Mi a virághoroszkópod?
2012. november 11. 14:46
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
nefelejcs vagyok
2012. december 11. 22:52
margaréta, de egyáltalán nem igaz rám... pont az ellenkezője vagyok >.<
2012. december 22. 10:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem napraforgó jött ki, kicsit igaz is rám, meg nem is.
2012. december 26. 23:23
Orchidea vagyok. Félig-meddig igaz is rám. (:
"Uralkodója a Neptunusz
Érzékeny, kötelességtudó és zárkózott. Titokzatos és titoktartó. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel, jó íráskészséggel. Nagyon erős az intuíciója, megérzi mások gondolatát, de még a közelgő tragédiát is. Misztikus képességei révén jó médium. Szívesen aláveti magát mások akaratának, mert fél az egyedülléttől. Még a személyiségét is hajlandó feladni, hogy azonosulhasson azzal, akit szeret. Közösségre vágyik, de sosem törekszik vezető szerepre. A háttérből figyeli az eseményeket, mindenről határozott véleménye van, de megtartja magának. Egyébként is nagyon tud titkot tartani. A háttérből segíti partnerét is. Ha a munkájában örömét leli, és a párja mellett biztonságban érzi magát, akkor boldog és elégedett.
A szerelemben hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik, ennek érdekében akár a saját érdekeit is képes háttérbe szorítani. Nagyon fél a magánytól, ezért akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, esetleg a másik kihasználja.
Tökéletes társa lehet: a Tátika."
"Uralkodója a Neptunusz
Érzékeny, kötelességtudó és zárkózott. Titokzatos és titoktartó. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel, jó íráskészséggel. Nagyon erős az intuíciója, megérzi mások gondolatát, de még a közelgő tragédiát is. Misztikus képességei révén jó médium. Szívesen aláveti magát mások akaratának, mert fél az egyedülléttől. Még a személyiségét is hajlandó feladni, hogy azonosulhasson azzal, akit szeret. Közösségre vágyik, de sosem törekszik vezető szerepre. A háttérből figyeli az eseményeket, mindenről határozott véleménye van, de megtartja magának. Egyébként is nagyon tud titkot tartani. A háttérből segíti partnerét is. Ha a munkájában örömét leli, és a párja mellett biztonságban érzi magát, akkor boldog és elégedett.
A szerelemben hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik, ennek érdekében akár a saját érdekeit is képes háttérbe szorítani. Nagyon fél a magánytól, ezért akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, esetleg a másik kihasználja.
Tökéletes társa lehet: a Tátika."
2013. január 08. 17:24
én őszintén megmondom nem tudom
tudom de most komolyan
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: