Angelináról gondoltam,de Bradről soha.:| :/
Csak ne vigye túlzásba.://
Brad Pitt drogozik
2011. szeptember 06. 21:55
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Szép kis pár. marihuánáznak, és ehhez mit szólnak a gyerekek? vagy előttük hallgatnak, mint a sír?! ilyenkor is kéne gondolni a gyerekikre, nem csak pónikat adogatni nekik.
2011. szeptember 06. 22:35
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Bár szeretem bradet de nem értem miért csinálja ezt magával hiszen tökéletes élete van sikert siker halmoz és ezt csinálja ?
2011. szeptember 06. 22:40
Erősen kétlem, hogy ez igaz.
Ha mégis, remélem minél előbb leszokik.
Ha mégis, remélem minél előbb leszokik.
2011. szeptember 07. 09:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Minden bizonnyal ez csak egy pletyka, de a cikkben szereplő kijelentések igencsak nevetségesek, miszerint a marihuána a legártalmasabb és a legveszélyesebb drog. Ezen kacagnom kell. Tudatmódosító szer az is, de ha egyszer kipróbálod, még nem alakul ki fizikális függőség. Sőt, szívhatod te havonta egyszer-kétszer, akkor se leszel függő. Míg a heroin és a kokain az első alkalommal rabbá tesznek és nem eresztenek még nem végeznek veled. Ezzel nem árt tisztában lenni. Angelina azt mondta, hogy ettől érezte magát a legh*lyébben, nem azt, hogy ez a legveszélyesebb. Már ha mondott egyáltalán ilyet valaha is.
2011. szeptember 08. 16:31
Remélem ez csak egy pletyka,de ha nem akkor pedig remélem hamar leszokik.Nem tudnám elképzelni róla,családja van,felesége,jó élete,és még nagyon híres is.Szerintem ha igaz is a hír,Angelina minél hamarabb le fogja szoktatni róla a férjecskéjét.Amúgy amikor elolvastam a címet,nagyon meglepődtem rajta majd mikor már a cikket is elolvastam egyből az a gondolat jutott eszembe hogy ez tuti nem igaz...
2011. szeptember 14. 14:56
Nem gondoltam volna ~ :'D DE(!) nem kell mindent elhinni.
2013. január 09. 19:53
Már mindenki drogozik?
A kokain függők szerint a legjobb drog,de nem kéne megtudni,hogy az-e!
Amúgy drogbotrányokról már eleget hallottam asajtóban és a starity-n is!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: