Megérkezett a Vastag tesók közös videoklipje
2011. szeptember 07. 20:57
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
nem akarok semmit se mondani, de a dal alapja nagyon hajaz egy reklámzenére [ nem ugrik be melyik de nem az a lényeg nem fikázni akarok ez csak észrevétel ] de nagyon tetszik! *-*
2011. szeptember 07. 21:01
bármennyire is szeretem őket,ez most elég átlagos lett
2011. szeptember 07. 21:05
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ööö,a szövegnek semmi értelme szerintem,megint a hülye tömegrímek (vár,még,már,élsz,hát).Jó hangjuk van egyébként,meg aranyosak,de igazából az összes fiatal magyar előadó száma ugyanaz a rímek miatt.De még a mondanivaló is.Mind arról szól,hogy merj álmodni,meg ott vár egy új világ,blabla...
2011. szeptember 07. 21:09
nagyon jó lett, grat nekik, nekem nagyon tetszik
2011. szeptember 07. 21:34
Eddig se szerettem Őket, most se fogom, bocsesssz, de ez van...Sprite...
2011. szeptember 07. 22:13
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Vártam már erre a cikkre. Vagyis már hamarabb láttam, de mindegy. Szóval én sokkal többre tartom őket mint Sp-t,Fluort és a többi "fantasztikus" magyar pop zenei előadót. A dal jó lett, fülbemászó. Ráadásul vélek benne felfedezni némi hangszert is. A szövegről meg annyit, hogy vannak akiknek ez sem felel meg, mert hogy minden második szám arról szól, hogy higgy az álmaidban blablabla.. Szóval vannak akik mindenbe beletudnak kötni, de szerintem sokkal jobb ha ilyenekről írnak, és nem pedig mizu-ról meg társairól... A klip nem egy nagy durranás, de sokkal jobb mint a Wolf Katié. Tehát nem mondom, hogy elképesztő, vagy zseniális dal lenne, de nem lehet rossznak mondani.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: