mit gondoltok róla?
Tyler Posey
2011. október 12. 16:51
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Még csak a Teen Wolf-ban láttam ,de ott nagyon megkedveltem
Tehetséges és helyes is
Tehetséges és helyes is
2012. augusztus 27. 08:28
Én is ott ismertem meg, ahol ti, a Teen Wolf - Farkasbőrben című sorozatban. A véleményem elég szűkszavú, hiszen annyira nem kedvelem, hogy bővebben tudjak róla írni.
Első benyomásom az volt, hogy egy fiatal srác egy jó szerepben. Igazából ez egy remek szerep és nem egy kamasz játssza, hanem egy komoly, érett ember. A kedvencem Dylan, de Tyler játéka is magával ragadó.
Első benyomásom az volt, hogy egy fiatal srác egy jó szerepben. Igazából ez egy remek szerep és nem egy kamasz játssza, hanem egy komoly, érett ember. A kedvencem Dylan, de Tyler játéka is magával ragadó.
2012. augusztus 27. 19:46
A Dokiban is játszott, amiben egészen aranyos volt, de abban annyira nem fogott meg tehetségével, a Teen wolf-ban igazából meglátszik a fejlődésem, egészen jó színésszé érett, így nagykorára!!
2012. október 20. 19:44
|
|
dzsena1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 154123 offline
|
Sesy.Es szuper szinesz
2013. augusztus 28. 16:19
Imádom T-Poset. A Maid In Manhattan - azaz Álmomban már láttalak cimű filmben ismertem meg, majd mind gyerekszinészt láttam a Dokik cimű sorozatban. A Teen Wolf-ban természetesen ő az egyik legjobb karakter, egyszerűen imádom a kiskutya fejszerkezetét, ugyanakkor egy nagyon dögös srác lett belőle.

1 felhasználónak tetszik:
Beckie
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.