Visszatérnek a képernyőre a VV4 sztárjai
2011. szeptember 10. 14:31
b@ssz@meg. gigi meg béci mi a f*szt keres ott? mit esznek azon a két cigányon? ááá ilyen nincs
2011. szeptember 10. 14:37
|
|
Mrs.Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 155455 offline
|
én a vv4et sem néztem. ugyhogy mindegy.
2011. szeptember 10. 16:56
Láttátok már a felhozatalt? Többség munkanélküli vagy (tanuló?!). Ja és szül. idő lakhely ismeretlen.
2011. szeptember 10. 19:56
Én eddig se néztem egyik ValóVilágot sem,és nem is áll szándékomban elkezdeni,sem most,sem máskor!És bármit megadnék azért,hogy ezek a szánalmas emberek még csak a média közelébe kerüljenek,dehogy saját műsoruk legyen?És a cím se találó,ugyanis a Belevaló világ helyett jobban illene az,hogy:Agyatlan,és agyatlanabbak!Bizony!És most sok ValóVilág antik kal együtt szólok a VV-seknek és astábnak:Ne csinálják tovább a Valóvilágot,mert az embereknek nem ez kell!Vagyis ez kell,de nem ez a jó nekik!Abba belegondoltak már,hogy ez nem ValóVilág,mert mindenki megjátsza magát benne,az egész meg van rendezve!A való világban nem így élnek az emberek!A valóságban sokkal másképp él egy normális Homo sapiens!És ezzel mutatnak rossz példát,ugyanis például egy csomó osztálytársam nézi,és igen,mondhatjátok,hogy a szűlők hibája,de ha nem is adnák,a kölyköknek sem támadnának ilyen gondolataik a Tv nézéssel kapcsolatban!
Ennyi a "szerény" vélemményem!
Ennyi a "szerény" vélemményem!
2011. szeptember 11. 11:40
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Hát....Igazából velük nincs nagy bajom, kivéve a Gigivel...Őt ki nem állhatom, Béci fura, néha nem szimpi, közben meg az....
Olit bírom, Éva szintén fura.....Anival...Nincs különösebb bajom, de igazából egyikőjüktől sem vagyok nagyon behalva...=/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: