Egyszerű klippel jelentkezett Avril Lavigne
2011. szeptember 09. 21:10
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
fantasztikus a klipp és a szám is - amit már régebben is sokat hallgattam tőle, szerintem eddigi egyik legjobb alkotása, bár benne még sose csalódtam 
"Avril egy üres szobában ül, énekel és sír." + még mikor elmerül abban kádban is, az a virág elégetéses rész után a második kedvenc részem
"Avril egy üres szobában ül, énekel és sír." + még mikor elmerül abban kádban is, az a virág elégetéses rész után a második kedvenc részem
2011. szeptember 09. 21:29
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
A klipp nagyon jó lett, de nekem a szám nem tetszik annyira, én avriltől jobban szeretem a pörgősebb dalokat, de két lassú kedvencem is van tőle: a when you're gone és az innocence.
2011. szeptember 09. 21:36
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
nekem nagyon tetszik:) a szám is meg a klipp is:) nagyon ügyes vagy Avril*.*
2011. szeptember 09. 22:33
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
A számot már eddig is imádtam, de így videóval együtt még gyönyörűbb. A klip annyira igazi, nyers... beleszerettem :) Nagyon jól sikerült, egyik kedvencem lett Avril-től.
2011. szeptember 10. 00:12
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Egyszerűen fantasztikus! Mást nem is mondhatok.
2011. szeptember 10. 09:26
Ez a kedvenc számom tőle, nemrég kattantam rá és már gondoltam rá, hogy lehetne belőle klip, mert nagyon szép szám, úgyhogy nagyon örülök neki, hogy lett belőle. Imádom
2011. szeptember 10. 09:29
Olyan megható ez a szám, szerintem nem is kell, hogy ennél bonyolultabb klipje legyen, nagyon szép lett
2011. szeptember 10. 09:36
nekem teccik a klip és a zene is annak ellenére hogy egyszerű.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: