10 hónap letöltendőre ítélték Stohl Andrást!
2011. szeptember 07. 00:11
|
misi2999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 159674 offline
|
Hol éltek? Azért enyhítették a büntetését, mert az új orvosszakértői vélemény alapján nem okozott maradandó egészségkárosodást. Egy átlag polgárnak is kb ennyit adnának, csak annak nem lenne ekkora publicitása.
2011. szeptember 07. 00:33
|
|
agaduViva Rock & Roll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.22. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 4422 Azonosító: 99378 offline
|
ettől még színészek szégyene alkoholista drogos cserbenhagyó gázoló senki nevű ripacs!
a bíróság pedig egy korrupt szavahihetetlen megvesztegethető szarházi áruló csőcselél!
a bíróság pedig egy korrupt szavahihetetlen megvesztegethető szarházi áruló csőcselél!
2011. szeptember 07. 07:29
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
5 HÓNAP LESZ, NEM 10! teljesen felesleges 10et mondani, mert kinn lesz előbb...
Ha én tenném ugyanezt már rég börtönben ülnék és ki se jönnék onnan évekig
Jahh csak mióta számít az hogy valaki bűnbánó turnét tart?! Én nem tarthatnék ilyet és nálam abírónő le se sz*rnááá
Ha én tenném ugyanezt már rég börtönben ülnék és ki se jönnék onnan évekig
Jahh csak mióta számít az hogy valaki bűnbánó turnét tart?! Én nem tarthatnék ilyet és nálam abírónő le se sz*rnááá
2011. szeptember 07. 13:26
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
sztem nem sok a 10 hónap (főleg, hogy 5 lesz belőle), de őt legalább börtönre ítélték, nem úgy mint Császár Elődöt, aki megölt egy embert és simán megúszta.
2011. szeptember 07. 14:01
|
|
szabózsófikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 142928 offline
|
megérdemelte
2011. szeptember 07. 14:35
Ez csak azért van mert ő híres,és nem kell börtönben csücsülnie,de ha most egy átlagos emberről beszélnénk tuti hogy már rég bent lenne.Egyébként pedig a kampányait is csak azért csinálta hogy ne kelljen börtönbe mennie.Ezzel is csak magára akarta fel hívni a figyelmet,hogy lássák hogy ő mennyire jó meg minden.De szerintem megérdemli amennyit kapott..bár én egy kicsit kevesellem.
2011. szeptember 07. 15:00
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
10 hónap???? én minimum 2 évet adtam volna!!
szerintem le lett fizetve a bíró. 10 hónapot adnak egy... lopásért, vagy nem tudom miért. ő meg ivott, drogozott, súlyos balesetet követett el, és még 1 évet se kapott? pfff... ez a mai világ... nembeszélve h jó magaviselet esetén 5 hónap után kijön. szóval januárban már kint lesz, míg a bácsi örök életére úgy marad.... szép
szerintem le lett fizetve a bíró. 10 hónapot adnak egy... lopásért, vagy nem tudom miért. ő meg ivott, drogozott, súlyos balesetet követett el, és még 1 évet se kapott? pfff... ez a mai világ... nembeszélve h jó magaviselet esetén 5 hónap után kijön. szóval januárban már kint lesz, míg a bácsi örök életére úgy marad.... szép
2011. szeptember 07. 15:16
A 2 év 4 hónapot 10 hónapra csökkentették?! Majd nézi az LCD tv-jét a kis magánzárkába. Szerintem ez nagyon igazságtalan. Persze, ha egy hétköznapi ember csinálja ezt, akkor tuti megkapja a 2 év 4 hónapot... Én csak azért is bevágnám, hogy az emberek tudják, hogy a hírességek sem tudják kikerülni a törvényt.
Szánalmas
Szánalmas
2011. szeptember 07. 15:47
Nekem ez már sok őszintén csak történjen vele valami rossz mert már ennyire köcsög nem lehet. Tegnap is néztem a tévében és már annyira nyálas volt amit mondott h attól féltem h elfolyik a tv-m. Azt kívánom neki h r.ha...n ki az összes bele.
2011. szeptember 07. 16:02
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Nagyon remélem h aki sajnálja és sokallja a 10 hónapot neki ő lesz a köv. áldozata ennek a szemétládának! a bíróságról is csak úgy kisétállt más már ilyenkor rögtön a börtönben végezte volna a tárgyalás után. meg az a hülye dumája h a nemzeti színháznak kárt okoz ha nem lép még fel, és ez KIT ÉRDEKEL. Nem először követett már el ilyent és én már rég bevontam volna a jogsiját + jó néhány évet a nyakába varrtam volna!!!!!
2011. szeptember 07. 18:01
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Az a legszebb az egészben, hogyha mindezt egy "átlagember" csinálta volna, és nem olyan, aki híres, akkor valószínűleg kétszer ennyit kapott volna minimum!
2011. szeptember 07. 18:35
|
|
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline
|
érdekes hogy csak negatívak tudtok lenni kíváncsi lennék ha ti csinálnátok ilyet akkor is ennyire kívánnátok a súlyos ítéletet én meg el sem ítélném ennyi mert nála sokkal rosszabb emberek szabadon mászkálnak és naponta ezrek életét teszik tönkre
emellett megemlítem hogy az apukámba 140el hajtott bele egy faxfej aki igaz nem ivott de évek óta nem vezethetett volna az egészségi állapota miatt egy életre lenyomorította apukámat és még csak eljárás sem indult ellene és egy bocsánatkérés nem fért ki a pofáján! gondoljatok bele akkor tényleg a Buci olyan nagy bűnös, pedig ez aki a mi tragédiánkat csinálta nem hogy híres nem volt hanem egy vén xar azért is nem vertem agyon többek között!!!
emellett megemlítem hogy az apukámba 140el hajtott bele egy faxfej aki igaz nem ivott de évek óta nem vezethetett volna az egészségi állapota miatt egy életre lenyomorította apukámat és még csak eljárás sem indult ellene és egy bocsánatkérés nem fért ki a pofáján! gondoljatok bele akkor tényleg a Buci olyan nagy bűnös, pedig ez aki a mi tragédiánkat csinálta nem hogy híres nem volt hanem egy vén xar azért is nem vertem agyon többek között!!!
2011. szeptember 07. 18:39
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
rio az a gond h már nem először vezetett ittasan főleg még drogozott is, csak ő elvárta azt mert ismert h ember ne kapjon szigorú büntetést! Arról meg nem is beszélve h a "körútja" is csak arra volt jó h fényezze magát esze ágában sem volt jót tenni másokkal csak a saját érdekeit nézte!!!
2011. szeptember 09. 14:17
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Többet kaphatott volna..
2011. szeptember 09. 16:25
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (Mary Alice Brandon @ 2011.09.06. 19:23)
csak azért mert sztár
egyetértek vele
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: