A világ legszexisebb énekesnői
2011. szeptember 09. 14:02
Én egyáltalán nem értek egyet a lista összeállítóival
2011. szeptember 09. 14:48
Idézet (HeyCassie)
már megbocsáss, de Nina mióta énekesnő?
amúgy nekem semmi bajom a listával, oké lehetett volna jobb, de ízlések és pofonok!
Elvileg ebben is ő énekel, de ettől függetlenül igazad van, nem énekes.
Idézet (janet7)
Ééés nyertél, fennakadtam. 
Mit kell ezen fennakadni?
2011. szeptember 09. 14:53
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Jó párban egyáltalán nem értek egyet. Bár bírom Gagát, de nem tartom szexisnek..Mert hát. Most nem akarok senkit megsérteni, de őt nem éppen a gyönyörű arca miatt szeretem.
Én mondjuk Vanessa Hudgens-t előbbre raktam volna, és Demi Lovato-t is, de ízlések és pofonok.
Én mondjuk Vanessa Hudgens-t előbbre raktam volna, és Demi Lovato-t is, de ízlések és pofonok.
2011. szeptember 09. 15:17
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem értek egyet a listával, Cherly bájos és szép, de nem a leszexisebb, Rihannának sokkal hátrébb kéne állnia, Maiténak előrébb. Demi nagyon hátul áll, sokkal sokkal előrébb kéne lennie!
2011. szeptember 09. 15:38
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Csak az a probléma, hogy Selena nem énekesnő. Tudomásom szerint azok tudnak is énekelni.
Szerintem Taylornak, Ashleynek, Mileynek, Avrilnak és Britney-nek, esetleg még Deminek elöbb kellen lennie. Nehogymár Alexandra Stan vagy ki a t*köm megelözze Britney-t. Könyörgöm. Nekem egyátalán nem jön be ez a lista. Cheryl szép meg minden, de hogy Ő az első... Inna meg szerintem undorító, de az már inkább személyeskedés.
Szerintem Taylornak, Ashleynek, Mileynek, Avrilnak és Britney-nek, esetleg még Deminek elöbb kellen lennie. Nehogymár Alexandra Stan vagy ki a t*köm megelözze Britney-t. Könyörgöm. Nekem egyátalán nem jön be ez a lista. Cheryl szép meg minden, de hogy Ő az első... Inna meg szerintem undorító, de az már inkább személyeskedés.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: