Lady Gaga egy vérfarkassal kavar
2011. szeptember 09. 19:48
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hát ha igaz, gratulálok, legyenek boldogok. Bár én is csak akkor hiszem majd el, hogyha ők mondják. Egyébként ne mondjátok már, hogy nem való neki egy ilyen lány, és fordítva.. miért is? Ha boldogok együtt, akkor csak az a lényeg..
2011. szeptember 09. 19:48
Én is azoknak a táborát erősítem akik szerint nem lesz olyan tartós ez a kapcsolat ://
2011. szeptember 09. 20:14
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Woow az esküvő után jött egy másik
2011. szeptember 09. 20:30
szerintem nem igaz,de nem tudom Gaga mindig letagadja ha valakivel jár
2011. szeptember 09. 20:51
ejha,Gaga
ha nem pletyka akkor remélem boldogok lesznek
2011. szeptember 09. 21:04
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
majd ha megerősíti valamelyikőjük vagy kerülnek elő képek, akkor oké, de így..
"egy ilyen „szörnyeteg”, mint Gaga, vajon hogyan fogott ki magának egy ilyen jó kiállású férfit" - oké hogy Gaga más mint a többi előadó, de attól még szerintem simán kifoghat ilyen pasit, mivel szép és sikeres nő..
"egy ilyen „szörnyeteg”, mint Gaga, vajon hogyan fogott ki magának egy ilyen jó kiállású férfit" - oké hogy Gaga más mint a többi előadó, de attól még szerintem simán kifoghat ilyen pasit, mivel szép és sikeres nő..
2011. szeptember 09. 21:09
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Majd, ha ők mondják elhiszem. Az utolsó bekezdés nekem is átfutott az agyamon. Nem tartom szörnyetegnek, de azért...ha igaz akkor a pasinak csak annyit üzenek, hogy egészségére.
2011. szeptember 09. 21:18
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Majd elhiszem, ha hivatalosan bejelentik. Egyébként remélem, hogy igaz. Gaga megérdemel már egy rendes pasit Luc után, aki annyiszor megcsalta, átvágta, becsapta... <3
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: