Körlevél
2011. szeptember 05. 05:39
Rengeteget kaptam már,és szerintem mások is.Ez annyira fölösleges dolog,már elegem van ebből.Ha nektek is,akkor fogjunk össze azért,hogy aki indította ezt a hüly*séget,az most álljon le! Nem akarok semmit kívánni.Ráadásul tuti,hogy MyVip-ről indult el,mert az van ott,hogy "Küldd el 15 ismerősödnek."Szóval ha ti is meguntátok,akkor csatlakozzatok.
22 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Hannahmile,
Claudiia,
Sellycica,
nklaudia98,
dóóra,
Rékakroki72,
csillámpor,
House Of Wax,
NikiBlack,
Rap4ever8,
Selly 13,
itsmestella,
Claryssa,
An_d_a,
Emily O.,
Vampiregirl1,
Riley13,
riri17,
zsanata,
Lucky99,
Minimanó94
2011. szeptember 05. 14:10
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.05. 13:40)
Én még csak egyet kaptam. Mehetett is piheni pár napra a küldője.
Jól is tetted.Én kaptam vagy ötöt.
De a következő már tényleg így fog járni.
2011. szeptember 05. 14:13
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Én még nem kaptam egyet sem. És mi a szövege? Már csak kíváncsiságból...
2011. szeptember 05. 14:15
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.05. 14:13)
Én még nem kaptam egyet sem. És mi a szövege? Már csak kíváncsiságból...
Kérj meg egy barát/szavazat gyűjtőt,hogy küldjék el neked,mrt itt tuti le nem írom,meg alapból is rohadt hosszú.
2011. szeptember 05. 14:18
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (adry1415 @ 2011.09.05. 14:15)
Kérj meg egy barát/szavazat gyűjtőt,hogy küldjék el neked,mrt itt tuti le nem írom,meg alapból is rohadt hosszú. 
Egyszerű:kontroll/c+kontroll/v
de csak azért kérdezem, mert én vmelyik nap elküldtem egy ilyen körlevelet 10 itteni barátomnak, mert fan-site-on egy ismim küldte nekem és gondoltam most az egyszer kipróbálom, ezért olyat kívántam, ami fontos lenne és a hatásosság kedvében leküldtem itt 10 embernek. de ők tuti nem küldték tovább, mert egy csomóan visszajeleztek, h ők ezt nem küldik tovább! ezért kérdem, mert az is bazi hosszú volt...
2011. szeptember 05. 14:24
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.05. 14:18)
de csak azért kérdezem, mert én vmelyik nap elküldtem egy ilyen körlevelet 10 itteni barátomnak, mert fan-site-on egy ismim küldte nekem és gondoltam most az egyszer kipróbálom, ezért olyat kívántam, ami fontos lenne és a hatásosság kedvében leküldtem itt 10 embernek. de ők tuti nem küldték tovább, mert egy csomóan visszajeleztek, h ők ezt nem küldik tovább! ezért kérdem, mert az is bazi hosszú volt...
És szerinted ha azt írják benne hogy x évig szerencsétlen leszel/netán meghalsz ha nem küldöd tovább, akkor is késztetést érzel hozzá, hogy elküldd x személynek?
Komolyan, manapság gondolkodni luxus? Egy szar levéltől nem leszel se szerencsétlen, nem is fogsz meghalni ha nem küldöd tovább, de ha tovább is küldöd, akkor sem teljesíti a kívánságodat. Jó reggelt kívánok mindenkinek, aki nem jött még rá
8 felhasználónak tetszik:
Ariana,
adry1415,
Pixie Buue,
NikiBlack,
Rap4ever8,
itsmestella,
Emily O.,
Riley13
2011. szeptember 05. 14:25
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.05. 14:18)
Elhiheted be tudtam volna másolni,de ide tuti nem tettem volna be."Ismi?"..
Amúgy Cynthia.: A mai világnak,ha azt mondod,ugorja kútba beleugrik.De még csak unalomból is elküldték az 'ismijeiknek'.
2011. szeptember 05. 14:27
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
én is kaptam ilyesmit valamelyik nap :@
mondom ha már engem ezzel idegesítenek akk már egy kicsit én is idegesítek másokat, de csak 3 embernek küldtem el :'D
személy szerint engem nagyon idegesít
mondom ha már engem ezzel idegesítenek akk már egy kicsit én is idegesítek másokat, de csak 3 embernek küldtem el :'D
személy szerint engem nagyon idegesít
2011. szeptember 05. 14:28
Még nem volt szerencsém szembenézni ilyen levéllel, de biztos, hogy nem küldtem volna tovább.
2011. szeptember 05. 14:30
Idézet (Ariana @ 2011.09.05. 14:28)
Még nem volt szerencsém szembenézni ilyen levéllel, de biztos, hogy nem küldtem volna tovább. 
Azt'majd tituláljanak el téged is egy hiszékeny kis hülyének,mi?
Ebből nem kérek.
2011. szeptember 05. 14:35
|
evelin0623Isααĉ |
|
Idézet (Cynthia @ 2011.09.05. 14:24)
És szerinted ha azt írják benne hogy x évig szerencsétlen leszel/netán meghalsz ha nem küldöd tovább, akkor is késztetést érzel hozzá, hogy elküldd x személynek?
Komolyan, manapság gondolkodni luxus? Egy szar levéltől nem leszel se szerencsétlen, nem is fogsz meghalni ha nem küldöd tovább, de ha tovább is küldöd, akkor sem teljesíti a kívánságodat. Jó reggelt kívánok mindenkinek, aki nem jött még rá
Tudom. Eddigi életem során vagy 100-at kaptam már és egyiket sem küldtem tovább. Most gondoltam teszek egy próbát, de így se hittem neki. De ez csak 10 ember volt, akik szinte mind azt mondták, h nem küldik tovább. Akkor, h a csudába lett ebből itt körlevél???
2011. szeptember 05. 14:37
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én az IWIW-en,MyVip-en és a Facebookon sem szeretem az ilyen-olyan üzeneteket,nemhogy a Starityn.
Egyébként már vagy 20-at kaptam és köszönöm többet nem kérek...ja és nem küldöm tovább.
Egyébként már vagy 20-at kaptam és köszönöm többet nem kérek...ja és nem küldöm tovább.
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. szeptember 05. 14:42
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
A többi közönségi portálon is utálom, de nem veszek tudomást róluk és kész. Persze ilyesmit nem szoktam tovább küldeni, mert nem hiszek benne...
De hogy már a starityn is divatba jöjjön az már túlzás
Én szerencsére még nem kaptam, de valamelyik nap a moderátorok topicjából értesültem róla, hogy már itt is néhány felhasználó ezzel bombáz embereket.
Köszönöm, én nem kérek
Én szerencsére még nem kaptam, de valamelyik nap a moderátorok topicjából értesültem róla, hogy már itt is néhány felhasználó ezzel bombáz embereket.
2011. szeptember 05. 18:22
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Elmondom most én is,amit Adrikám egyszer elmondott.Ha egyetlen egyszer küldötök nekem még egyetlen egy körlevelet,vér fog folyni.
Emberek már öt levelet kaptam
ÖTÖT!! nem normálisak
adry1415
2011. szeptember 05. 18:24
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.05. 13:40)
Én még csak egyet kaptam. Mehetett is piheni pár napra a küldője.
adry1415
2011. szeptember 05. 18:31
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én a legelsőnél csak bámultam
Mondom , ne már , itt is
Én már 10-et kaptam , egyet sem küldtem tovább
Köszönöm nem kérek belőle
Én már 10-et kaptam , egyet sem küldtem tovább
Köszönöm nem kérek belőle
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.