Lady Gaga lett a Zene Királynője
2011. szeptember 07. 07:42
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én semelyiküket sem tettem volna az első helyre. Jó páran vannak közülük, akik nem tudnak énekelni. Az én listámon talán kettő előadó lenne rajta innen.
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. szeptember 07. 07:55
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Még hogy a "zene királynői"...Lady Gaga és Taylor Swift nem érdemelte meg a dobogós helyezést....Nah és Miley....bocs fanok,de annak a lánynak nem lett volna szabad bekerülnie a legjobb 10 közé....Ezek közül csak páran érdemelték volna meg...(a pár az 1-2):/
MycySmiley
2011. szeptember 07. 08:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Röhög a vakbelem. A Zene Királynői? Ők? Vicc az egész, csak az a baj, hogy már jó szájízzel nevetni se tudok az ilyen semmitmondó, tiniknek kedvező förtelmes listákon. A Rolling Stone magazin is kezdi már feladni az elveit. Azért régen ez egy jó nevű újság volt, most meg ilyen kis kérész-karrierű énekesnőcskéket, többnyire botrányhősnőket rak a címlapjára és kikiáltja őket a Zene Királynőinek.
Á, ezt már úgyis elmondtam százszor, hagyom az egészet. Csak koptatom az ujjaimat a billentyűzeten feleslegesen. Van nekem ennél nagyobb bajom is.
10 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Josh_,
szavy,
Glamster,
Bogszics,
UnhappyMeals,
An_d_a,
janet7,
dave095,
Black Hearth2
2011. szeptember 07. 08:19
Taylor,Katy,Miley és Ke$ha megérdemlik,de azért ez kicsit túlzás,hogy "A Zene királynői".Tudtommal Michael Jackson sok évnyi munkája után kapta meg a "POp királya" (vagy mi a jó ég) titulust.Azért ők még nem voltak valami sokat a zenei szakmában...mégcsak nem rég kezdték el....pár éve.
MycySmiley
2011. szeptember 07. 09:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.07. 08:11)
Röhög a vakbelem. A Zene Királynői? Ők? Vicc az egész, csak az a baj, hogy már jó szájízzel nevetni se tudok az ilyen semmitmondó, tiniknek kedvező förtelmes listákon. A Rolling Stone magazin is kezdi már feladni az elveit. Azért régen ez egy jó nevű újság volt, most meg ilyen kis kérész-karrierű énekesnőcskéket, többnyire botrányhősnőket rak a címlapjára és kikiáltja őket a Zene Királynőinek.
Á, ezt már úgyis elmondtam százszor, hagyom az egészet. Csak koptatom az ujjaimat a billentyűzeten feleslegesen. Van nekem ennél nagyobb bajom is. 
Igazad van.Vannak náluk sokkal jobb énekesek.Nagy részük csak azért került bele ebbe a listába,mert állandóan a címlapokon vannak a botrányaikkal,és ezáltal híresek lettek.
_ToTo_
2011. szeptember 07. 09:16
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
A lényeg: " A lista az éves jövedelem, az album és kislemezeladások, a díjak és rajongók száma, valamint a Youtube megtekintések száma alapján lett összeállítva."
Ez nem mutatja a lista valódiságát.Ha az egyik lehetőségben valamelyik lemarad a másikban pl. youtube megtekintésben előrébb kerül.Egy kis botrány ,feltűnősködés és már az emberek nézik a youtube-ot. Persze hogy nő a megtekintések száma.Taylor-nál ilyen nem nagyon volt mégis elől van.Csak énekelt,de azt nagyon jól.
Ez nem mutatja a lista valódiságát.Ha az egyik lehetőségben valamelyik lemarad a másikban pl. youtube megtekintésben előrébb kerül.Egy kis botrány ,feltűnősködés és már az emberek nézik a youtube-ot. Persze hogy nő a megtekintések száma.Taylor-nál ilyen nem nagyon volt mégis elől van.Csak énekelt,de azt nagyon jól.
2011. szeptember 07. 09:43
Idézet
Ez többek között azért is furcsa, mert a Rolling Stone egy hónapjam augusztusban kiadott egy listát a Pop Királynői címmel, amelyben Madonna volt az első, Gaga pedig a 2. De főleg olyan nevek nem voltak sehol, mint Ke$ha...
http://www.rollingstone.com/music/photos/readers-poll-the-queen-of-pop-20110706
Tehát... ez a lista meximum egy seggnyalás, vagy szimplán többet akarnak eladni.
Kesha? Miley?? WTF???
http://www.rollingstone.com/music/photos/readers-poll-the-queen-of-pop-20110706
Tehát... ez a lista meximum egy seggnyalás, vagy szimplán többet akarnak eladni.
Kesha? Miley?? WTF???
Ott a pint Glamster.Ez a méltó lista.! Bár azt nem értem hogy Elton John mit keres a Queen Of Pop listán:
1.: Madonna
2.: Lady Gaga
3.: Britney Spears
4.: Tina Turner
5.: Beyoncé
6.: Aretha Franklin
7.: Katy Perry
8.: Cher (én őt raktam volna a 3. helyre)
9.: Elton John (WTF?)
10.: Mariah Carey
Glamster
2011. szeptember 07. 09:47
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Miley jobb helyet érdemelt volna.Lehet piszkálni,de szerintem élőben is jó a hangja.Mielőtt valamelyik "okos" belém kötne:nem láttam még élőben,de koncert videóját már igen,amiben élőben énekelt,és igenis jó volt..Taylort nem raktam volna 2. helyre,azért annyira nem jó...Amúgy mindenkit szeretek aki rajta van.Jó Taylort nem annyira,de csak azért,mert nem tetszik a stílus amiben énekel...
2011. szeptember 07. 09:50
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Salem @ 2011.09.07. 09:43)
Ott a pint Glamster.Ez a méltó lista.! Bár azt nem értem hogy Elton John mit keres a Queen Of Pop listán:
"A lista az éves jövedelem, az album és kislemezeladások, a díjak és rajongók száma, valamint a Youtube megtekintések száma alapján lett összeállítva."
Talán ezért más ez a lista..Nem valószínű,hogy Mariah meg Cher számait manapság annyian hallgatják,nézik a youtubon,mint pl Rihanna számait.
Ezzel nem azt mondom,hogy ők nem jó énekesek,mert azok,nem szeretném,ha félre értenétek..
2011. szeptember 07. 10:03
SmileyZ igazad van. De én akkor is a bemásolt listát tartom "jónak".
2011. szeptember 07. 10:08
Abszolut egyet ertek a listaval
Mindenki megkapta a tokeletes helyet
SZAMOMRA maga a tokely 
2011. szeptember 07. 10:19
Itt van egy 11 oldalas cikkben hogy ki miért kapta meg a címet:
http://www.rollingstone.com/music/news/introducing-the-queen-of-pop-20110629
http://www.rollingstone.com/music/news/introducing-the-queen-of-pop-20110629
2011. szeptember 07. 10:28
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ne nevettessenek már ezzel a listával.Se Keshának se Rihannának de főleg nem Miley-nak semmi keresnivalója a listán (és egyik Disneyesnek sincs) Hol vannak ők egy Aratha Franklinhez? Szégyen...
Josh_
2011. szeptember 07. 10:28
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
*Ja és kihagytam Taylort na még ő is mehet a levesbe
2011. szeptember 07. 10:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Tiszta vicc, itt valami ferdítés van. Az egész lista bóvli. Ezek maximum a legismertebb és legnépszerűbb énekesnők, de a legjobbaktól távol állnak. Megint keverve vannak a fogalmak.
Az eredeti cikk sem említi sehol, hogy jó, jók vagy legjobbak. Csak a pop "királynőit" szedték csokorba.
Az eredeti cikk sem említi sehol, hogy jó, jók vagy legjobbak. Csak a pop "királynőit" szedték csokorba.
9 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88,
Glamster,
UnhappyMeals,
An_d_a,
Bogszics,
janet7,
dave095,
Black Hearth2
2011. szeptember 07. 10:32
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Ez a lista egy nagy 0! Persze ez népeszerűségi,nem pedig igazából ki a jó énekesnő. A zeneiparban rengeteg nagyon jó hangú előadó van,itt nem igen találunk olyant.
Nem értem Taylor Swiftet miért favorizálják annyira. Carrie Underwood 100x jobb nála. És még van egy tucat "countrys" hölgyemény aki mellett elbújhatna. Itt nekem csak Rihanna,Pink aki labdába rúg..talán Shakira,meg Beyonce,bár nem tudom az ő hangját annyira nem szeretem. Élő fellépéseken lehet fülelni,hogyan is állunk hangügyileg,ott viszont Celine Dion Las Vegas-i koncertje viszi nálam a pálmát! Vagy tényleg olyan jó ott,vagy a hangmérnökök csodát műveltek:D
Nem értem Taylor Swiftet miért favorizálják annyira. Carrie Underwood 100x jobb nála. És még van egy tucat "countrys" hölgyemény aki mellett elbújhatna. Itt nekem csak Rihanna,Pink aki labdába rúg..talán Shakira,meg Beyonce,bár nem tudom az ő hangját annyira nem szeretem. Élő fellépéseken lehet fülelni,hogyan is állunk hangügyileg,ott viszont Celine Dion Las Vegas-i koncertje viszi nálam a pálmát! Vagy tényleg olyan jó ott,vagy a hangmérnökök csodát műveltek:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.