Lady Gaga lett a Zene Királynője
2011. szeptember 07. 10:39
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Amúgy nem csak 10-en vannak,Kelly Clarkson Christina Aguilera stb miért nincsenek megemlítve se??? -.-
2011. szeptember 07. 11:23
A listáról én csak Beyoncét tartom igazán tehetségesnek. Ő az, akinek nem kell botrány, hogy ennyi év után is a csúcson legyen.
Szerintem GaGa is elég jó dalokat ír, meg Taylor Swift is, még ha nagyon mainstream zenét játszanak is, de leülnek gitárral / zongorával énekelni élőben, és nem csak ugrálnak playbackelve, mint például Britney meg Kesha.
Egyébként csodálkozom, hogy Adele nincs a listán. Valaki említette Celine Diont, hát lehet, hogy jó hangja van, de életében nem írt le egy mondatot sem a dalaihoz, ráadásul minden lemeze egyforma, csak kiáll egy színpadra egy nagyestélyiben és elénekli, amit mások írtak neki. Ha ilyen egy igazi nagy énekesnő, akkor én inkább maradok Taylor Swiftnél. Lehet, hogy nem tökéletes a hangja, de legalább ő van a zenéje mögött.
Szerintem GaGa is elég jó dalokat ír, meg Taylor Swift is, még ha nagyon mainstream zenét játszanak is, de leülnek gitárral / zongorával énekelni élőben, és nem csak ugrálnak playbackelve, mint például Britney meg Kesha.
Egyébként csodálkozom, hogy Adele nincs a listán. Valaki említette Celine Diont, hát lehet, hogy jó hangja van, de életében nem írt le egy mondatot sem a dalaihoz, ráadásul minden lemeze egyforma, csak kiáll egy színpadra egy nagyestélyiben és elénekli, amit mások írtak neki. Ha ilyen egy igazi nagy énekesnő, akkor én inkább maradok Taylor Swiftnél. Lehet, hogy nem tökéletes a hangja, de legalább ő van a zenéje mögött.
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2011. szeptember 07. 11:52
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ez milyen lista?
az eszem megáll.
2011. szeptember 07. 12:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.07. 10:30)
Tiszta vicc, itt valami ferdítés van. Az egész lista bóvli. Ezek maximum a legismertebb és legnépszerűbb énekesnők, de a legjobbaktól távol állnak. Megint keverve vannak a fogalmak.
Az eredeti cikk sem említi sehol, hogy jó, jók vagy legjobbak. Csak a pop "királynőit" szedték csokorba.
Az eredeti cikk sem említi sehol, hogy jó, jók vagy legjobbak. Csak a pop "királynőit" szedték csokorba.
Pontosan. Egy újabb 'halomlista'. Plusz egy cikk a többi közül, semmi más
2011. szeptember 07. 12:02
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
MI? Sztem Britney az elsö hellyezet (szerintem)
2011. szeptember 07. 12:17
Britney ígyis úgyis első, tök mindegy, hogy mit mondanak !!!
2011. szeptember 07. 12:18
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
gaga??????? első????
neeeeeee már bocsi de én nem szeretem gagát annyira nem is tudom olyan kihívó és ezt mind arra fogja hogy kiütéses a bőre meg a ruhái azok is olyan rosszak hogy csak nézek most látom hogy miley 8. urr isten megáll az eszem !!!!!
2011. szeptember 07. 12:41
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nem szeretem Gagát, de van néhány száma, ami jó. Taylor Swift zenéjét szeretem, de meglepődtem, hogy megelőzte mondjuk Britney-t vagy Beyoncé-t. mindegy, gratulálok.
2011. szeptember 07. 13:14
Idézet
A listáról én csak Beyoncét tartom igazán tehetségesnek. Ő az, akinek nem kell botrány, hogy ennyi év után is a csúcson legyen.
Teljes mértékben igazadvan Regina!
Látszik a lista tartalmán, hogy a nép nem az eredetiségre, meg a művészieségre hajaz,hanem a tömeg dolgokra. Beyoncé, Katy Perry, Adele,Taylor akik még úgy megérdemlik... de a többi igazán meglepő főleg ,egy "Queen of Music" listán.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. szeptember 07. 13:47
Ki mit gondol,szerintem ez a lista úgy ahogy van rossz.Gaga még mindig nem a zene királynője,csak mert egy magazin ezt mondja.Ennyit tudok hozzáfűzni
2011. szeptember 07. 13:59
|
vea beyonceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 148330 offline
|
Taylor Swift masodik? ez nem igazsag Beyonce es Britney dokkal jobbak nala!!!!!
2011. szeptember 07. 14:01
de a címlapon miért nincs a 2. helyen álló taylor swift??
XD
2011. szeptember 07. 14:17
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem nem lett valami jó lista..attól függettlenül,hogy taylor swift-et egész jónak tartom,a listára nem tettem volna fel.valamint beyonce-t sem,pedig őt is eléggé kedvelem.ez a lista az összes létező ma népszerű női előadót gyűjtötte össze.korántsem a legjobbak.
2011. szeptember 07. 14:25
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
A Rolling Stone soha nem tudott igazán listát készíteni. Elég csak megnézni a legjobb gitárosokét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.