Egy Los Angeles-i férfi többek között gyógyszerekből, édességből, valamint sminkfelszerelésekből készítette el a legismertebb sztárok portréját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Művészet vagy ízléstelenség?
2011. szeptember 07. 13:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem művészet. Én tisztelem azokat, akik a legkülönbözőbb dolgokból képesek valami újat alkotni - képet, szobrot, stb.
Nagyon jók a képei, nekem is tetszenek.
Erről a cikkről most eszembe jutott az idei (tavaszi) londoni látogatásom. A Tate Britainben olyat láttam, amitől még én is sokkot kaptam kicsit. A pasas megcsapolta a saját vérét, egy nagyobb tömböt fagyasztott belőle, majd kifaragta belőle a saját fejét... Ezt is művészetnek tekintem, csak akkor tényleg sokkolt, mert még sosem láttam ilyesmit. A szobrot egyébként hűtik, de amikor olvadni kezd, a művész újra csapol, újra fagyaszt és újra farag...
Nagyon jók a képei, nekem is tetszenek.
Erről a cikkről most eszembe jutott az idei (tavaszi) londoni látogatásom. A Tate Britainben olyat láttam, amitől még én is sokkot kaptam kicsit. A pasas megcsapolta a saját vérét, egy nagyobb tömböt fagyasztott belőle, majd kifaragta belőle a saját fejét... Ezt is művészetnek tekintem, csak akkor tényleg sokkolt, mert még sosem láttam ilyesmit. A szobrot egyébként hűtik, de amikor olvadni kezd, a művész újra csapol, újra fagyaszt és újra farag...
2011. szeptember 07. 13:53
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
woww
2011. szeptember 07. 13:58
dejók!!
:O:O:O grat !! (sok türelem kellett ezekhez O.o
2011. szeptember 07. 14:11
ezek valami baszottul jók 
én is csinálnék egyszer ilyet,csak legyen pénzem ennyi gyógyszerre
én is csinálnék egyszer ilyet,csak legyen pénzem ennyi gyógyszerre
2011. szeptember 07. 14:18
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
furának tartom az ötletet,de el kell ismerni,nagyon nagy a hasonlóság.a legtöbbjüket én simán felismerném anélkül is,ha nem lenne ott a neve.
érdekes megoldás,de nagyon mutatós,annyi biztos
érdekes megoldás,de nagyon mutatós,annyi biztos
2011. szeptember 07. 14:21
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
nagyon jól néznek ki
2011. szeptember 07. 14:21
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nekem nagyon tetszenek.
elég kreatívnak kell lenni ahhoz, hogy ilyen kitaláljon valaki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: