Hát, nem egészen ilyen fotókat képzeltem el első közös képnek Dóri és az én kedvencemről...
Anna Kendrick & Jake Gyllenhaal - out for a lunch to Subway restaurants (September 5, 2011)
2011. szeptember 10. 21:51
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Bocsánat, van egy ilyen tag a közepén, de nem muszáj voltam feltölteni, plusz sajnos nem is egyforma méretűek a képek.
Hát, nem egészen ilyen fotókat képzeltem el első közös képnek Dóri és az én kedvencemről...
2011. szeptember 10. 22:47
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hozzak olyat, aminek csak az alján van kisebb tag? Napok óta várom a tagmentest, de sehol semmi
Szerintem tök aranyosak.
Forgatás közben bedobtak egy kis kaját, úgy látszik eléggé összemelegedtek. Végre valaki normális Jake szerelmi életében. És a mi kedvenceink igen
Hogy érted, hogy nem így képzelted az első közös képeket?
Szerintem tök aranyosak.
2011. szeptember 10. 23:51
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.10. 22:47)
Hozzak olyat, aminek csak az alján van kisebb tag? Napok óta várom a tagmentest, de sehol semmi
Persze. Alig várom
Pedig aztán nagyon jó képek lennének HQ-ban, nem baj, ha még várni kell rá, csak valaki adja ki.
Szerintem tök aranyosak.
Úgy látszik eléggé összemelegedtek. Végre valaki normális Jake szerelmi életében.
Jah igen, mondjuk a mostani palijával összehasonlítva, hát, bár én nem nyilatkozok ilyenekben, de Jake nekem szimpatikusabb.
Tényleg Anna holdjáróját láttad? És még így is milyen kis picurka. Nagyon tetszik, hogy ilyen picike.
Az biztos, hogy normális. De még mennyire.
a mi kedvenceink igen
Hogy érted, hogy nem így képzelted az első közös képeket? 
Hát nem tudom, én ezeken kicsit meglepődtem. Persze, szerintem nincs semmi köztük (mondjuk, ha lenne se zavarna), de igazság szerint csak a féltékenység beszélt belőlem
Cserélnék a sráccal, micsoda mázlista, de legalább rendesen magához ölelgette Annát.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. szeptember 11. 00:33
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.10. 23:51)
Persze. Alig várom
Egyszer belefér egy ilyen kis tagos, szerintem. Én is körbenéztem ma mindenhol, hogy hátha valami, de semmi. Plusz Annának az elmúlt egy hétben két rendezvénye is volt, amin részt vett, de azokból is csak LQ találtam eddig
Pedig aztán nagyon jó képek lennének HQ-ban, nem baj, ha még várni kell rá, csak valaki adja ki.
Így szokott ez lenni, a legjobbakból nincs tagmentes HQ
Akkor feltöltöm, amim van.
Jah igen, mondjuk a mostani palijával összehasonlítva, hát, bár én nem nyilatkozok ilyenekben, de Jake nekem szimpatikusabb.
Ja, hogy Annának van valaki konkrétja, hmmm. Nem bánnám, ha inkább Jake-kel lenne.
Tényleg Anna holdjáróját láttad? És még így is milyen kis picurka. Nagyon tetszik, hogy ilyen picike.
Jót nevettem, mikor megláttam, hogy ekkora a cipő talpa és Jake még így is magasabb
2011. szeptember 16. 20:39
|
|
BoscorelliLost but Won |
|
Idézet (Domcicc @ 2011.09.11. 00:33)
Akkor feltöltöm, amim van.
Remek új képek és szerintem ez-az icipici tag nem is zavaró.
Köszi Dóri
Ja, hogy Annának van valaki konkrétja, hmmm. Nem bánnám, ha inkább Jake-kel lenne.
Főleg, ha még te is azt mondod, hogy jobb a mostaninál.
Igen van. Legutolsó tudomásom szerint a Scott Pilgrim film rendezőjével vannak együtt. A film után/alatt jöttek össze. Engem személy szerint meglepett a dolog, de arra gondoltam, megkérdezem, hogy szerinted mennyire illenek össze?Ő az a piros pólós fickó.
Ez pedig egy közös képük.
Jake-nek volt pár barátnője életében, de az utóbbi időben Anna az első, akire azt tudom mondani, hogy tényleg semmi bajom vele.
Anna szerintem egy tüneményes személyiség. És ezt nem azért mondom, mert tetszik, hanem, mert egész egyszerűen aranyos, és amilyen poénokat kitalál, és ahogy nevet, teljesen elvarázsolja az embert. Bár azt nyilatkozta még régebben, hogy neki a sportos férfiak túl tökéletesek. De szerintem a 'szerelem és más drogok' után biztos meggondolta magát.
Ha már én nem lehetek az
Akkor, ha jól értettem, lennél Jake barátnője?
Jót nevettem, mikor megláttam, hogy ekkora a cipő talpa és Jake még így is magasabb
Aranyos 
Ja igen, hát Anna nagyon picike. Én ezt egyébként igencsak szeretem benne.
Nagyon aranyos. Pont, mint Lucy
Domcicc
2011. szeptember 16. 23:57
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.16. 20:39)
Igen van. Legutolsó tudomásom szerint a Scott Pilgrim film rendezőjével vannak együtt. A film után/alatt jöttek össze. Engem személy szerint meglepett a dolog, de arra gondoltam, megkérdezem, hogy szerinted mennyire illenek össze?Ő az a piros pólós fickó.
Ez pedig egy közös képük.
Oh, hmm. Hát megsúgom, hogy szerintem sem annyira illik hozzá
Anna szerintem egy tüneményes személyiség. És ezt nem azért mondom, mert tetszik, hanem, mert egész egyszerűen aranyos, és amilyen poénokat kitalál, és ahogy nevet, teljesen elvarázsolja az embert. Bár azt nyilatkozta még régebben, hogy neki a sportos férfiak túl tökéletesek. De szerintem a 'szerelem és más drogok' után biztos meggondolta magát.
Elhiszem, tudom, mennyire szereted őt, és hogy objektív is ez az imádat
Azt a filmet én már lassan emlegetni sem merem, mióta megjelent mindenki úgy oda van Jake-ért, közben szinte semmit nem tudnak róla. Oké, akadnak kivételek, akik utána azért csekkolták a többi filmjét is, de a többség csak ezt a szexi pasit látja benne, és ez engem kicsit zavar. Jake tehetsége többet ér a kinézeténél. Nyilván nincs hátrányára, hogy jó génekkel született, ahogy a testvére is, de egy ilyen szerep után előtérbe kerül az ilyesmi.
Akkor, ha jól értettem, lennél Jake barátnője? 
Lennék én, csak rossz az évszám és a kontinens
Ja igen, hát Anna nagyon picike. Én ezt egyébként igencsak szeretem benne.
Lucy is picike és aranyos, tényleg
Boscorelli
2011. szeptember 24. 13:39
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Húú szerintem jól mutatnak együtt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.