Az őszi szezon legszebb ruhái és kampányai
2011. szeptember 05. 15:12
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Lanvin ruhájaa télleg szépek:)
2011. szeptember 05. 15:14
Szépek, de nem hiszem, hogy sokan felvennék ezeket a ruhákat...
2011. szeptember 05. 15:18
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Nagyon szépek csak lehet kicsit drágák!Nekem nem nagyon tetszenek!
2011. szeptember 05. 15:34
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
jók
2011. szeptember 05. 15:39
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
Az Alexander McQueen ruhák érdekesen néznek ki
2011. szeptember 05. 15:46
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ezekbe a kutyám se járna!
2011. szeptember 05. 15:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem vagyok divatmániás,annak ellenére,hogy viszonylag sokat foglalkozom az öltözködésemmel.nemnagyon követem a trendeket,számomra nagyon furcsa,hogy valakinek életpálya az aktuális divattal foglalkozni..
én ezek közül a darabok közül szerintem egyiket se venném fel,ezek nagyon nem az én stílus és ízlésvilágomnak megfelelő cuccok.
mindegy,egyéni vélemény
én ezek közül a darabok közül szerintem egyiket se venném fel,ezek nagyon nem az én stílus és ízlésvilágomnak megfelelő cuccok.
mindegy,egyéni vélemény
2011. szeptember 05. 15:59
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Hétköznapra nem tudnék ilyet felvenni,sőt ezeket tuti nem is hétköznapra tervezték.Egyáltalán nem vagyok divatmajom,de azért próbálok magamra megfelelő és normális,mai stílusú ruhát adni.Nekem az ilyenek egyáltalán nem jönnek be,sőt számomra borzalmasak is.
An_d_a,látom már megint megelőztél
An_d_a,látom már megint megelőztél
2011. szeptember 05. 16:17
|
|
Rózsaszín párduc .új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 160019 offline
|
*-*
2011. szeptember 05. 16:18
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Nem szeretem az ilyen stílusú ruhákat...Vagyis nem azzal van a baj, hogy nem szépek, mert van ami tetszik, csak ezeket szerintem egy átlag ember nem veszi föl hétköznapra. Én amúgy se követem a "trendet". Szerintem egy embernek szüksége van az egyediségre. Nyilván nem fogok disco naciba bújni, mert azért tudom, hogy az jó pár éve volt menő, és nem most. Szóval én szeretem egyedivé tenni a hétköznapi ruháimat, pl: sálakkal,karkötőkkel, mellényekkel, ingekkel. De szerintem mindenkinek meg van a maga stílusa, és épp ettől szép az élet
Én sose értettem, miért terveznek ilyen ruhákat, amikor ezek megfizethetetlenek és feleslegesek. Ha én divattervező lennék, tuti nem vinném túlzásba a dolgokat. Egyszerű, de mégis stílusos cuccokkal sokkal jobban lehet üzletelni... Persze ez lehet nem így van,de én így látom...
2011. szeptember 05. 16:41
Szerintem is fura ruhák, de pont ettől különlegesek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: