Lady Gaga levetkőzi extrém álarcát
2011. szeptember 06. 14:29
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Először olyan űrlény-fejű így smink nélkül, természetesen, de szerintem ez is ő, és most megmutatta, hogy nem lehet besorolni sehová, mert mindig tud valami újat mutatni, amivel meglep minket. Vagy ha nem lep meg, akkor az a meglepő...
2011. szeptember 06. 14:32
A cikkben amúgy nem szerepel, hogy minden alteregójához csinál videót.
Mellesleg nekem nagyon tetszik. Különleges arca van.
Mellesleg nekem nagyon tetszik. Különleges arca van.
2011. szeptember 06. 14:38
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
gyönyörű
2011. szeptember 06. 14:47
Ez az igazi Stefanie pedig őt elvileg mi sosem láthatjuk....
2011. szeptember 06. 15:05
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
"kiragadva a legkevésbé felkavaró karaktert"
Jó ez a videó de egyáltalán nem ezt az oldalát mutatja általában, pedig ez nagyon tetszik benne. Nem tipikus szépség, de tényleg különleges arca van. A Yoü and I klip is elmehetett volna ilyen irányba, mert mindenki a klipet fogja látni, nem a karakterekről szóló külön videókat. Még ott lesz a sellő, meg Jo is ..az már nem igazán fog tetszeni mindenkinek. Pedig a Y&I dalhoz tényleg ilyen klip kellett volna, mert a rendes klip szerintem elég rossz lett, se értelme, se normális története, se mondanivalója nincs. Lehet, hogy ez egyszerű, de akkor már talán inkább ilyen lett volna. Ha nincs jó ötlet akkor nem kell botránkoztatni mert erőltetett lesz már, vagy másolat, mint ez a Jo megjelenés meg fellépés. De örülök, hogy csinált ilyen külön videókat a karakterekhez, ez a mostani nagyon tetszik, meg a klipbe is jó az a rész amikor zongorázik.
Jó ez a videó de egyáltalán nem ezt az oldalát mutatja általában, pedig ez nagyon tetszik benne. Nem tipikus szépség, de tényleg különleges arca van. A Yoü and I klip is elmehetett volna ilyen irányba, mert mindenki a klipet fogja látni, nem a karakterekről szóló külön videókat. Még ott lesz a sellő, meg Jo is ..az már nem igazán fog tetszeni mindenkinek. Pedig a Y&I dalhoz tényleg ilyen klip kellett volna, mert a rendes klip szerintem elég rossz lett, se értelme, se normális története, se mondanivalója nincs. Lehet, hogy ez egyszerű, de akkor már talán inkább ilyen lett volna. Ha nincs jó ötlet akkor nem kell botránkoztatni mert erőltetett lesz már, vagy másolat, mint ez a Jo megjelenés meg fellépés. De örülök, hogy csinált ilyen külön videókat a karakterekhez, ez a mostani nagyon tetszik, meg a klipbe is jó az a rész amikor zongorázik.
2011. szeptember 06. 15:09
|
|
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline
|
ez a nő mindenhogy ronda!
2011. szeptember 06. 15:15
És végre valahol normálisan néz ki. Sőt! Meglepően csinos és szép, inkább tartaná ezt a vonalat...
2011. szeptember 06. 15:16
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Végre!!!!!! Ezt akartam!!! Hogy kiteljesedjen a kép! Mostmár tényleg szeretem!
2011. szeptember 06. 15:22
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
milasnape igazad van veled értek egyet
2011. szeptember 06. 15:38
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát nem a világszépe az biztos és sztem idősebbnek is néz ki mint a mennyi de sokkal jobb így mint alapozó hátán az alapozó és a többi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: