Jajj de jó.Hát nem tudtam h mi hiányzott az életemből.Most már tudom!!!
Kell ez a sok üresfejű,álszent lotyó és a sok majom pasi akinek a csaj csak háton fekve jó!
Szüzek,te jó ééég!Na ezt még megvárom h ezek télleg azok e.
Bemutatkoznak a VV5 szereplői
2011. szeptember 11. 12:38
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
erre nincs is mit mondani, mint hogy gáz, de nagyon. A kategóriák is hát azt sugallják, hogy csak szexet várunk a műsortól. Na de arra kíváncsi vagyok, hogy tényleg úgy lettek összeválogatva, mint akik nem zárkóznak el a bezártságtól. Nehogy az legyen a vége, hogy 1 hét múlva haza akarnak menni.
2011. szeptember 11. 12:43
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Mi van azzal, hogy nem lesznek VV-s cikkek? Érdekes, pedig több, mint 200an támogatták azt a javaslatot, de elég sokat elmondd erről a dologról, hogy maga az admin ír VV-s cikkeket...
Egyébként szánalmas, SZÜZEK?! Meg ALEKOSZ EXEI? Most komolyan? Már maguk a kategóriák is viccesek, de azon viszont nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy erre a szemétre igen is van igény...
Egyébként szánalmas, SZÜZEK?! Meg ALEKOSZ EXEI? Most komolyan? Már maguk a kategóriák is viccesek, de azon viszont nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy erre a szemétre igen is van igény...
2011. szeptember 11. 13:02
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hogy én ezt mennyire de mennyire utálom -.-
2011. szeptember 11. 13:12
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
jézus mi lesz ebben az arénábanxxd
2011. szeptember 11. 13:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez a műsor a 'vajon ki kefél majd kivel' alcímen fog futni? Ha céltudatosan olyanokat küldenek be akik szinglik, párt keresnek, akkor kefélősó lesz, mint a viasaton futó baromságok. Alapjaiban kérdőjeleződik meg a Való világ műsor tematikája.
Ha ezek a retardált műsorkészítők tavaly sem tudtak beválogatni olyan személyeket akik fent tuják tartani az érdeklődést ami miatt eröltetett lett, mert sem a készítők sem a szereplők nem tudtak mihez kezdeni - akkor mit várunk idén?
Ha ezek a retardált műsorkészítők tavaly sem tudtak beválogatni olyan személyeket akik fent tuják tartani az érdeklődést ami miatt eröltetett lett, mert sem a készítők sem a szereplők nem tudtak mihez kezdeni - akkor mit várunk idén?
2011. szeptember 11. 13:58
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Amúgy, remélem ez az Aréna ilyen Quake feeling-ű lesz
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.