Exkluzív fotók Kim és Kris nászútjáról
2011. szeptember 08. 15:07
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Kim 163 cm? AZt hiszem ennyi, a férje meg 2 méter valamennyi
mint valami óriás. Basszus. Kimnek pedig mekkora feneke van
mindig ilyen volt, vagy a képeken ennyire ki retusálták, vagy mi?
2011. szeptember 08. 15:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
öö..háát..nem kötekedni akarok,de ez is csak a pénzt hozza nekik.
viszont eléggé furcsa párnak tartom őket.oké,hogy a pasi legyen magasabb,de akkoris eléggé érdekes az összkép.
viszont eléggé furcsa párnak tartom őket.oké,hogy a pasi legyen magasabb,de akkoris eléggé érdekes az összkép.
2011. szeptember 08. 15:19
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
_ToTo_ jogos
Különben nem is tudtam, hogy ennyivel magasabb nála ez a pasi. Elég viccesek együtt
Különben tudom, hogy mindig mondják, hogy nem a csontos nő a jó, meg hogy Kimnek jó teste van bla bla bla, de ahhoz képest, hogy miket szoktak róla mondani, elég nagy csalódás volt nekem bikiniben. Átlagos.
Különben tudom, hogy mindig mondják, hogy nem a csontos nő a jó, meg hogy Kimnek jó teste van bla bla bla, de ahhoz képest, hogy miket szoktak róla mondani, elég nagy csalódás volt nekem bikiniben. Átlagos.
2011. szeptember 08. 16:22
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
woow! nagyon aranyosak mondhatom
2011. szeptember 08. 17:16
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Az esküvő után a people.comon olvastam, hogy szegénykéknek nincs idejük nászútra menni, mert olyan sokat dolgoznak... ezért majd csak jövőre mennek valahova. Egyébként meg a hasonló celebekről hetente jön ki valami hawaii, bahamai stb. helyeken nyaralós kép. Amúgy is, milyen már az, hogy még a nászútjukra külön bejáratú fotóst hívnak, aki a US Weeklynek exkluzív fotókat csinál? Ezek után remélem egyiküknek sem fog sírni a szája, hogy nincs magánéletük... mert olyankor legszívesebben pofán röhögném az összes Kardashianékhoz hasonló senkit.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. szeptember 08. 19:54
Gyűlölöm a hozzá hasonló celebeket. Egyik percben még az a probléma, ha nincs magánéletük, meg a fotósok kikészítik őket.. aztán meg a saját nászútjukra is paparazzikat visznek.. Na ez az igazi gáz...!
Azok akik igazán szerelmesek egymásba nem foglalkoznak a médiával és csak egymásra koncentrálnak.. Ezeknek még életük legszebb napjaiban is csak a pénz és a hírnév a legfontosabb.. Szánalom..
Azok akik igazán szerelmesek egymásba nem foglalkoznak a médiával és csak egymásra koncentrálnak.. Ezeknek még életük legszebb napjaiban is csak a pénz és a hírnév a legfontosabb.. Szánalom..
2011. szeptember 08. 19:56
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
ja nagyon jól néznek ki
2011. szeptember 08. 23:30
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Nekem tetszenek a képek. Látszik rajtuk, hogy szeretik egymást, és bár tényleg érdekes, hogy egy hivatalos fényképész készített róluk képeket, mégis azt gondolom, hogy az ilyenen nem kell felháborodni, ha Kimről van szó, mert megszokott, hogy szeret szerepelni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.