Lady Gaga lett a Zene Királynője
2011. szeptember 08. 16:44
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Én biztos nem Lady Gagát tettem volna legelőre
2011. szeptember 08. 17:44
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
NEVETSÉGESS, FELHÁBORÍTÓ NEHÉZ VISSZAFOGNOM MAGAM ... ha csak egy kicsit elgondolkoduk rögtön rájövünk hogy ez nevetséges, néhány megemlített név maga a listán pl lady gaga, az agyonpromótált jellemén kívül mást nem tud felmutatni, a hangja meg abszolult kifogásolható (egyátalán nem tetszik) ... gyűlőlöm mint előadó. a többiről meg ne is beszéljünk aki megérdemli az elismerést az BRITNEY SPEARS (az összes kiadott-kiadatlan dala gyönyörű és tökéletes , sokan nem ismerik a legjobb számait mivel ezekből nincs klipp, ár hogy Britney nem jól szokott választani a zenéiközül hogy melyikből legyen klipp ((( ajánlani tudom pl: Breath on me , Touch of my Hand, Shadow, Usualy You, Out From Under, Freekshow,,, ))) ... a wikipédián van egy kiadatlan számok lista (angolul) youtube ba írjátok be , megéri!
2011. szeptember 08. 18:12
|
liliboni4 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 935 Csatolások: 17072 Azonosító: 69870 offline
|
Breathe On Me : http://www.youtube.com/watch?v=x0nWRUlBmjA
And Then We Kiss: http://www.youtube.com/watch?v=3hQIoJqHZII
And Then We Kiss: http://www.youtube.com/watch?v=3hQIoJqHZII
2011. szeptember 08. 19:14
|
|
Jennykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 371 Csatolások: 16 Azonosító: 134961 offline
|
sztem egyáltalán nem lady gaga való az első helyre !Ő inkább a 9.-10. helyre való. És Taylornak sem a 2. helyen kéne lennie(sztem!)nem való a legjobb 10-be. Kedvelem őt de nem tartozik a legjobbak közé a többiek ilyen sorban előrébb hozva pont jók
2011. szeptember 08. 23:56
Én egyetértek a listával, ha mostani népszerűség szempontjából van összeállítva, de a "valaha élt legrosszabb énekesnői" cím jobban megfelelne ennek, mert pár név kivételével, egy kalap szart sem ér ez a semmi. Kezdjük ott hogy gaga az első - ami már számomra felér egy hulla gyalázással -, őt követi taylor, amit aztán tényleg nem tudok mire vélni, de hogy miley egyáltalán rajta van az számomra érthetetlen. Glamster, az a gáz, hogy még azon a listán sincs rajta Christina, ami azért durva, ha Beyoncé, És Britney ott díszelegnek a 2. és harmadik helyen.
2011. szeptember 09. 01:51
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
liliboni4
Nem hiszem, h rajtam kívül sokan lesznek akik meghallgatták volna az összes számot amit mutattál, úgy, h előtte nem ismerték! Én kapható vagyok az új dolgokra ezért meghallgattam (kivéve az Usualy you-t mert ilyet nem találtam) De bátran mondhatom, h ha ezeket a "szép" számokat klipesítette volna meg Britney akkor sehol nem lenne, mert ezek ilyen semmi kis dalok! Talán a Breathe On Me nem volt olyan rossz, de azért az is egy gyenge dalnak mondható!
Élőbe nem tud és nem is szokott énekelni....nem tehetséges! A "gyönyörű" dalait nem ő írja csak felénekli amit jól átdolgoznak és megy a piacra. Gaga kb mindig élőbe énekel és maga írja a dalait, ami lehet neked nem tetszik, de több mint 40 millió embernek tetszik! És attól, h te nem nézel/olvasol utána attól még ő nagyon sok mindent feltud mutatni! Britneynek vannak egész jó kis számai a régiek és az újak között is akad, de az még kevés, h az első helyre kerüljön...
Nem hiszem, h rajtam kívül sokan lesznek akik meghallgatták volna az összes számot amit mutattál, úgy, h előtte nem ismerték! Én kapható vagyok az új dolgokra ezért meghallgattam (kivéve az Usualy you-t mert ilyet nem találtam) De bátran mondhatom, h ha ezeket a "szép" számokat klipesítette volna meg Britney akkor sehol nem lenne, mert ezek ilyen semmi kis dalok! Talán a Breathe On Me nem volt olyan rossz, de azért az is egy gyenge dalnak mondható!
Élőbe nem tud és nem is szokott énekelni....nem tehetséges! A "gyönyörű" dalait nem ő írja csak felénekli amit jól átdolgoznak és megy a piacra. Gaga kb mindig élőbe énekel és maga írja a dalait, ami lehet neked nem tetszik, de több mint 40 millió embernek tetszik! És attól, h te nem nézel/olvasol utána attól még ő nagyon sok mindent feltud mutatni! Britneynek vannak egész jó kis számai a régiek és az újak között is akad, de az még kevés, h az első helyre kerüljön...
2011. szeptember 09. 10:29
Tudtommal madonna a popzene koronázatlan királynője...
Szerintem az is marad. Azért arra külön kíváncsi lennék, hogy ezek közül ki fog majd annyiszor megújulni, annyi lemezt kiadni és olyan sikeres maradni, majd mint Madonna.
Kesha, Katy Perry, Taylor Swift? Jó vicc! Egyik sem tud énekelni. Akkor már inkább Godney. Ő legalább nem most kezdte...közben megjárta a mennyet, s poklot.
Szerintem az is marad. Azért arra külön kíváncsi lennék, hogy ezek közül ki fog majd annyiszor megújulni, annyi lemezt kiadni és olyan sikeres maradni, majd mint Madonna.
Kesha, Katy Perry, Taylor Swift? Jó vicc! Egyik sem tud énekelni. Akkor már inkább Godney. Ő legalább nem most kezdte...közben megjárta a mennyet, s poklot.
2011. szeptember 09. 13:32
Ez már megint egy olyan lista amivel nem értek egyet Britney vagy Beyoncé érdemelte volna meg az első helyet. Rihanna meg Katy Perry nem is kellenének a top 10-be.Miley Cyres meg Kesha sem.
2011. szeptember 09. 14:11
|
|
pesztike95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 63341 offline
|
szerintem Beyoncének kellet volna az első helyet adni!!! aztán a 2.-at Rihannának aztán a többi nekem mind1:P:D (egy-két ember nem értek h mit keres itt pl Taylor pfff, Miley meg Kesha)
2011. szeptember 09. 14:25
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Grat mindenkinek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: