10 hónap letöltendőre ítélték Stohl Andrást!
2011. szeptember 06. 16:27
Ez szánalmas, csak azért, mert ő ismert ember. Kárt okozott, aminek a következményeit viselnie kell!! Kevés az a 10 hónap!
2011. szeptember 06. 16:27
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Csak? Visszaesőként, meg ahogy az első tárgyalásokon viselkedett többet kellet volna kapnia!
Remélem tanul belőle!
Remélem tanul belőle!
2011. szeptember 06. 16:30
|
|
agaduViva Rock & Roll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.22. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 4422 Azonosító: 99378 offline
|
szemét áruló bagázs!a 10 hónap nem kerül be az adatlapjára.nem lesz bűntetetett előéletű.azt csak 2 év letöltendő és letöltött után írják be.10 hónap Kecskeméten.luxusbörtön.jobb mint egy jól felszerelt más fél szobás lakás.a körülmények jobbak.meg 2 személyes cellák.marha nagy büntetés!
2011. szeptember 06. 16:31
|
|
agaduViva Rock & Roll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.22. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 4422 Azonosító: 99378 offline
|
10 év normális állampolgárnál.én is Stohl módra fogok vezetni drogosan tök részegen,majd rá hivatkozom.neki is nulla a büntetése akkor nekem is.nekem is van pénzem.megtudom én is venni a bíróságot.mert itt tutti ez történt.vagy a celebekre nem vonatkozik a törvény?ők nem magyar állampolgárok?
2011. szeptember 06. 16:36
CanDee Sweet a számból vetted ki a szót. Pont ezt szerettem volna írni.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. szeptember 06. 16:38
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Csak 10 hónap?
sokkal többet érdemel-.- és télleg agadu ahogy mondta egy normális ember emiatt 10 évet kap -.- de adja adumát, h 30 vagy hány éve megmentett egy embert. és??? az 30 éve volt. ez teljesen más. meg az anyukája. sajnálni sajnálom, de mielött drogozott, és ivott erre kellett volna gondolnia, h milyen dolgokat okozhat a vezetés elötti drog, és ivás... miért nem kezelik rendes állampolgárnak?? nem nagy cucc az ő "celebsége"...
2011. szeptember 06. 16:45
10 hónap túl kevés ennek a nem mondom ki minek
2011. szeptember 06. 16:51
Felháborító, hogy csak azért mert híres ennyivel megússza. Az első ítélet lett volna számára a megfelelő. 10 hónap? Az semmi.
Az meg a másik, hogy most jön azzal a szöveggel, hogy megbánta meg minden. Lehet, hogy megbánta, nem is ezzel van a baj. De ez már nem az első nagyobb balesete volt. Akkor mit gondolnak, hogy majd megváltozik? Fenéket.
Az meg a másik, hogy most jön azzal a szöveggel, hogy megbánta meg minden. Lehet, hogy megbánta, nem is ezzel van a baj. De ez már nem az első nagyobb balesete volt. Akkor mit gondolnak, hogy majd megváltozik? Fenéket.
2011. szeptember 06. 16:57
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az a minimum, hogy 2 év 4 hónapnak maradni kellett volna, vagy még többet is kaphatott volna.
2011. szeptember 06. 16:58
Végül is elég neki ennyi is ha annyira nem sérült súlyosan az a Pál. Mert elvileg szomszédok szerint teljesen jól viseli a baleset következményeit meg semmi külső sérülés nem látszik rajta! Elvileg!
2011. szeptember 06. 17:00
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nagyon sajnálom őt. Nem mondom, hogy nem hibás igen is az de ezt ő maga is nagyon jól tudja. Borzasztó lelkiismeret furdalása van, akik meg megsérültek nagyon sok pénzt kisajtoltak belőle. Nem Stohl hanem az a 90 éves öregember is hibás. Méghozzá abban, hogy az az ember nem azért nem tud járni mert balesete volt, hanem 90 éves. Ilyenkor már az emberek többsége alig tud mozogni, jobb esetben lassabban mint egy fiatal. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy nemcsak Stohl András a hibás, és azért mert híres kisebb büntetést kapott, azért az sem kevés, hogy 10 hónapot jóesetben 5-öt ülnie kell + még 600 ezer forintot is köteles fizetni, voltak enyhítő körülmények is. Mondjuk ez az egész nem történik meg, ha ittasan és bedrogozva nem ül volán mögé, és nem okoz közúti balesetet. De őt is megtudom érteni, eltudom képzelni, hogy mekkora lelkiismeret furdalása lehet szegénynek. Bár az a 600 ezer forint nem sok neki, szerintem zsebből kifizeti, a 10 hónap meg úgy elrepül, hogy észre sem veszi.
2011. szeptember 06. 17:05
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Miért nem a Pali bácsit csukják be? Az csak elszedte a pénzét, végül meg kiderült, hogy alig van baja. Hogy képzelik ezt? Meg annak idején volt az a Császár Előd, vagy hogy hívják, azzal is ez történt és egy ember meg is halt, mégis felfüggesztettet kapott. Itt meg mindenki él halál nyugalommal, senkinek sem lett nagyobb baja, mégis 10 hónapot kap? Ez nem igazság! Életfogytiglant Pali bácsinak!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.