Miley elégedetlen a Los Angeles-i élettel
2011. szeptember 08. 19:15
Nagyon sokan nem szeretik L.A.-t,de én biztos kiköltözöm.
2011. szeptember 08. 19:16
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Bubii @ 2011.09.08. 19:03)
Nemrég voltam Los Angeles-ben, és teljesen megértem Mileyt. Hatalmas város, és a filmek csak a tengerpartot és a Hollywood feliratot mutatják nagyrészben... De a belvárosa nagyon veszélyes (gondolok itt a gyilkolászásokra és az ilyen dolgokra...) és a nagy, híres "Hollywood" egy.. putri. Olyan, mintha egy magyarországi gyártelepen lennék. A filmstúdiók kívülről úgy néznek ki, mint valami raktárak.
Ne értsétek félre, ettől még igenis szeretem LA-t. Csak nem kell a filmekben hinni.
Ne értsétek félre, ettől még igenis szeretem LA-t. Csak nem kell a filmekben hinni.
Teljesen egyet értek veled.A filmekben mindig csak a jót mutatják és azt is feltuningolják.A valóságban persze teljesen más a helyzet,de ezzel senki sem törődik,mert mindenki hisz az ilyen idióta filmeknek.
2011. szeptember 08. 19:21
Én nem is vágyom az ilyen nagyvárosokba annyira.. Nyilván imádok bulizni, pörögni, de az igazi barátaimmal. Ott lehet, hogy nem is talál az ember normális, szeretni való barátokat, mert majdnem mindenki csak azt nézi, hogy mekkora kocsid van és, hogy kik az ismerőseid, kapcsolataid. Persze vannak ott is rendes emberek, de sajna szerintem túl kevés az ilyen..
2011. szeptember 08. 19:48
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Most akkor sajnálom én is!
De miért nem költözik oda ahol "nyugi"van? Mindne naygváros ezzel az élettel jár,és nem hiszem hogy nagyon zavarva lenne egy többhektáros birtokon ,hatalmas ház. Ott nem lehet nyugiban? Én ezt sosem értettem. Akkor jöjjön ide ahol én lakom..kisváros.panelgettó,nah itt aztán az élettől is elmenne akedve. Főleg hogy semmi szórakozási lehetőség sincs,nah meg mondjuk az embernek pénze. Csak azt útálom,mindig olyan emebrek keseregnek akik aranykanállal a szájukba születtek.
Én örülök ha kitudok mozdulni valamerre,nem hogy unalmasnak,és elégedetlenenk találjam LA-t!
Ha nem tetszik akkor költözzön vissza Nashvillebe..gondolom talán van számára hely a pici kis házukban.
Egyébként én azért ismerem ezen nagyvárosok árnyoldalát is,én objektíven szoktam figyelni az ottani életviteleket. Nem csak a csillogást,és a felszínes dolgokat. Ha csóró vagy beszűkül a világ,és a lehetőséged.
Én örülök ha kitudok mozdulni valamerre,nem hogy unalmasnak,és elégedetlenenk találjam LA-t!
Ha nem tetszik akkor költözzön vissza Nashvillebe..gondolom talán van számára hely a pici kis házukban.
Egyébként én azért ismerem ezen nagyvárosok árnyoldalát is,én objektíven szoktam figyelni az ottani életviteleket. Nem csak a csillogást,és a felszínes dolgokat. Ha csóró vagy beszűkül a világ,és a lehetőséged.
2011. szeptember 08. 19:54
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Háát nem is toom. én nagyon szeretnék eljutni oda!!! Lehet, h ott lakni nem olyan jó, de am én sztem el tudnám viselni!!!
2011. szeptember 08. 20:03
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Mindenki csak a szépet és a jót látja abban, hogy Los Angeles-ben él, de azért a rengeteg paparazzi, akik megszállottan követik Mileyt, és még számtalan hírességet, nem éppen leányálom. Ráadásul a sok rosszindulatú pletyka, az, hogy mindenhol felismernek, nem mindig a legjobb dolog. És hogy el kell fogadnia, mert sztár, ha nem tetszik hagyja abba? Ezeknek az embereknek vannak rajongóik, és nem hiszem, hogy örülnének, ha abba hagynák, és visszavonulna. És most nem csak Miley-ról beszélek, mint sztár...
2011. szeptember 08. 20:16
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Én se perc alatt itt hagynám Magyarországot! Vinném az egész famíliát, meg a barátaimat! (persze ha megtehetném...)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 08. 20:18
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nagyon édes gondolat...
I love Miley Ray Cyrus...
2011. szeptember 08. 20:36
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Én ebből egyátalán,nem azt vettem ki,hogy unja Los Angelest.Csak hiányzik neki ,az otthona,honvágya van.
L.A. hatalmas város,ahol nemcsak napfény és csillogás az élet,amit a filmek mutatnak.
Én is szívesen megnézném Los Angelest,de nem tudnék ott maradni,nekem hiányozna az otthonom,a hazám.
L.A. hatalmas város,ahol nemcsak napfény és csillogás az élet,amit a filmek mutatnak.
Én is szívesen megnézném Los Angelest,de nem tudnék ott maradni,nekem hiányozna az otthonom,a hazám.
2011. szeptember 08. 20:37
Vannak olyan emberek,akiknek minden álmuk az hogy Los Angeles-ben élhessenek.Örüljön inkább hogy ott lakhat,mondjuk egyrészt érthető hogy hiányzik neki a családja,de ő döntött úgy hogy elköltözik.Az ő baja...
2011. szeptember 08. 21:06
Idézet
Miley Cyrus már unja a Los Angeles-i életet.
Én meg Szájrusz kiasszonykát unom. Sok mindenki mit nem adna érte, ha LA-ben lakhatna (köztük velem is, és félre ne értsetek, nem azért, hogy 'tinisztár' lehessek vagy hogy 'felfedezzenek'), ő meg egyszerűen eldobja magától a lehetőséget. Persze, egy szinten érthető, hogy szeret otthon lenni, távol a paparazziktól, de könyörgöm, mások is kibírják..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.