Körlevél
2011. szeptember 05. 18:42
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Én eddig nyolcat kaptam, de örülnék ha leállnának vele... Annó a májvipezést is azért hagytam abba mert tömegszámra kaptam az ilyen leveleket...
Akit meg érdekel annak itt van a szövege, de csak minibetűkkel:
Az üzenet szövege: > OLVASD VÉGIG, NEM BÁNOD MEG!!! TÉNYLEG NEM!
> Ez nem egy szimpla körlevél! Sőt, még körlevélnek se nevezhető. Ez csupán egy varázserejű levélke ami teljesíti EGY kívánságodat
>
> EZ NEM CSAK KAMU! NEKEM BEVÁLLT!
>
> Először én is azt hittem, hogy ez is olyan mint a többi "körlevél", hogy ja, persze...befog jönni mi? HAH
> De itt tényleg arról van szó! Ez tényleg bevállt!
> Már csak azért is elküldtem 15 ismerősömnek...csak kiviből hogy milesz, és tényleg bevállt!!! Elég hihetetlen, pedig nem is kis dolgot kértem! (azt kértem, hogy következő nap, nyerjek valami nagy értékű cuccot...és tényleg Levélben értesítettek, hogy nyertem egy robogót, valami sorsoláson, amire nem is jelentkeztem XD) Egyik ismerősöm meg elvileg azt kívánta hogy köv nap 3 fiú valljon neki szerelmet...és TÁDÁ Köv nap 3 fiú, bevallotta neki hogy szereti! Ez nem kamu!
> De akkor térjünk is rá a levél lényegére:
> Számolj el 10 ig görgetéssel, és kívánny valamit!
>
>
>
>
> 1
>
>
>
> 2
>
>
>
> 3
>
>
>
> 4
>
>
>
> 5
>
>
>
> 6
>
>
>
> 7
>
>
>
> 8
>
>
>
> 9
>
>
>
> 10!
>
>
>
>
> ...::: KÍVÁNJ!!!:::...
>
>
>
>
>
> Nahh...ennyi, nem is fájt ugye?
> Már csak annyi a dolgod hogy elküld 10-15 embernek, 5 órán belül!
> Ha elküldöd, nagy valószinüséggel, bejön amit kívántál, TÉNYLEG! Egy próbát megér
> Eddig egy ember nem küldte tovább...annak elvileg pont az ellentéte jött be annak amit kívánt :S Vigyázzatok (azt kívánta hogy legyen jól hogy mehessen suliba végre, csak elfelejtette tovább küldeni, így köv nap egész nap hasmenése volt ^^'')
>
> Na SZIASZTOK
>
> ezt nem én írtam de hátha beválik...^^"
>
> Ezt küld tovább ahogy van
Akit meg érdekel annak itt van a szövege, de csak minibetűkkel:
Az üzenet szövege: > OLVASD VÉGIG, NEM BÁNOD MEG!!! TÉNYLEG NEM!
> Ez nem egy szimpla körlevél! Sőt, még körlevélnek se nevezhető. Ez csupán egy varázserejű levélke ami teljesíti EGY kívánságodat
>
> EZ NEM CSAK KAMU! NEKEM BEVÁLLT!
>
> Először én is azt hittem, hogy ez is olyan mint a többi "körlevél", hogy ja, persze...befog jönni mi? HAH
> De itt tényleg arról van szó! Ez tényleg bevállt!
> Már csak azért is elküldtem 15 ismerősömnek...csak kiviből hogy milesz, és tényleg bevállt!!! Elég hihetetlen, pedig nem is kis dolgot kértem! (azt kértem, hogy következő nap, nyerjek valami nagy értékű cuccot...és tényleg Levélben értesítettek, hogy nyertem egy robogót, valami sorsoláson, amire nem is jelentkeztem XD) Egyik ismerősöm meg elvileg azt kívánta hogy köv nap 3 fiú valljon neki szerelmet...és TÁDÁ Köv nap 3 fiú, bevallotta neki hogy szereti! Ez nem kamu!
> De akkor térjünk is rá a levél lényegére:
> Számolj el 10 ig görgetéssel, és kívánny valamit!
>
>
>
>
> 1
>
>
>
> 2
>
>
>
> 3
>
>
>
> 4
>
>
>
> 5
>
>
>
> 6
>
>
>
> 7
>
>
>
> 8
>
>
>
> 9
>
>
>
> 10!
>
>
>
>
> ...::: KÍVÁNJ!!!:::...
>
>
>
>
>
> Nahh...ennyi, nem is fájt ugye?
> Már csak annyi a dolgod hogy elküld 10-15 embernek, 5 órán belül!
> Ha elküldöd, nagy valószinüséggel, bejön amit kívántál, TÉNYLEG! Egy próbát megér
> Eddig egy ember nem küldte tovább...annak elvileg pont az ellentéte jött be annak amit kívánt :S Vigyázzatok (azt kívánta hogy legyen jól hogy mehessen suliba végre, csak elfelejtette tovább küldeni, így köv nap egész nap hasmenése volt ^^'')
>
> Na SZIASZTOK
>
> ezt nem én írtam de hátha beválik...^^"
>
> Ezt küld tovább ahogy van
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. szeptember 05. 18:50
Én már kb. 10-et kaptam de már ötödiknél meguntam és tiltottam őket!
2011. szeptember 06. 05:11
Idézet (Pixie Buue @ 2011.09.05. 18:22)
Elmondom most én is,amit Adrikám egyszer elmondott.Ha egyetlen egyszer küldötök nekem még egyetlen egy körlevelet,vér fog folyni.
Emberek már öt levelet kaptam
ÖTÖT!! nem normálisak

Én meg nyolcat kaptam..De az még hagyján,azt képzeld el,hogy egy kiscsaj,(majd megmondom ki)látni akarta a levelet,és megkért,hogy küldjem el neki..
2011. szeptember 06. 18:02
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Ebben csak az az érdekes, hogy én még egyet sem kaptam...
2011. szeptember 06. 18:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
soha nem értettem mi értelme van a körleveleknek..
ez a dolog olyanoknak való,akik félnek tenni az álmaikért,és azt hiszik,hogyha így kívánnak,az valóra fog válni..szerintem nagy butaság,nem tudom ki indította,de remélem abbamarad.nagyon idegesít,hogy naponta kapok belőle vagy 5-öt.
ez a dolog olyanoknak való,akik félnek tenni az álmaikért,és azt hiszik,hogyha így kívánnak,az valóra fog válni..szerintem nagy butaság,nem tudom ki indította,de remélem abbamarad.nagyon idegesít,hogy naponta kapok belőle vagy 5-öt.
2011. szeptember 06. 19:30
Idézet (An_d_a @ 2011.09.06. 18:11)
soha nem értettem mi értelme van a körleveleknek..
Hiszékenység.
Ja,és Andi,imádom az avidaat...
2011. szeptember 06. 19:31
Én eddig 3-at kaptam.
Abszolút nagy baromság az egész, leaglábbis én nem hiszek benne!
2012. január 29. 16:21
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Már nekem is volt "szerencsém" találkozni ilyen levéllel.
Baromi idegesítő. Egy levéltől senki nem lesz elátkozott sem szerencsés. Jó lenne, ha mindenki felfogná. Akinek nem inge, nem veszi magára.
Ha még egyszer valaki körlevelet küld, letiltom a francba.
Ha még egyszer valaki körlevelet küld, letiltom a francba.
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. január 29. 18:28
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Szerintem teljesen fölösleges másokat ezzel idegesíteni. Nehogy már külön ki kelljen az írni, hogy légyszíves ne küldözgessetek nekem körleveleket. De még ki is van írva, akkor is ugyan úgy csinálják tovább... bár a itt a starityn nem szoktak annyira, de a facebookon annál inkább.
2012. január 30. 06:57
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Fogalmam sincs mennyit kaptam eddig, de rengeteget.
MyVip-ra és Iwiw-re már nem járok föl, de facebook-on is ezt csinálják, csak nem úgy mint régen, hanem így:
"Ha ezt elolvasod, ez lesz életed legjobb napja! De ha nem teszed ki 10 percen belül, akkor hét év balszerencse ér."
Nekem ilyenekből van elegem!
"Ha ezt elolvasod, ez lesz életed legjobb napja! De ha nem teszed ki 10 percen belül, akkor hét év balszerencse ér."
Nekem ilyenekből van elegem!
2016. február 25. 22:53
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nagyon utálom őket...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.