kel lenne. blush.gif Főleg, ha még te is azt mondod, hogy jobb a mostaninál. laugh.gif

Igen van. Legutolsó tudomásom szerint a Scott Pilgrim film rendezőjével vannak együtt. A film után/alatt jöttek össze. Engem személy szerint meglepett a dolog, de arra gondoltam, megkérdezem, hogy szerinted mennyire illenek össze?Ő az a piros pólós fickó.
Ez pedig egy közös képük. smileeee.gif

Jake-nek volt pár barátnője életében, de az utóbbi időben Anna az első, akire azt tudom mondani, hogy tényleg semmi bajom vele.

Anna szerintem egy tüneményes személyiség. És ezt nem azért mondom, mert tetszik, hanem, mert egész egyszerűen aranyos, és amilyen poénokat kitalál, és ahogy nevet, teljesen elvarázsolja az embert. Bár azt nyilatkozta még régebben, hogy neki a sportos férfiak túl tökéletesek. De szerintem a 'szerelem és más drogok' után biztos meggondolta magát. _nevet.gif

Ha már én nem lehetek az rohog.gif

Akkor, ha jól értettem, lennél Jake barátnője? smileeee.gif

Jót nevettem, mikor megláttam, hogy ekkora a cipő talpa és Jake még így is magasabb rohog.gif Aranyos wink.gif

Ja igen, hát Anna nagyon picike. Én ezt egyébként igencsak szeretem benne. blush.gif
Nagyon aranyos. Pont, mint Lucy wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 16. 23:57 #6
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

wink.gif
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.16. 20:39)

Igen van. Legutolsó tudomásom szerint a Scott Pilgrim film rendezőjével vannak együtt. A film után/alatt jöttek össze. Engem személy szerint meglepett a dolog, de arra gondoltam, megkérdezem, hogy szerinted mennyire illenek össze?Ő az a piros pólós fickó.
Ez pedig egy közös képük. smileeee.gif

Oh, hmm. Hát megsúgom, hogy szerintem sem annyira illik hozzá secret.gif Akkor már tényleg inkább Jake. Persze, ha Anna vele boldog, azt is elfogadjuk.
Anna szerintem egy tüneményes személyiség. És ezt nem azért mondom, mert tetszik, hanem, mert egész egyszerűen aranyos, és amilyen poénokat kitalál, és ahogy nevet, teljesen elvarázsolja az embert. Bár azt nyilatkozta még régebben, hogy neki a sportos férfiak túl tökéletesek. De szerintem a 'szerelem és más drogok' után biztos meggondolta magát. _nevet.gif

Elhiszem, tudom, mennyire szereted őt, és hogy objektív is ez az imádat wink.gif Most már lassan utána fogok járni a hölgyike munkásságának alaposabban, nem maradhatok tudatlanul biggrin.gif
Azt a filmet én már lassan emlegetni sem merem, mióta megjelent mindenki úgy oda van Jake-ért, közben szinte semmit nem tudnak róla. Oké, akadnak kivételek, akik utána azért csekkolták a többi filmjét is, de a többség csak ezt a szexi pasit látja benne, és ez engem kicsit zavar. Jake tehetsége többet ér a kinézeténél. Nyilván nincs hátrányára, hogy jó génekkel született, ahogy a testvére is, de egy ilyen szerep után előtérbe kerül az ilyesmi.
Akkor, ha jól értettem, lennél Jake barátnője? smileeee.gif

Lennék én, csak rossz az évszám és a kontinens rohog.gif Nem, egyébként csak viccelek, bár tényleg iszonyat jól néz ki, de mint mondtam, a tehetségét előbbre tartom.
Ja igen, hát Anna nagyon picike. Én ezt egyébként igencsak szeretem benne. blush.gif 
Nagyon aranyos. Pont, mint Lucy wink.gif

Lucy is picike és aranyos, tényleg biggrin.gif Ráadásul csak egy centi különbség van köztük.
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2011. szeptember 24. 13:39 #7
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Húú szerintem jól mutatnak együtt smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok