Visszatérnek a képernyőre a VV4 sztárjai
2011. szeptember 08. 23:15
a negyedik szériát is hamar meguntam, szerintem ezt sem fogom sokáig nézni, de azért adok neki egy esélyt
2011. szeptember 09. 06:42
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Ezekre mindent lehetni csak azt nem hogy sztárok. Egyébként jó hogy 16-os karikával adják le, nem hiszem hogy a szülők megengedik a gyereküknek hogy sípmentesen, ilyen korosztálynak való h*lyeséget nézzenek.
2011. szeptember 09. 07:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nane..
tegnap épp odakapcsolatm a fókuszra,hát nem a VV ment..nagyon király,hogy mindig emlékeztetnek,mitől nem lesz ténylegesen semmi normális azon az adón.a 16-os karikán nem lepődöm meg,de gondolom lesz lyan szülő,aki ennek ellenére is megengedi megnézni a gyerekének a műsort.sajna.
2011. szeptember 09. 07:55
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
-.- " na már mindenkinek találtak valami elfoglaltságot a VV-ben ? Vajon Jerzy-nek miért nem jutott semmi ??
Ildikó meg majd minden VV5 kezdése előtt szavalni fog 
Én is várom már a VV5-öt, hogy az emberek már megint mit alkotnak magukkal
Én is várom már a VV5-öt, hogy az emberek már megint mit alkotnak magukkal
2011. szeptember 09. 08:52
Ajjaj, annyira boldog vagyok, hogy ezek a szerencsétlenek megint feltűnnek a tv-ben! Sztárok? Mitől is? Hogy éltek egy luxus börtönben, és trágárságokat beszéltek, ittak, cigiztek, és még folytathatnám! Való világ 5? Hurrá, alig várom, hogy ismét minden csak a hülyeségről szóljon és még a csapból is ez folyjon!!!!
2011. szeptember 09. 09:40
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Rajtam akár nevethetsz is detty 95, mert én biztos nézni fogom(és akik itt írták,hogy ők ugyan nem fogják nézni, azoknak minimum a fele nézni fogja
) ez egy ilyen műsor, szinte mindenki nézi valamilyen szinten, csak valaki bevallja, valaki nem!! Sőőt én még Bécit is imádom!
2011. szeptember 09. 10:10
|
|
Francyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 31 Azonosító: 129395 offline
|
Nekem aztán olyan mind1..-.-" igazából ebben a szériában is sok nyomi ember lesz...(az előző szériából kivétel Béci ♥♥♥) de mind1..én majd jót röhögök az idióta embereken :'D
2011. szeptember 09. 10:26
Örülök, hogy az RTL Klub ezeket a exlakókat foglalkoztatja egy idióta Balekosz vagy egy visszataszító Baukó Éva helyett. Mondjuk Olivért és Anikót nem annyira kedvelem, de a Rácz tesókat nagyon is (és ezért most nyugodtan be lehet szólni, de ez van).
A 16-os karikával meg teljesen egyetértek. Jobb lesz a műsor, hogy nem lesz benne sípolás.
A 16-os karikával meg teljesen egyetértek. Jobb lesz a műsor, hogy nem lesz benne sípolás.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.