A következő cikkben a hazánkban is kapható, elsősorban tinédzserek körében népszerű márkákról olvashatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Divat, megfizethető áron
2011. szeptember 06. 00:24
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. szeptember 06. 08:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ha ezekből 2 márkáról hallottam összesen...
(de szerintem azért ezek sem az olcsóságukról híresek) Én sosem a márkát nézem amúgy. Először mindig az árát. Aztán, hogy tetszik-e. Harmadrészt pedig azt döntöm el, hogyha jó árban és tetszik is, hogy illik-e hozzám, vagy sem. Nem vagyok az a típus, aki megvesz mindent, ami tetszik neki. Csomó dolog van, ami tetszik, de tisztában vagyok vele, hogy nem illik hozzám... (ellentétben sokakkal
)
Amúgy köszönöm a cikket, legalább tágult az ismereteim köre a márkákat illetően.
Amúgy köszönöm a cikket, legalább tágult az ismereteim köre a márkákat illetően.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. szeptember 06. 08:19
A Zara nálunk 8.-án fog nyitni
Az elsők közt akarok lenni aki vásárolni fog onnan
Persze nem túl drága cuccot...csak valami kis felsőt XD
2011. szeptember 06. 09:48
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Az emberek többségének ezek az üzletek drágák, csak az a baj h a mai tinédzsereknek fontos h honnan vásárolnak csak az már kevésbé érdekli őket h a szülők mien nehezen teremtik elő a pénzt.....
Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 11:56
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Na hát én ponthogy ezekbe az üzletekbe elvből nem szoktam járni, mert egyrészt ezek sem túl olcsók (persze nem egy Chanel árkategória, de akkor sem olcsók). A Retroban meg a Pepe Jeans-ben legalább meg van a minőség, dehát akkoris drága. Arról nem is beszélve, hogy a Zarában/Bershkában valahogy sosem találok magamra jó gatyát, mert vagy a szabása szörnyű, vagy a méretezés, mert nekem úgy tűnik, hogy ezeket modellalkatú lányokra tervezték (pedig én sem vagyok kövér). Ráadásul a minőségük - az árukhoz képest - lehetne jobb.
Meg attól is herótom van, hogy ha esetleg leárazás van, akkor sem veszek inkább semmit, mert minden össze van cibálva meg túrva a pultokon.
A Tallyba, esetleg a Stradivariusba nagy ritkán be szoktam nézni, de valahogy ott sem találok magamnak valót. Amiket én már inkább a normális árkategóriájúak közé sorolnék, az a Pimkie, a Promod meg az Orsay (végülis a francia "tömegmárkák"). Egyrészt szerintem megfizethetőbbek, másrészt jobb minőségűek a ruháik. És sokkalinkább az én stílusom, főleg a Pimkie. Meg kezdjük ott, hogy én az előbb felsorolt szempontok szerint szoktam vásárolni, és nem azt nézem, hogy milyen márka. Rohadtul nem az kellene, hogy számítson.
Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 13:36
Lehet, hogy nem olcsók, de azért még a megfizethető kategóriába tartoznak. Legalábbis szerintem
2011. szeptember 06. 14:46
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
A Bershka, a Tally, a Zara és a Stadi a legjobb
(L) de hol van a H&M?
És a Pepe Jeans meg a Retro mióta olcsó..? Régen imádtam a Retro-t, de rájöttem, hogy egyáltalán nem éri meg, hogy 8000 forintot adjak egy pólóért..
És a Pepe Jeans meg a Retro mióta olcsó..? Régen imádtam a Retro-t, de rájöttem, hogy egyáltalán nem éri meg, hogy 8000 forintot adjak egy pólóért..
2011. szeptember 06. 15:21
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nekem a Retro nagyon bejön, de inkább megveszek egy kínainál feleáron vagy még olcsóbban egy hasonlót. úgyis kinövöm, vagy lesz valami gondom vele.
Sally Sparrow
2011. szeptember 06. 15:26
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Tally Weijl az nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.