És ha mi csinálnánk hasonlót?Mi nem úsznánk meg ennyivel.10 hónap,abból majd leül 4-5 hónapot és "jó magaviselettel" szabadul.Ez kész vicc
10 hónap letöltendőre ítélték Stohl Andrást!
2011. szeptember 06. 15:51
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Hát igen...Ez Magyarország!Ha a bácsi +halt volna akk mennyit kap 3 évet netán?
És ha mi csinálnánk hasonlót?Mi nem úsznánk meg ennyivel.10 hónap,abból majd leül 4-5 hónapot és "jó magaviselettel" szabadul.Ez kész vicc
2011. szeptember 06. 15:54
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
Ha nem Stohl András lenne, akkor már rég börtönben csücsülne. Sajnos nem sajnos, így is elég hosszú ideje húzódott ez az egész a tárgyalásokkal. Én mondjuk azt hittem, hogy meg fogja úszni és nem kell leülnie, amennyit kampányoltak. Nagy hibát követett el, viselnie kell a következményeket, ahhoz képest nem is kapott nagy börtönbüntetést, elvileg éveket kellett volna.
2011. szeptember 06. 16:00
|
fuck0youúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 40 Csatolások: 1 Azonosító: 138221 offline
|
A korábbi 2 év 4 hónap letöltendő
megérdemelte volna. gondolom börtönben mindent fognak neki adni kb. olyan lesz mint egy 5 csillagos szálloda, tehát nem kell sajnálni!
megérdemelte volna. gondolom börtönben mindent fognak neki adni kb. olyan lesz mint egy 5 csillagos szálloda, tehát nem kell sajnálni!
2011. szeptember 06. 16:01
|
ovaruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 40168 offline
|
Legyek rossz májú, de rohadt volna meg egy életre a börtönben a nyomorék ... Ha egy focimeccsen eldobok egy műanyag poharat 2 év letöltendőt kapok, ez meg cserbenhagyásos gázolásért kap 10 hónapot ! Undorító, korrupt, pénzhajhász magyar igazságszolgáltatás !
2011. szeptember 06. 16:06
a 2 év 4 hónap is kevés! és 5 hónap múlva kijöhet? a pénz nála nem akadály(szerintem...) te jó ég, hogy képesek erre a magyarok???? híres,celeb akármi..? és?? kit érdekel.. kapja azt.. ami jár neki!!
2011. szeptember 06. 16:10
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (kriszta21 @ 2011.09.06. 16:06)
a 2 év 4 hónap is kevés! és 5 hónap múlva kijöhet? a pénz nála nem akadály(szerintem...) te jó ég, hogy képesek erre a magyarok?? híres,celeb akármi..? és?? kit érdekel.. kapja azt.. ami jár neki!!
teljesen egyetértek
2011. szeptember 06. 16:14
|
|
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline
|
En bevallom egy kicsit sajnalom,persze megerdemli,meg minden,de ott van az a pici lanya es a tatanak sem lett maradando karosodasa(ugy hallotam)....hat ez van 10 honap megis jobb mint 2 ev es 4 honap!
2011. szeptember 06. 16:16
|
|
Zsike71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 157477 offline
|
Szeretem mert nagyon jó műsor vezető és színész!
Sajnos hibázott amiért felelőséget kell vállalni.Ő nem húzta ki magát ez alól soha ezzel csak egy a baj későn gondolkodott.
Nem halt meg senki és ez lényeg.
Ez egy jó lecke lesz neki csak a családját sajnálom.Szerintem jogos az ítélet ,de én azért szeretem tudni kell megbocsátani!
Sajnos hibázott amiért felelőséget kell vállalni.Ő nem húzta ki magát ez alól soha ezzel csak egy a baj későn gondolkodott.
Nem halt meg senki és ez lényeg.
Ez egy jó lecke lesz neki csak a családját sajnálom.Szerintem jogos az ítélet ,de én azért szeretem tudni kell megbocsátani!
2011. szeptember 06. 16:19
Én azért többet adtam volna neki. Bezzeg ha én csináltam volna a balesetet akkor engem minimum 5 évre lecsuknának de bezzeg a hírességek megússzák mindig a sittet. Én legalább 5-8 évet adtam volna neki mert visszaeső mert már máskor is okozott balesetet. De azért remélem h jól megszívatják a börtönben mint a filmekben h belenyomják a wc-be a fejét v valami ilyesmi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: