Eddie Murphy lesz az Oscar házigazdája?
2011. szeptember 05. 16:50
|
bella12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 159923 offline
|
imádommm ha ő lesz akkor jó lesz
2011. szeptember 05. 18:32
Jaaaj az nagyon jó lenne.Eddie-ben minden megvan ami egy jó házigazdához kell.Vicces,tapasztalt,elismert,tud beszélni,világhírű szóval tökéletes választás.
2011. szeptember 05. 20:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
jó lenne, nem lenne helyenként olyan uncsi mint tavaly...xD
2011. szeptember 05. 20:57
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
jó lenne nagyon szeretem jó színész
2011. szeptember 05. 21:56
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Szerintem jó műsorvezető lenne. 
A két évvel ezelőttit végigültem és egészen jó volt, megérte fent maradni hajnali kettőtől fél hatig.
A tavalyiról lemaradtam, de lehet, hogy idén majd megnézem. A jelöltek/nyertesek pedig mindenképp érdekelnek.
A két évvel ezelőttit végigültem és egészen jó volt, megérte fent maradni hajnali kettőtől fél hatig.
A tavalyiról lemaradtam, de lehet, hogy idén majd megnézem. A jelöltek/nyertesek pedig mindenképp érdekelnek.
2011. szeptember 06. 12:05
Eddie Murphy csak jobb lehet mint a legutóbbi oscar házigazdái James Franco és Anne Hathaway nagyon pocsék hangulatot csináltak!és szerintem Eddie Murphy meg is fogja oldani a dolgot!
én egyébként az 1998-as Oscar-t láttam először azon talán Whoopi Goldberg volt a házigazda.Az biztos hogy Albert Györgyi volt a magyar kommentátor Isten nyugosztalja!kedveltem a hozzáértését és ahogy kommentált!
rosszul emlékszem azt az Oscar-t láttam először amin az Angol beteg nyert!
valamelyik német műholdas adón néztem de hogy azon ki volt a házigazda azt már meg nem mondom!
a 1998-son Whoopi volt az tuti arra emlékszem!
én egyébként az 1998-as Oscar-t láttam először azon talán Whoopi Goldberg volt a házigazda.Az biztos hogy Albert Györgyi volt a magyar kommentátor Isten nyugosztalja!kedveltem a hozzáértését és ahogy kommentált!
rosszul emlékszem azt az Oscar-t láttam először amin az Angol beteg nyert!
a 1998-son Whoopi volt az tuti arra emlékszem!
2011. szeptember 06. 19:00
Nagyon jó választás lenne Eddie.Remélem ő lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: