Minden lány szeretne tartós, finom illattal kitűnni, most megpróbálunk egy kis segítséget nyújtani a parfüm kiválasztásához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hogyan válasszunk parfümöt?
2011. szeptember 08. 09:49
2011. szeptember 08. 10:39
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Én mindig ajándékba kapok parfümöt, de szerencsére tudják milyeneket szeretek. A barátaim azt mondják, hogy meg lehet ismerni engem, mert mindig hasonló parfümjeim vannaK
2011. szeptember 08. 13:24
Én nem használok rendszeresen, minden nap parfümöt, és nem is költök rá tízezreket havonta. Nekem megvan a Forbidden Rose, a Wild Rose és egy cseresznyeillatú drogériás parfüm. Egyáltalán nem bántam meg egyiket sem, és hangulattól függ, hogy éppen melyiket fújom magamra. Egyébként sem bírom az állandóságot, nem használnám, vásárolnám újra ugyanazt a parfümöt évekig, inkább kipróbálok újakat.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. szeptember 08. 14:08
Nekem Fergie parfümök vannak és egy Rushian Pink nevű parfüm ami tényleg nagyon jó és 24 órán át tart és ez igaz is
TESZTETEM
TESZTETEM
2011. szeptember 08. 14:12
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Én naponta használok parfümöt. Most jelenleg egy Avon-os parfümöt használok, nagyon jó illata van szerintem, de sokáig Avril Forbidden Rose illatát használtam és a Black Star is meg van, de azt most télre tartogatom, de a Wild Rose-t is készülöm megvenni, mert nagyon jó illata van és Katy Perry parfümjére is nagyon kíváncsi vagyok milyen illata van. Amúgy remek cikk lett.
2011. szeptember 08. 14:28
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Én megfogom fogadni a tanácsokt
2011. szeptember 08. 14:43
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
nekem sosem egyfajta parfümöm van évekig mert nem birom ugyanazt az illatot sokáig elviselni.kevereg töle a gyomrom szoval mindig váltogatom.nem költök rá 10 ezreket.Dm ,Rossmann és társaiban veszek 2-3-4 ért általában
2011. szeptember 08. 14:48
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én hűséges lennék a parfümhöz, de nem hagyják. Anyukám előszeretettel vásárol össze nekem mindenfélét, amiket kénytelen vagyok elhasználni, mert ő nem használja el. Volt már, hogy ajándékoztam el kapott parfümöt, de általában az én nyakamon marad (szó szerint) és el kell használnom.
Van egy illat, amit imádok nagyon. Nem olyan rég azt hittem, hogy sikerült beazonosítanom, de tévedtem. Vettem olyat és nem az volt... Mármint eredetit. (Thierry Mugler: Angel) Én általában másolatokat használok, de ha megkedvelek egy illatot, akkor annak mindig felhagynak a gyártásával.
Legalábbis azóta sem szagoltam olyat, csak néha-néha érzem embereken és piszok irigy vagyok. Nekem is volt ilyen illatom, csak noname volt és fogalmam sincs, mi lehet az...
Jelenleg Heléne Darcyt használok, abból is a Basalt (piros) illatot. Erre kattantam rá... Ennek legalább tudom a nevét, bár már előre félek, mikor hagynak fel a gyártásával... Nézhetek új parfüm után...
Szerencsére a párom szereti és társítja velem az illatot. Mindig megjegyzi, akkor is, ha éppen másik parfüm van rajtam...
Ráállt az orrocskája...
Van egy illat, amit imádok nagyon. Nem olyan rég azt hittem, hogy sikerült beazonosítanom, de tévedtem. Vettem olyat és nem az volt... Mármint eredetit. (Thierry Mugler: Angel) Én általában másolatokat használok, de ha megkedvelek egy illatot, akkor annak mindig felhagynak a gyártásával.
Jelenleg Heléne Darcyt használok, abból is a Basalt (piros) illatot. Erre kattantam rá... Ennek legalább tudom a nevét, bár már előre félek, mikor hagynak fel a gyártásával... Nézhetek új parfüm után...
Szerencsére a párom szereti és társítja velem az illatot. Mindig megjegyzi, akkor is, ha éppen másik parfüm van rajtam...
2011. szeptember 08. 15:02
Én DKNY-t használok.
Ez a kedvencem, bár már egy csomó illatot kipróbáltam, régebben használtam Kenzo-t és Hermés-t is, de annyira egyik sem nyerte el a tetszésemet. Bár a Coco Mademoisellét imádom, mivel anyukám azt használ.
Ez a kedvencem, bár már egy csomó illatot kipróbáltam, régebben használtam Kenzo-t és Hermés-t is, de annyira egyik sem nyerte el a tetszésemet. Bár a Coco Mademoisellét imádom, mivel anyukám azt használ.
2011. szeptember 08. 15:05
Most Beyoncé Heat Rush és a Playboy Play it spicy parfümjeit használom. Becsúszik egy kis Avonos Little Black Dress is
2011. szeptember 08. 15:13
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nagyon jó cikk, és hasznos is azoknak, akik most akarnának parfümöt venni.
Be kell valljam, én parfümgyűjtő vagyok.
De tényleg. Annyim van, hogy csak na..
Én váltogatni szoktam, hogy ne legyen egyhangú. Ez persze attól is függ, hogy milyen kedvem van.
Én szeretem mind a gyümölcsös és virágos illatokat is, bár ha választanom kéne, akkor inkább a gyümölcsösre tenném a voksomat. A cikkben meg lett említve a citrusos illat is. Én szívesen kipróbálnák egy olyat.
Be kell valljam, én parfümgyűjtő vagyok.
De tényleg. Annyim van, hogy csak na..
Én váltogatni szoktam, hogy ne legyen egyhangú. Ez persze attól is függ, hogy milyen kedvem van.
Én szeretem mind a gyümölcsös és virágos illatokat is, bár ha választanom kéne, akkor inkább a gyümölcsösre tenném a voksomat. A cikkben meg lett említve a citrusos illat is. Én szívesen kipróbálnák egy olyat.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.