Assassin's Creed
2015. március 26. 12:18
Újra végig viszem az Assassin's Creed 1-et már az Acre küldetéseknél járok bár ez csak saját vélemény de egyik része sem hasonlítható ez elsőhöz! Ez egy mestermű! Bár a nehézkes irányítás és a kicsit monoton játékmenet rányomhatná a bélyegét az egészre de egyik részében sincs meg ez a feszűlt és titokzatos hangulat mint itt! Talán még a másodikban de ott Ezio férfias "macsósága" és humora által a játékos könnyebben azonosul a temperamentumos Assassinnal és a helyzetével! De itt egy ízig vérig "gyilkost"egy igazi orgyilkost kap a játékos Altair személyében!
Aki tényleg lopakodik, fülel, rejtőzik és minden sarkon figyelő szemek kísérik és tényleg minden eszközt be kell vetnie hogy a célpontokat likvidálja. Az engem egyenesen sokkolt már az első végigjátszásomnál is amikor Damaszkuszban az első célpontot likvidálni kell és Altair higgadtan végignézni ahogy a célpontja agyon ver egy jobbágyot a nyílt utcán de ő ki vár az utolsó pilélanatig nem avatkozik közbe és amikor a célpont teljesen kiszolgáltatottá válik számára akkor cselekszik. Szóval Altair a legérdekesebb és egyben nagyon megosztó figura. ő egy gyilkos nincs kétség!
Maga a helyszín is iszonyat remek hangulatot teremt a történetnek a Szent Föld és a keresztes háborúk kiváló alapja az egész játéknak! A zenéje pedig még dob az egész játéknak a hangulatán! Abszolút úgy gondolom hogy az Assassins Credd franchise legjobb darabja az első kár hogy a sorozat teljesen letért már erről az útról mint amit az első vagy inkább az első két rész képviselt!
2015. március 29. 15:55
Idézet (Lizzy Lewis @ 2015.03.25. 13:40)
Ma megleptem magam ezzel ni, aztán hátha "kibékülök" Élise kisasszonnyal...
Arnom meg kicsit csillámpónisítottam...
Arnom meg kicsit csillámpónisítottam...
Én most a hétvégén fejeztem be a könyvet és azt kell mondjam elég jó volt és Élise-t is sikerült jobban megkedvelnem, bár azt azért nem mondanám, hogy a szívem csücske lett
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2015. március 29. 19:57
Idézet (Mizi @ 2015.03.29. 15:55)
Én most a hétvégén fejeztem be a könyvet és azt kell mondjam elég jó volt és Élise-t is sikerült jobban megkedvelnem, bár azt azért nem mondanám, hogy a szívem csücske lett 
Az első oldalt olvastam csak el, majd ha végeztem Marilyn Monroe önéletrajzával, aztán nekiülök. Kíváncsi leszek rá!
Darkness
2015. április 12. 18:41
Tegnap megvettem a Rogue-ot és már kb a felénél tartok annyira tetszik. Azt kell hogy mondjam Shay hiába lett áruló és lett templomos, majdnem hogy ő a kedvenc főszereplőm eddig.
A Unity megvételére még mindig nem szántam rá magam, még mindig hallok hibákról, emiatt inkább még várok, addig majd az ára is lemegy...
A Unity megvételére még mindig nem szántam rá magam, még mindig hallok hibákról, emiatt inkább még várok, addig majd az ára is lemegy...
Darkness
2015. április 12. 19:23
Idézet (Mizi @ 2015.04.12. 18:41)
Azt kell hogy mondjam Shay hiába lett áruló és lett templomos,
Nekem már komoly kétségeim vannak afelől hogy az Assassinok a jók ebben a történetben:D Szinte minden részben van egy fontos áruló az Assassinok között és főleg a vezetők között! Szerintem már sokszor az alkotók sem tudják hogy melyik a rossz vagy jó oldal!
Amúgy a Rouge végén ha már végig vitted a Unity-t akkor lefogsz petézni! Ha nem vitted végig a Unity-t és a Rouge-al játszottál hamarabb akkor a Unity elején fogsz petézni!
Darkness
2015. április 12. 19:27
Idézet (gonzales7 @ 2015.04.12. 19:23)
Nekem már komoly kétségeim vannak afelől hogy az Assassinok a jók ebben a történetben:D Szinte minden részben van egy fontos áruló az Assassinok között és főleg a vezetők között! Szerintem már sokszor az alkotók sem tudják hogy melyik a rossz vagy jó oldal!
Amúgy a Rouge végén ha már végig vitted a Unity-t akkor lefogsz petézni! Ha nem vitted végig a Unity-t és a Rouge-al játszottál hamarabb akkor a Unity elején fogsz petézni!
Szerintem egyik csoport sem kifejezetten jó, én úgy gondolom, hogy mindkét oldalon vannak akik jók és helyesen cselekednek, a többiek meg csak ostoba fajankók.
Hála a tumblr-nek tudom mire gondolsz és eléggé meglepődtem, de tetszett
Darkness
2015. április 12. 19:33
Idézet (Mizi @ 2015.04.12. 19:27)
Szerintem egyik csoport sem kifejezetten jó, én úgy gondolom, hogy mindkét oldalon vannak akik jók és helyesen cselekednek, a többiek meg csak ostoba fajankók.
Amúgy a Liberation vége is elég fordulatos nekem talán annak a befejezése tetszett a legjobban a végén majdnem elhittem hogy Aveline is át áll a másik oldalra.....de aztán az a váratlan fordulat és bitang nehéz harc a végén az eléggé ledöbbentett!
Basszus amikor a Rouge végén Shay-el be kell menni a palotába akkor már gyanus volt hogy itt valami nagy dolog készülődik és úgy is lett!
Darkness
2015. április 13. 16:31
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2015.04.12. 19:23)
Arra gondolsz, hogy megöli az apját?
2015. május 10. 15:31

Újabb forrás erősítette meg, hogy az Assassin's Creed: Victory neve már Assassin's Creed: Syndicate, és kiderültek az első részletek a főszereplővel, a történelmi korral, valamint egy előrendelői ajándékkal kapcsolatban.
Már csak jövő hét keddig kell kibírni Assassin's Creed leleplezés nélkül, de ez a közel négy nap elég arra, hogy előbújjon valaki az internet valamely eldugott zugából, aki nem tudja tartani a száját.
Valószínűleg már minden információt tudunk, amit a Ubisoft május 12-én az Assassin's Creed: Syndicate-ről elmond, de akkor is érdemes lesz figyelni, mert az első trailer már csak nem szivárog ki valamilyen rejtélyes úton-módon.
Most a Polygontól megtudtuk, hogy az új AC az ipari forradalom idején, azaz valahol 1760 és 1820-1840 között játszódik, természetesen Londonban. A főszereplő egy Jacob Frye nevű aszasszin, akiről egyelőre nem mondtak el ennél többet, de van még három nap, hogy az ő háttértörténete is kiszivárogjon. Akik a GameStopnál rendelik elő a játékot, egy shillinges nyakláncot kapnak, pont olyat, amilyet Jacob is visel.

A megjelenés novemberre várható, valószínűleg csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Forrás:gamestar.hu
2015. május 12. 08:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Evie
Jacob és Evie egy testvérpár, akik keményen belefolytak a viktoriánus London alvilágának ügyeibe.
Adhatnának egy olyan happy end-et, ahol mindenki boldogan él és nem hal meg senkinek sem a szerelme.
2015. május 12. 18:34
Oké szóval néztem ezt a bejelentést ma és egyelőre kellemesen csalódtam. A Unity után nem sok jóra számítottam, de a bemutatottak eléggé meggyőztek (legalábbis most még) és a főszereplő testvérpár pedig egész szimpatikusnak tűnik. London pedig a szívem csücske, szóval alig várom, hogy lássam. Már csak abban kell reménykedni, hogy nem szúrják el és akkor tényleg boldog leszek.
2015. május 12. 18:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Jacob (mintha a Sims 3-ban csináltál volna egy simst)
https://www.youtube.com/watch?t=179&v=fFiRn2TLhnA
+ Gameplay
2016. május 12. 12:36
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Alison Lerman
2016. május 12. 12:49
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (Fedorov @ 2016.05.12. 12:36)
Írtam róla cikket reggel, remélem kiteszik!
Am meg, mi a jó büdös franc ez a Kanye West zene alatta?
Tökéletes példa, hogy rontsunk el egy bazi jó előzetest!
Hiányoznak Jesper Kyd zenéi!
2016. május 12. 19:12
|
|
Empressassassins™ |
|
Ezzel a zenével egy fokkal jobb
Egyébként csak nekem nem tetszik a trailer ??? Valahogy nem érzem azt ,hogy húúúú ezt muszáj megnéznem mert ahhhh....
Alison Lerman
2016. május 12. 19:30
Idézet (Empress @ 2016.05.12. 19:12)
Ezzel a zenével egy fokkal jobb
Egyébként csak nekem nem tetszik a trailer ??? Valahogy nem érzem azt ,hogy húúúú ezt muszáj megnéznem mert ahhhh....
Nem vagy egyedül, viszont én az előzetes előtt is így voltam vele.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.