Miley elégedetlen a Los Angeles-i élettel
2011. szeptember 18. 20:17
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
Szerintem azért nincs ideje unatkozni. Talán tényleg unja már a celebeket és hogy mindenki mindenkit kihasznál. Amikor ezeket a kommenteket olvasom,meglepődöm és mintha ti is csak Kaliforniai sztárocskák lennétek. Mért olyan hihetetlen az,ha egy sztár pihenni akar?? Azért mégis Tennesse egy sokkal jobb hely:) Ja és van ott háza,mivel ott született
2011. szeptember 19. 19:19
Vele ellentétbe még senki sem "nyavalygott" a Los Angeles-i élet miatt...
2011. szeptember 20. 16:58
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
-.-"Én örülnék ha LA-ban lakhatnék!De hát ő tudja
2011. szeptember 20. 18:04
örüljön hogy ott lakhat én én ha ott lakén repesnék az örömtől hogy ott lakhatok
2011. szeptember 20. 18:08
Szerintem Miley-nek igaza van! Én is egy kis faluban lakom és a városba járok suliba,ahol pörgés van és igen L.A ilyen mindenki verseng még a levegőért is..sokkal jobb haza jön a nyugiba mint ott maradni meg minden. ól teszi hogy hű marad a gyökerihez és az ottani családjához.
2011. szeptember 20. 18:32
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
meg tudom érteni
2011. szeptember 20. 19:44
|
|
ZsoZsóxDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 160124 offline
|
én is utálom azt a helyet ahol lakom de ebből nem kell ekkora felhajtásokat csinálni -.- amúgy ott is minden utcasarkon drogdílerek vannak hát szerintem nem itt meg az van vagyis...
2011. szeptember 20. 21:11
|
|
Emii98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 156632 offline
|
csak ugy közlöm egyes -hozzászólókkal- akik azt mondják h ha nem szeret ott élni akk menjen el onnan,h ő azért nem költözik haza mert ott dolgozik és hát tudjátok neki az az első h építse a karrierjét...szal nem azért marad ott h sajnáltassa magát,hnem azért mert L.A.-ben dolgozik...szóval ennyi lenne..
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: