10 hónap letöltendőre ítélték Stohl Andrást!
2011. szeptember 06. 17:11
Idézet (ABBAMania @ 2011.09.06. 17:05)
Miért nem a Pali bácsit csukják be? Az csak elszedte a pénzét, végül meg kiderült, hogy alig van baja. Hogy képzelik ezt? Meg annak idején volt az a Császár Előd, vagy hogy hívják, azzal is ez történt és egy ember meg is halt, mégis felfüggesztettet kapott. Itt meg mindenki él halál nyugalommal, senkinek sem lett nagyobb baja, mégis 10 hónapot kap? Ez nem igazság! Életfogytiglant Pali bácsinak!
Az az ítélet sem volt igazságos, ahogyan ez sem.
Lehet, hogy Pali bácsi nem szenvedett nagy sérülést a balesetben, de ettől függetlenül Stohl nagyon is hibás a történtek miatt. Ha lett volna egy kis esze azok után, hogy egyszer már okozott egy balesetet, akkor ez az egész nem történt volna meg.
Én egyébként úgy gondolom, hogy ez a büntetés nagyon nem elegendő, nem fog tanulni a történtekből. Lehet, hogy valóban van lelkiismeret furdalása, ezt nem tudhatom. Azt viszont nagyon valószínűnek tartom, hogy nem fog okulni a történtekből. De ne legyen igazam.
2011. szeptember 06. 17:13
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
Azt hittem hogy még tovább halasszák.-.-" és am tényleg sokkal többet érdemelne! 10hónap az neki semmi lesz! legalább addig se lenne több baleset miatta!
:$
2011. szeptember 06. 17:20
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Hát én biztos nem rövidítettem volna meg azt a 2 évet. Igenis megérdemelte volna! Bár azért Pali bácsi ( azt hiszem úgy hívják ) is megérdemelt volna valami büntetést! Mert na hazudjon arról, hogy mekkora a sérülése.
2011. szeptember 06. 17:22
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
csak 10 év???szhh...-.-""
2011. szeptember 06. 17:22
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
hónap*xD
2011. szeptember 06. 17:23
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Mire leüli ezt a 10 hónapot ír egy könyvet az egészről és még pénze is lesz. Aztán az RTL simán vissza is veszi.
Nagyon könnyen meguszta ezt a dolgot.
Nagyon könnyen meguszta ezt a dolgot.
2011. szeptember 06. 17:25
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem simán megérdemelte volna az elsőfokú ítéletet.már nem azért,de én el nem hiszem,hogy azért járta az országot,mivel annyira megbánta a dolgokat és szimplán érdekelni kezdte volna a balesete anniyra,hogy másoknak előadást akarjon tartani.ilyen még a mesébe sincs,hiszi a piszi..egyszerűen csak egy ügyes kis ˝szívszorongató˝ dolog a bíróság számára.
nem gonoszságból,de soha nem értettem,miért kell csakazért kivételezni egy emberrel,mivel sokan ismerik...
nem gonoszságból,de soha nem értettem,miért kell csakazért kivételezni egy emberrel,mivel sokan ismerik...
2011. szeptember 06. 17:30
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
hát erre nem took mit mondani..egy normális ember biztos töbet kapott volna
2011. szeptember 06. 17:32
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
"Stohl az utóbbi időben drogprevenciós célokkal valóságos canossa-járásra indult, hogy minél több iskolában tartson előadást az alkolhol és a drog csapdáiról. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy a színész másodfokon jóval enyhébb büntetést kapott."
- Majd ha folytatja miután szabadul, akkor majd elhiszem, hogy nem azért kezdett bele, hogy felmentsék vagy enyhébb büntetést kapjon ...
Én nem mondom, hogy többet vagy kevesebbett kellett volna kapnia. Halálos közúti baleset okozásáért is gyakran kapnak felfüggesztettett, de mivel neki nem ez volt az első, várható volt a letöltendő és teljesen jogos is. Jó lecke lesz neki.
Az 10 hónap vazzeg
- Majd ha folytatja miután szabadul, akkor majd elhiszem, hogy nem azért kezdett bele, hogy felmentsék vagy enyhébb büntetést kapjon ...
Én nem mondom, hogy többet vagy kevesebbett kellett volna kapnia. Halálos közúti baleset okozásáért is gyakran kapnak felfüggesztettett, de mivel neki nem ez volt az első, várható volt a letöltendő és teljesen jogos is. Jó lecke lesz neki.
Idézet (Jónás Csilla @ 2011.09.06. 17:22)
csak 10 év???szhh...-.-""
Az 10 hónap vazzeg
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. szeptember 06. 17:33
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Milyen érdekes, h 1 hozzá hasonló ember megússza ennyivel. Persze,h ha 1 hétköznapi ember követett volna el 1 ilyet azt rögtön bezárták volna jó pár évre a dutyiba.
2011. szeptember 06. 17:34
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
A büntetést megérdemli.Bár nem azt a 2 év négy hónapot.
Miért?Anno olvastam egy fiatal ügyvéd írását az ügyről.Azt mondta hogy a statisztika szerint ilyen,ehhez hasonló ügyekért 2évet vagy 2 év alatt kapnak.De azok nem ismert emberek.Ne azért kapjon több büntetést,mert ismert ember.Persze tudom ,hogy ismert ember lévén szem előtt van,de hány tizenéves tartja Bucit példaképnek.Nem is ismerik a színészi munkáját.Nem az ő korosztályuk.A rossz társadalmi üzenetről annyit,hogy nem egy politikus úszik meg dolgokat évről-évre és ezt hallgatjuk a híradóban nap mint nap. Az egész ügy alatt az a sok hiéna fotós,újságíró hozott ,színezett ki dolgokat és a kedves olvasók ebben partnerek voltak.
Én kedvelem Császár Előd zenéjét,de ő pl.megúszta.
Miért?Anno olvastam egy fiatal ügyvéd írását az ügyről.Azt mondta hogy a statisztika szerint ilyen,ehhez hasonló ügyekért 2évet vagy 2 év alatt kapnak.De azok nem ismert emberek.Ne azért kapjon több büntetést,mert ismert ember.Persze tudom ,hogy ismert ember lévén szem előtt van,de hány tizenéves tartja Bucit példaképnek.Nem is ismerik a színészi munkáját.Nem az ő korosztályuk.A rossz társadalmi üzenetről annyit,hogy nem egy politikus úszik meg dolgokat évről-évre és ezt hallgatjuk a híradóban nap mint nap. Az egész ügy alatt az a sok hiéna fotós,újságíró hozott ,színezett ki dolgokat és a kedves olvasók ebben partnerek voltak.
Én kedvelem Császár Előd zenéjét,de ő pl.megúszta.
2011. szeptember 06. 17:38
Olvasom, hogy itt egy csomóan írják, hogy csak ennyit kap? meg hogy bezzeg ha ők csinálták volna...ez egyáltalán nem így van.Ha bárki más tett volna ilyet kevesebbet kapott volna, vagy csak símen elveszik a jogsilyát és elvonóra küldik.Itt Magyarországon a gyilkosok is csak 8-10 évet kapnak aztán mehetnek el ahova akarnak.Én nem akarom Stholt védeni, mert tény hogy hibát követett el ( nem is kicsit)de egy átlag ember kevesebbet kapott volna...
2011. szeptember 06. 17:48
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
hát ez édeskevés! ha nem lebbezett volna fel minden kis szarért az elmúlt időben, 2 és felet is kaphatott volna... borzalmas ami ebben az országban folyik, egy civilt ezért már réges rég lecsuktak volna több időre, és nem röhejesen másfél év után, hanem a balesetet követő pár hónapban.
2011. szeptember 06. 17:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Ennie Taylor @ 2011.09.06. 17:38)
Ha bárki más tett volna ilyet kevesebbet kapott volna, vagy csak símen elveszik a jogsilyát és elvonóra küldik.
Idézet (vampiregirl18 @ 2011.09.06. 17:33)
Milyen érdekes, h 1 hozzá hasonló ember megússza ennyivel. Persze,h ha 1 hétköznapi ember követett volna el 1 ilyet azt rögtön bezárták volna jó pár évre a dutyiba. 
Elsőre talán igen, de neki ez volt a 3. eset amit piásan/drogosan okozott és ez nagyot nyom az ítéletben. Ezt ne felejtsétek el.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.